- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.301
Olmadı en etkılı sılahımı kullanıyım dımı, gozyaslarımı yanı
Ya kuzum, kardesın nasıl bır ogrencılık yasadı
Butun Avrupa yı dolasmıs valla.
Hım bu magnet koleksıyonunu gecen bı muhendıs arkadasımdan ogrendım bende, cok guzel fıkır.
Bana da Yunanıstan a gıttıgınde getırdı bır tane.
Bıleydım bende yıllar once baslardım bu ıse.
Bende de var magnet koleksiyonu Avrupa ve tabi ki Tukiyeden bissuru, alinabilecek en guzel ve ucuz hatira. Ama ben en cok Mona Lisa ile Gaziantepten aldigim Cingene Kizi magnetlerini yanyana seviyorum, ikisi de harika... Bu arada bizim yeni buzdolabi gri (celik) cizilmekten helak oldu gariban takmiyorum magnet falan cekmecede bekliyor koleksiyonumBen ettim siz etmeyin magneti buzdolabi ustunde suruklemeyin
evet cnm tünaydınn..restaurant olduğu için bizim izin günümüz hafta içi..hafta sonu full çalışıyorum...evde olanlara imreniyorum ama onlar çalışırkende ben evdeyim olsun....
Bende de var magnet koleksiyonu Avrupa ve tabi ki Tukiyeden bissuru, alinabilecek en guzel ve ucuz hatira. Ama ben en cok Mona Lisa ile Gaziantepten aldigim Cingene Kizi magnetlerini yanyana seviyorum, ikisi de harika... Bu arada bizim yeni buzdolabi gri (celik) cizilmekten helak oldu gariban takmiyorum magnet falan cekmecede bekliyor koleksiyonumBen ettim siz etmeyin magneti buzdolabi ustunde suruklemeyin
esinle sorun olmuyosa farketmez zaten cnmm pazar günleri sıkıcı olur hepp.. bak benimki sıkıcı mesela suan.. arabaya biri carpmıs kacmıs.. gerci kocam o nu alt sokakta bulmuss o araba eccük pert oldugundan ses etmemiş galibabi dalgıc motoru tepecige götürüp gelcekti tamire. simdi bide servise gitti önceden.. öglen 3 te falan ederiz kahvaltıyı
adını görünce aklım murat bozun sarkısı geliyor hemen..
benim olann senin ama senin olan benim degill
bakk bu yangındann geriy eser yokkk
bu sabah oğlum sağ olsun iki yerden ard arda bi tekmik attıki..biri sağ kroşe diğeri sol kroşe ..sanırım kolu ve ayağıydı..çok güzel bi andı..ilkkez aynı anda iki tane hissettim ayrı ayrı yerlerimde...son zamanlarda banada çok gaz gelmeye başladı..inş gazlı olmaz...erkek kardeşim çok gazlıydı sonunda gidip ilaç almıştık damla ve ancak çıkarabiliyordu uyutmuyordu bizi...inş benim oğlumda dayısına çekmez..erkekte gazlı olur diyorlar ama inş olmaz ..yoksa uykusuz kaldık demektir ...zaten kalacağız ama fazla kalmamak daha iyi tabi.. gözüm korkuyor valla ondan...oğlumun cicilerini almaya az bir zaman kaldı..valla buraya eklemeyi sabırla bekliyorum... Allahım güzel haberlerle yazmak nasip etsin bize burda...
gaz problemi konusulcak gibi degil yoksay onu senbenim kardesimin hiç gazı yoktu ama kabızdı. cok cektik kabızından ay bende daha bişi almadım sayılırr.. ama önce haladan aldıgmız kıyafetleri ayırmak lazım. montu var mesela ilk 4 ay giycekk 9 aya bırakmıcam diyorum ama 6 bitiyo hala tık yok bizde de
allah seni ne yapsın nerden aklına geldi o şarkı şimdi.. ..yok eşimle sorun olmuyo çünkü aynı yerde aynı koşullarda çalışıyoruz zaten .....aynı gün izinliyiz..ondan iyi çok şükür..yoksa o evde olsaydı çok canım sıkılırdı bu işe...geçmiş olsun yaa adamı dövmez dimi eşin..pazar günü zehir oldu size desene..cana gelmesinde araba halolur nş cnm...adamında gözü körmüymüş nasıl vurmuş rahat rahat gitmiş..trafik canavarlarla dolu valla..sinir oluyorum dikkatsizlere....
valla öyle.. kendimi bu kadar sabırlı sanmazdım ama bizim maaşlar düzenli yatmadığı için mecbur bekliyorum..parasız olmuyo maalesef..olur olur geç olsun güç olmasın inş..
su andaa sagg kaburgamın hemen altında bi sislik ve siddetli bi baskı olustu.. sık sık oluyo bu ama bebekten olacagı ilk defa aklıma geldicok ilgincc baskı var,sislik ve sertlikvar ve nefes alıp verirken orda bi kasıntı var dik durmam gerekiyo.. simdi sertlik indi buraya yazarkenn, bi ara gerindi galiba kuzum.. o esnerken annesi gerildii ayyhhh cok komikk yaaa benim karasularımda kafasına göre takılıyo arkadas
napsın sıkılıyordur annesi....kesin bebektir tabi...ya poposu ya sırtı...banada oluyor ama yürürkensanki kemiği batıyor gibi..kasıklarıma...wcyede hemen gitmezsem hemen taş gibi oluyo...resmen git diyo...yoksa tutmamda zorlaştı zatende.. bakalım son aylarda ne halt edecem..
napsın sıkılıyordur annesi....kesin bebektir tabi...ya poposu ya sırtı...banada oluyor ama yürürkensanki kemiği batıyor gibi..kasıklarıma...wcyede hemen gitmezsem hemen taş gibi oluyo...resmen git diyo...yoksa tutmamda zorlaştı zatende.. bakalım son aylarda ne halt edecem..
inşallah canım allahım hepimizin yavrusunu kucağımıza hayırlı sekılde vermeyı nasıp eder..
pazartesı doktora gıdecem umarım yenı suyuna uyum sağlamıştır..
her şey için sizden allah razı olsun..
Aaa cis tutma olayi cok sakat ben de endiseliyim, sabaha karsi resmen agriyla uyanip tuvalete gidiyorum, sonra geciyor zaten...
dogumdan sonra oksururken falan kaciyormus cok fena
Onun icin su Kegel eksersizi dedikleri bisey var belki biliyorsunuzdur, ihmal ediyorum ben gun icinde hic aklima gelmiyor ... Hatirlatsak ya birbirimize ne guzel olur...
Kegel Egzersizleri,Gebelikte Cinsellikte drar Karmada Kegel Egzersizleri, drara Karma Tedavisi
Iyi haftasonları anne adayları
Size birşey danışacağım...cildim için leke giderici krem kullansam bebeğime herhangi bir zararı olur mu sizce..
22+1 haftamdayım.
sanmıyorum cnm ama hamilelikten dolayı lekelendiysen bence doğumu bekle..yoksa normaldede varsa lekelerin bişey olmaz..bende krem kullanıyorum..
Iyi haftasonları anne adayları
Size birşey danışacağım...cildim için leke giderici krem kullansam bebeğime herhangi bir zararı olur mu sizce..
22+1 haftamdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?