2012 Şubat Anneleri

Selam tatlım hoşgeldin

elefera çok güzeller, beceri istiyor o da bende yok örgü konusunda

ayyy komsu sikayetleriiii bizim apartmanda hiç kıro yoktu eleferacımm.. herkes dısarda görsen gayet medeni gayet cool.. 48 daire mahalle gibi yasıyoduk valla.. ama üst katımız ve yan daire olayın gercek seklini ortaya koyuyoduu. yan dairenin yatak odası ve ebeveyn banyosu annemlerinkiyle bitisikti. adam her aksam ve sabah banyoda sarkı söylüyomuss.. bizimkilerr söylene söylene ön tarafa geliyoduu .. baska seslerde geliomuss doal olarakkk üst katımız da gece gündüzz kavga ediyodu.. ama hiç saat mevhumu yok.. bütün özel hayatlarını alt kattan dinliyodukk.. o da yetmezmişş gibi sürekli bi koltuk cekme sesi.. insan sabaha kadar koltugu nerden nereye cekebilirr ki kendi yorulurr sonucta. ama hiçç kesilmedi. esimle yasadıgımız yerde de hepi topu 6 daire var. ama gel gör kii zemin kat öne kacak balkon cıktıı hatta onun üstünü kapattı her gece okey oynuyolar tas sesleri bizim evde.. üstelik hiçbişeye de paraları yok.. merdiven yıkayan kadına her hafta su cıkarmıslar ay sonu para vermemişler biz sana yıka mı dedik diye onun üstü bekar onu gören yok. giriss katın kapısında 20 cift tozlu topraklı erkek ayakkabısı.. garibimin kücük cocuklrı da erkek.. ama resmen yaratıkk. apartman kapısının duvarı kırıldı onların kapı carpmasından.. yukarı cıkmak için onların ayakkbılarını aralaman gerekiyo yani. bizim altımızın da galiba kocası işsizz.. adam tüm gün evde ps macı yapıyo.. bide sankii o golü gercekten atmıs gibi her golde öle bi bögürüyo kii sanırsınn dünya sampiyonu olduk.. evde hepp arkadasları var ve galiba arada karısını da dövüyo.. bu ara pek bi sessizler vs vs vs... velhasıll iyi insanlar iyi komsular bulmak zor

Selam tatlım hoşgeldin

elefera çok güzeller, beceri istiyor o da bende yok örgü konusunda

Bende orgu konusunda zayıfım, ablama guvenıyorum artık.
Bırde abımın esı yapabılır belkı.
Sag olsun kac ay once demıstı, 'begendıgın bırsey varsa yapayım' dıye.

Olmadı, satın alırız be azelyam, hevesımız kalmasın maksat

Ecrınım;
Demek kı neymıs, ulkemızı ayıcıklar basmıs
Baksana her bır yandan cıkıyor hanzo!

Bızım apartmanda da merdıven temızleyen kadın sorun.
Alt kattakı ve bundan bır oncekı ust kattakı vermıyorlardı merdıven parasını.

Bızım kadında bır alem ama.
Zıle basar, on defa 'kımsınız' derım dıyafondan.
Ses vermez, sonra bırı acar kapıyı, bınaya gırer, 'kapıyı acmıyorlar' dıye bagırmaya baslar.
Deterjan bolumu vardır, gıdıp oradan deterjan almaz, deterjan ıster.

Aman ınsanlarla ugrasmak cok zor guzelım.

Teşekkürler canım, inşallah dediğin gibi geçicidir.

ay bizim merdiven yıkayanı hiç sorma.. genelde uyaklık yapıpp 1 haftayı kaynatıverirr ama benn yememm.. o hep pişkindir. baramdan bi hafta önce evden gittik.. cumartesi gelmedi biz pazartesi cıktık kapıya kovayla su koydum. bayramdan sonraki pazartesi geldikk su halaa odaydı.. oda ücüncü cumartesi geldi sonunda. para da alzak o hafta.. e yavrucum sen 2 haftayı kaynattın didim. yok bi hafta aplamm hani benimm oolan astım yaa hasteneye yatırdık bilmem ne bilmem ne.. kızım sen öbür haftada gelmemişinn dedim. olur m ben geldim yıkadım bayramda sen yoktunn üst katta yoktuu 3 kova su tasıdım sizin alttan 2 kat yukarı dedi. hııı didim yukarı 3 kova su tasıdın alt kattan ama benim üst katıma cıkarken kapımın önündeki 1 kovayı alıp kullanmadın görmedin yani öle mi dedim.. inanmassan sor apla geldim ben.. ufacık beyniyle beyni yiyiyo bide cocugun hafta sonu hastanedeyse sen hafta içi 2 defa gelip telafi ediceksin bi daha üstüne yatarsan bende parayı keserim dedim. simdide günleri pazara kaydırdı.. viledayı kırıyo bana geliyo 1 sopama iki ucuma mal oldu.. bide ne yaparsan yapp illa o zili calıyo.. hiçbişi bulamadıysa pril döksen ya az parlasın diyo. dökmeeee cnmm dökmee o prilii sen bunu yap ta gerisi kalsınn tasları donuk gösterir pril dedim.. bi daha istemedi. en son gecen hafta kapıyı calıp ikinci kova suyu istedi. ne oldu dedim.. sildigi 4 kat üst kat hiç evde olmaz orda yasamıyolar giris kat tasındı alt kat da evde yokmus su bırakmamıs.. e dedim .. sen su ver de yıkayım dedi. bak hayatım dedim su bırakmadılarsa yıkamıcaksınn bizimkini sil git sen dedim. senin cumartesi gelcegini biliyolardı bıraksalardı. ama gerisi pis mi kalsın dedi pis kalsın dedim. zaten bana agır kaldırmak yasakk dedim kestirdim attım.. yakında onu da kestirip atıcamm az kaldı

Buarada vakit geçirmek için ben de örgü örmek istiyorum.
Dikiş konusunda fena değilimdir, kendime hamile pantolonları,şortları filan yaptım ama şu örgüyle aram yok.
Netten birkaç tarif baktım ama ı-ıh anlayamadım
Battaniye mi örsem ki o kolay mesela :))))
Bu arada fotoğraf makinam şarj olsa da kızıma bi mor jile aldım görseniz teyzeleri yaaaa
Nette varmı resmi dur bakayım hele.

Aaa evet bak o da cok guzel.
Aslında yaapbılırız herhalde.
Yanı zıncır cekebılen herkes uydurmasyon da olsa yapar.
Hele sakallı ıplerle.
Butun hataları gızlıyor.

Bilmem tığla yapılan şeyler bana hep zor gelmiştir ya.
Rahmetli anneannem 5 şişle çorap dahi örerdi, dikiş, örgü herşey yapardı...
Annem de çok güzel örer de gözleri 7 numara olmuş yazık kıyamıyorum örme dedim ona.
Yoksa kimlere ne bebek kıyafetleri ördü, görsen hazır zannedersin...
Bende sıfır yetenek :)))

evet cnmm al 5 cile ipp harosadann battaniye ör renk renkk en güzeli. hem stres atarsın hem bi işe yarar

evet cnmm al 5 cile ipp harosadann battaniye ör renk renkk en güzeli. hem stres atarsın hem bi işe yarar

Evet başka modeller de olur :)))
Örgü tiplerini kıvırıyorum da, şu kazaklarda kol kesme yaka kesme filan onları bilemiyorum.
Battaniye kolay
Yapayım dediğin gibi.
5 çile mi alayım o zaman?

kızlar ben cıkıyorum cok daraldımm.. azcık dolanayımm nereyi dolancaksam yürüyüss olur en azından.. ruhum daraldı resmen.. görüsürüzz sonraa öptüm sizii

Ecriiiiiiiin, aynı temızlıkcı kadın mı gelıyor ıkımıze de ne!
Bızımkıde gunlerı aksatır.
Onclerı her salı gelırdı, calıstıgım ıcın her pazartesı aksamı su koyardım.
Zamanla baktım, salı gectı, taaa cumaya aksadı.
Neymıs, gorumcesı hastaymıs, ona gıtmıs.

Bırde bızım bınada hepı topu 4 kısıyız.
3 u muz calısıyoruz, bırı evde.
Ben her zaman kova ıle su koyarım.
Dıgerlerı koymaz.
Calısmayan da dogumuna yakın annesınde kalmaya basladı.
Hatun, her daıre ıcın benden su ıstıyor.
Bır kac kez verdım, sonunda 'soyle kapılarına su bıraksınlar, derdım bır kova su degıl ama ben bırakıyorsam onlarda bırakacak' dedım.

Uzun zamandır canı ne zaman ısterse o zaman gelıyor, ama bır gun fecı bozacam bende onu.

bblau, bende dıyecektım sana, nerede bebısının gıysılerı dıye.
Ekle de gorelım kızının cıcılerını.
Bu arada sen ısım dusundun mu?

Buldum mağazasının sitesinde resmi:)
İşte bebeğimin jilesi teyzeleri :)
Bizimkisi tatlı bir mor ama :)

Eki Görüntüle 273552

Mor renge bayılırım..
Çok şeker Rabbim iyi günlerde giydirsin..
Örgülerden bahsediliyor sanırım..
Annemde zavallı bir sürü işlemiş örgü ablama bana ama tansiyonu yükseliyor diyorum örme yeter artık hazırlarda çok güzel ama durdurabilene aşk olsun..

kıyamamm yaa cok tatttttlıııııııayy dogsadaa içinde görsekkkk diyorum ama korkuyorum bu kız icerde bile 1 dk durmuyoo dogunca napcek beni acaba:44:

Amin canım inşallah yaaaa :)))
Benim kızım da çok hareketli, iflahımızı kesecek sanırım doğunca :)))
Maşallah aman hareketli olsunlar :))
Kızlar daha hareketli oluyormuş anne karnında erkeklere göre :)

Evet başka modeller de olur :)))
Örgü tiplerini kıvırıyorum da, şu kazaklarda kol kesme yaka kesme filan onları bilemiyorum.
Battaniye kolay
Yapayım dediğin gibi.
5 çile mi alayım o zaman?

5 az mı gelir acaba yok yaa yeter heralde.. ama alengirli ip yicek bi model örceksen yetmez heralde. sen 5 al bi bitir de bence yetcek. aaaa yeter kızz ben teyzem battaniye örsün diye ip aldım 5 aldıydım nakonunn baby sini begendim ben alize cok tüy yapcak gibi. ama nakodan daha pürüzsüzz bişi görürsen onu al sen.. 15 tl ye battaniyee bak ne güzell psikolojikk destegi de cabasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…