2012 Şubat Anneleri

Zamanında kullanmadıysan kalsın cnm..
Çünkü hamilelik haftan değiştiği için belki problem olabilir..
Problemde etme bak forumda çoğu kişinin oluyormuş ..
Bünye meselesi bence, takma kafana sen hamileliğin keyfini çıkar..

Selam kızlar inşallah herkes iyidir.
Şeker yüklemesinden geldim. Durum tahmin ettiğimden de vahim çıktı. Gülsem mi ağlasam mı.
12-12,5 saat açlıktan sonra açlık şekerim 88 çıkınca sevinmiştim.
Zaten bugüne kadar düşebildiğim minimum rakam 88.
Neyse açlık iyi çıkınca bi umuda geldim ben.
Şekerli suyu da yaladım yuttum. Aynen tylol hot gibi, ne eksik ne fazla.
Açlığa da alışığımdır, aman be dedim bu muymuş ne var ki.
Öyle 1 litre filan da değildi su. İrice bi bardak muhtemelen 0.66 litre diye tahmin ediyorum.
Neyse öyle pek ayılıp bayılmalar gelmedi bana çevremin anlattığı gibi. Eşimin işi de çıkmıştı yalnızdım da, oturdum kitap filan okudum. Biraz uykum geldi biraz da ellerim titredi hepsi o.
1 saat dolunca kan verdim, hemen arkasından da kendi şeker aletimle ölçtüm.
Anam 182 çıktı. Benim tokluk şekeri normal zamanda iyiydi, sorun açlıktaydı benim.
Dedim vaysssss, inşallah lab. 160filan bulur.
O arada oyalandım, bebeğime ciciler aldım...Moral olsun diye.
Tüm alışverişimi annem yaptığı için daha öyle pek kıyafet almışlığım da yoktu kızıma iyi geldi bana.
Sonra sonucu almaya gittim ki ne göreyim: 202!!
Doktoruma faksladım sonuçları şimdi aramasını bekliyorum, eve geldim.
Ama bozulmadım da değil yani.
Epey yüksek geldi.
100 gram yükleyecek muhtemelen...
Hayırlısı. Bakalım doktorum arar birazdan.

Canım geçmiş olsun, çok yüksek çıkmış hakikaten :26: Bakalım doktorun neler söyleyecek..
Bu arada cicişleri alman iyi olmuş havan değişmiştir, iyi günlerde kullansın.

Ben genç kızken yurtta kalıyordum o zaman çok kullanndım günlük ped..
Dediğin gibi kaşıntı yapanlarıda oldu..
O zaman başka markalar denemiştim ve onlar yapmamıştı kaşıntı..
Yani markadan markaya da değişiyor kaşıntı olayı..
Şuan kullanmıyorum ama sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum senin gibi..

geçmiş olsun bblau..
off ya bu şeker benide tedirgin etti bak!hiç bi belirti vermeden çıkıveriyor demekki!
yaa ben 25+ da yaptırıcam geç değil dimi???

Çok çok geçmiş olsun cnm..
Sıkmamaya çalış canını..
Umarım en kısa zamanda düşer..

Her erkek gibi benimki de gelemiyor fazla alisverise ama o birgunluk bebek alisverisinde yanimdaydi, bazi buyuk seylere oyle her bady si falan degil de onay almak istiyorum ben de sonradan begenmiyor kalitesini falan benim moralim bozuluyor. Bebek arabasina birlikte karar verdik, oda takimina da birlikte bakiyoruz netten, bebek odasinin boyasi icin henuz tartisiyoruz. Ama masraflara katilimimiz benim daha az diyebilirim, o bu aralar tadilatla mesgul dokunmuyorum bir iki hafta, daha sonra pasa pasa gelecek valla alisverise.
Bence sen eve alinacak diger seylerin masraflarini hep ona birak, ben cocuga harcadim yada harciyacagim dersin. Spontant carsi gezmelerinde indirimden alinan seyler hep en kullanislilar oluyor nedense carsiya cikmak lazim kocislerle...

kızlar böyle pat diye dalıyorum ama az önce o kadar kötü birşey olduki ne yapacağımı şaşırdım. şu otomatik açılan şemsiyeler var ya, onun sapı çarptı karnıma, eve girdiğimden beri ağlıyorum, ne yapayım sizce, oğluma zarar vermişmiyimdir? acile gideyim mi? ben doktorumu değiştirdim şehir dışında. arayıp sordum meraklanma dedi. nolur bana akıl verin çok üzgünüm. dikkatsizliğime kızıp duruyorum

Çok mu canın acıdı? Birşey olmaz ya onlar suyun içindeler, öyle kolay mı bir zarar görmesi? Yine de istiyorsan git kalbini dinlersin rahatlarsın.

günlük pedi pek önermiyor doktorlar ama başka çare bulamadım ben canım yoksa ıslak ıslak gezmesi daha iğrenç bir durumdu..valla geçer diye ümitle bekliyorum bakalım

Canım geçmiş olsun, çok yüksek çıkmış hakikaten :26: Bakalım doktorun neler söyleyecek..
Bu arada cicişleri alman iyi olmuş havan değişmiştir, iyi günlerde kullansın.

geçmiş olsun bblau..
off ya bu şeker benide tedirgin etti bak!hiç bi belirti vermeden çıkıveriyor demekki!
yaa ben 25+ da yaptırıcam geç değil dimi???

Çok çok geçmiş olsun cnm..
Sıkmamaya çalış canını..
Umarım en kısa zamanda düşer..

Benimle birlikte üzülenlerden Allah razı olsun kızlar.Sağolun.
Arkadaşlarım,dostlarım hep arıyorlar sonucumu sormaya sağolsunlar.
Allah sevenlerimizi eksik etmesin.İtibardan düşürmesin,çok sevenim soranım varmış.
Yalnız koymadılar.
Sağlık konusunda benle birlikte üzülen,derdime ortak olanlara teşekkür ediyorum.
Halime sevinen,oh diyen varsa da Allah kalbine göre versin.Verir de zaten.

Çok mu canın acıdı? Birşey olmaz ya onlar suyun içindeler, öyle kolay mı bir zarar görmesi? Yine de istiyorsan git kalbini dinlersin rahatlarsın.

orası hala acıyor azelyam ya, eşim de kursta eve geldim, oğlumla konuştum, özür diledim, nolur bana iyi olduğunu söyle annem dedim, bana bir tekme attı biliyormusun... o dakikadan beri ağlıyorum sonra doktoru aradım, o da birşey olmaz meraklanma dedi. eşim gelsin de gideyim bari. doğmadan zarar verdim ona ya, ben nasıl bir anne olucam

ayy canım geçmiş olsun..bende hamile kaldıktan sonra pek sakarlaştım herşey nedense birde karnıma denk gelir oldu(geçen kapıya sıkıştırdım karnımı gerçi tamamı benim suçumda değildi ama.azelyanın dediği gibi onlar suyun içindeler darbelerden çabuk etkilenmiyorlar ama anneyiz ne desek boş için rahat etmezse doktora bir git canım

son gittiğim ayrıntılı usg deki doktor bebeğimin yüzünü görebilmek içinelini yizinden birtürlü çekmiyordu bebeğim) karnımı öyle bi bastırdı ve salladıki ,inan dayanamayıp dedim doktora,böyle yapıyorsunuz bişey olmaz bebeğime dimi dedim?
onlara kolay kolay bişey olmaz orda,suyun içindeler ya,hissetmezler dedi!
ama yinede için rahat etsin diye başka bi doktora gir görün istersen!görüp rahatlarsın..

hclc, Markafonıyı takıp et o zaman.
Gecen venıce de ınanılmaz ındırımler vardı, ama kacırdım.
Elbıseler 6 TL, baydler 3 TL ıdı.

Ben bır kac cıcı aldım kızıma, yalnız basıma.
Cunku genelde anıden karar verıp, ıs cıkısı gıdıyorum alıs-verıse.

Bır kac cıcısını de esımle dolasırken 'hadı bebegımıze cıcıler alalım' dıyerek, aldık.
Bebek arabası, karyola, elbıse dolabını beraber.

Ama genelde ben heveslıyımdır, esım de ayak uydurmaya calısır.
Masrafları daha cok esım karsılıyor.
Bır kac kez hastaneye yalnız gıttıgımde, ben odemıstım.
Gıysılerını ıse ınternetten aldıklarımda esımın kartını kullanırım

Araba almak ıstıyoruz, bu nedenle;
'Ben bırıkım yapıyorum, bu nedenle sen ode askım' dıyorum

Merak etme, bırsey olmamıstır.
Herhalde cok sıddetlı degıldı.
Oyle olsa agrısına dayanamazdın.

En son gıttıgım doktor, 'o suyun ıcınde cok guzenlı, merak etme' demıstı.

Gecmıs olsun.

(Boyle umursamaz bır tavır mı sergılemıs oldum ):
Yok, ben cok yapıyorum da boyle sakarlıklar, o bakımdan alıstım sankı.
Gecenlerde otobusun kapısına sıkıstırdılar benı mesela.
Hamdolsun Rabbıme, bebegıme bırsey olmadı.
Gonlun rahat olsun, ıyıdır oglun merak etme)

BBlau,
gecmıs olsun, degerlerın cok yuksek cıkmıs.
ınsallah yakın zamanda duzelır.

Son düzenleme:

Ay canım saçmalama ya ne zarar vermesi? İnsanlık hali ya bir çocuk karşıdan koşarak gelirken de sana çarpabilirdi yani, Allah öyle mucizevi bir biçimde düşünmiş ki dış etkenlerden koruyan çok şey var onları merak etme..Bak bblau trafik kazası geçirdi Allah korudu bebeğini şükürler olsun..Yani korkma, ağlama da hem bebişin de cevap vermiş sana

canım 50 gr'da yüksek çıkıp 100gr'da sınırın altında kalan arkadaşlarım var benim. belki de endişelenecek birşey yoktur. sen şimdilik endişeyi ertele
üzüldüm ama. moralin bozulmuş. inşallah sıkıntısız çıkar sonucun tatlım. sen yediğine içtiğine dikkat ediyorsun bildiğim kadarıyla, sonuç çok enteresan. ama şekerle ilgili bir problem vardı sende değil mi?

Canım hiç korkma. Ben trafik kazası geçirdim 2 hafta önce.
Kemer takılıydı ve nasıl oldu biliyormusun bir duvara çarpmışım gibi.
O kemer sanki bir taş oldu, karnımdan geçtiği yer öyle acıttı.
Ama hamdolsun hiçbirşey olmadı kızıma.
Doktorum da o bir suyun içerisinde öyle kolayına birşey olmaz,darbe almaz ferah tut gönlünü dedi.
Eğer gönlün ferahlasın istersen bir acile git istersen, hiçbirşey olmadığını göreceksin.

bblau benımde gozumu korkutuyorsun, bılıyor musun?
Son gunlerde canım tatlı cekıyor bazen.
Hatta az once bır tane gofret ve 3 dılım baklava yedım
Ama senın sonucunu okuyunca cok korktum, ya benımde yuksek cıkarsa ):

Rabbım sıfa versın, sana da tum hasta olanlara da.
Bu seker ne lanet bırseymıs.
Ben son zamanlarda daha ıyı anlar oldum.

çook geçmiş olsun canım yaaa..sen kendini üzme üzdükçe dahada artma ihtimali oluyormuş içini rahat tut allahın izniyle düşecektir bir sürü diet yöntemleri var çok zorda kalırsan onlara başvurursun canım benimm..bu arada sevinen olurmu böyle şeylere yahuuu insanlık öldümü ne isterler bizden anlamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…