2012 Şubat Anneleri

Bende de var magnet koleksiyonu Avrupa ve tabi ki Tukiyeden bissuru, alinabilecek en guzel ve ucuz hatira. Ama ben en cok Mona Lisa ile Gaziantepten aldigim Cingene Kizi magnetlerini yanyana seviyorum, ikisi de harika... Bu arada bizim yeni buzdolabi gri (celik) cizilmekten helak oldu gariban takmiyorum magnet falan cekmecede bekliyor koleksiyonum Ben ettim siz etmeyin magneti buzdolabi ustunde suruklemeyin

evet kesinlikle çok çiziyor ama kıpırdatmamak lazım..grilerde daha çok belli oluyor....doğru didinnn

evet cnm tünaydınn..restaurant olduğu için bizim izin günümüz hafta içi..hafta sonu full çalışıyorum...evde olanlara imreniyorum ama onlar çalışırkende ben evdeyim olsun....

esinle sorun olmuyosa farketmez zaten cnmm pazar günleri sıkıcı olur hepp.. bak benimki sıkıcı mesela suan.. arabaya biri carpmıs kacmıs.. gerci kocam o nu alt sokakta bulmuss o araba eccük pert oldugundan ses etmemiş galiba bi dalgıc motoru tepecige götürüp gelcekti tamire. simdi bide servise gitti önceden.. öglen 3 te falan ederiz kahvaltıyı

adını görünce aklım murat bozun sarkısı geliyor hemen..
benim olann senin ama senin olan benim degill
bakk bu yangındann geriy eser yokkk

hep bi koleksiyon yapmak istemişimdir.. magnet süpermişşş ama benim dolabımda gri

bu sabah oğlum sağ olsun iki yerden ard arda bi tekmik attıki..biri sağ kroşe diğeri sol kroşe..sanırım kolu ve ayağıydı..çok güzel bi andı..ilkkez aynı anda iki tane hissettim ayrı ayrı yerlerimde...son zamanlarda banada çok gaz gelmeye başladı..inş gazlı olmaz...erkek kardeşim çok gazlıydı sonunda gidip ilaç almıştık damla ve ancak çıkarabiliyordu uyutmuyordu bizi...inş benim oğlumda dayısına çekmez..erkekte gazlı olur diyorlar ama inş olmaz..yoksa uykusuz kaldık demektir...zaten kalacağız ama fazla kalmamak daha iyi tabi..gözüm korkuyor valla ondan...oğlumun cicilerini almaya az bir zaman kaldı..valla buraya eklemeyi sabırla bekliyorum...Allahım güzel haberlerle yazmak nasip etsin bize burda...

allah seni ne yapsın nerden aklına geldi o şarkı şimdi....yok eşimle sorun olmuyo çünkü aynı yerde aynı koşullarda çalışıyoruz zaten.....aynı gün izinliyiz..ondan iyi çok şükür..yoksa o evde olsaydı çok canım sıkılırdı bu işe...geçmiş olsun yaa adamı dövmez dimi eşin..pazar günü zehir oldu size desene..cana gelmesinde araba halolur nş cnm...adamında gözü körmüymüş nasıl vurmuş rahat rahat gitmiş..trafik canavarlarla dolu valla..sinir oluyorum dikkatsizlere....

gaz problemi konusulcak gibi degil yoksay onu sen benim kardesimin hiç gazı yoktu ama kabızdı. cok cektik kabızından ay bende daha bişi almadım sayılırr.. ama önce haladan aldıgmız kıyafetleri ayırmak lazım. montu var mesela ilk 4 ay giycekk 9 aya bırakmıcam diyorum ama 6 bitiyo hala tık yok bizde de

valla öyle.. kendimi bu kadar sabırlı sanmazdım ama bizim maaşlar düzenli yatmadığı için mecbur bekliyorum..parasız olmuyo maalesef..olur olur geç olsun güç olmasın inş..

aynı gün izinn aynı iş yerinde mesai ohh kebapp valla adam nasıl carpmıs anlamadım bende. bizim araba park halindeyken carpmıs cünkü. gece 12 de falan esim arabaya rennie sini almaya indi arabada bişi yoktu. sarhos falan olmalı o saatten sonra carpmak için.. biri demiş yesil bi tempra diye falan.. o da giderken yesil tempra görmüş alt sokakta carpık bu kadar tesadüf olmaz heralde o carpmıs ama araba kötüymüş baya. neyse cnm kasko oldugundan sorun olmucak iyi ki seyr halinde falan olmadı cana gelmesin de durduk yerde mala gelebilir

valla öyle.. kendimi bu kadar sabırlı sanmazdım ama bizim maaşlar düzenli yatmadığı için mecbur bekliyorum..parasız olmuyo maalesef..olur olur geç olsun güç olmasın inş..

bizde maas durumu yok halbuki. esim ev yapıp sattıgından bi süre bitip satılana kadar hazırdan tüketiyoruz.. ama ne bilim su testte gecsin, bu haftada bitsin, yasam sınırı dolsun,cinsiyet bilmem ne derken bu günlere geldik

su andaa sagg kaburgamın hemen altında bi sislik ve siddetli bi baskı olustu.. sık sık oluyo bu ama bebekten olacagı ilk defa aklıma geldi cok ilgincc baskı var,sislik ve sertlikvar ve nefes alıp verirken orda bi kasıntı var dik durmam gerekiyo.. simdi sertlik indi buraya yazarkenn, bi ara gerindi galiba kuzum.. o esnerken annesi gerildii ayyhhh cok komikk yaaa benim karasularımda kafasına göre takılıyo arkadas

napsın sıkılıyordur annesi....kesin bebektir tabi...ya poposu ya sırtı...banada oluyor ama yürürken sanki kemiği batıyor gibi..kasıklarıma...wcyede hemen gitmezsem hemen taş gibi oluyo...resmen git diyo...yoksa tutmamda zorlaştı zatende..bakalım son aylarda ne halt edecem..

ben evden cıkamıcam her an tuvalet bulmak simdiden cok zor. ama hiçç tutamıyorum bende hemen bi agrı.. birisi suraya gidelim mi diyo mesela ilk aklıma acaba tuvaleti temiz midir geliyo. o nedenle son ayım evde gecicekk wc ye yakın olmam lazım

Aaa cis tutma olayi cok sakat ben de endiseliyim, sabaha karsi resmen agriyla uyanip tuvalete gidiyorum, sonra geciyor zaten...
dogumdan sonra oksururken falan kaciyormus cok fena

Onun icin su Kegel eksersizi dedikleri bisey var belki biliyorsunuzdur, ihmal ediyorum ben gun icinde hic aklima gelmiyor ... Hatirlatsak ya birbirimize ne guzel olur...
Kegel Egzersizleri,Gebelikte Cinsellikte drar Karmada Kegel Egzersizleri, drara Karma Tedavisi

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...

Evet ben de magneti çok seviyorum. Hem dediğin gibi uygun fiyatlı hem de gezilen görülen yerleri en iyi özetleyen konsantre bir hatıra...
Her zaman o bölgenin simgesi olmuş yerler, ürünler, özellikler resmediliyor.
Bu yüzde seviyorum.
Buzdolabımın üzeri neredeyse %70 oranında magnetle kaplı diyebilirim.Bazısı gezilen görülen yerler,bazısı yakın arkadaşlarımızın nikahın yada bebek mevlüdü gibi organizasyonlarından magnetli şekerler,andaçlar.
Ben kullanıyorum valla buzdolabının üzerinde, sürümemeye çalışıyorum.Çizilmez malzeme güya bozdolabı ama mıknatısların sırları yapışıyor bazen....

İnşallah canım,Rabbim hepimizden razı olsunç
Güzel haberlerini bekliyorum pazartesi,inşallah herşey yolunda olacak.

Iyi haftasonları anne adayları
Size birşey danışacağım...cildim için leke giderici krem kullansam bebeğime herhangi bir zararı olur mu sizce..
22+1 haftamdayım.

evet duymuştum ama hiç aklımıza gelmiyo..yapalım yapalım....

Size birşey danışacağım...cildim için leke giderici krem kullansam bebeğime herhangi bir zararı olur mu sizce..
22+1 haftamdayım.

sanmıyorum cnm ama hamilelikten dolayı lekelendiysen bence doğumu bekle..yoksa normaldede varsa lekelerin bişey olmaz..bende krem kullanıyorum..

sanmıyorum cnm ama hamilelikten dolayı lekelendiysen bence doğumu bekle..yoksa normaldede varsa lekelerin bişey olmaz..bende krem kullanıyorum..

normaldede vardı ama hafif ama her nedense gözüme batıyor....hamilelikten dolayı değil.
Hem nemlendirici,,hem leke giderici birşey olmaz dimi çünkü birçok kremin içinde aynı maddelerden var.

22+1 haftamdayım.

datlumm cemil ipekci didi ki gecen saba da eskiden haremdeki kadınlar haremde agdadan sonra limon sürüyolarmıs. kıl köklerini inceltiyomus zamanla ve rengi acıyomuss.. kendi annesi hala yüzüne falan sürermişş renk acıcı oldugundan.. pamuk kiminmişş. yüzüne deneyebilirsin hem bitkisel bi zararıda olmaz

evet kızlar pazar gnü ortalık sakin elime gecen 3_5 parca seyin resmini ekliyim.. ütüsüzler emme idare edin artıkın.. nevresimler için de fikir verin bana oldu mu..bu cicişlerin heppicigi halamızdan aktarım.. kızcemin kuzenlerinden saklanmıs parcalar

bunlar montlar. laciver olanı yakalr heralde ama digerlerini ancak eylülden sonra giyebilicekk erkeksi duruyo diyebilirsinizz ama görümceme zevklerimiz acayip benziyor o bunları kızına giydirmiş bende giydiricemm araya 2 pembe atarım tabi

bu perdeleriyle takım bi nevresim.. simdilik bizim bebügün odası olamıycagından biz sadece nevresimi kullanıcaz. besik kenarlıgı falan da var ama onu cekmedim.

bu da bi takım resmin biri deseni yakından görmeniz için. en cok bunu sevdim yumusacık kadife gibi bi dokusu var

bunu sarılık olmasın inancından yaptırmıslar o zaman. carsaf, yorgan kılıfı ve yastık kılıfı sadece.

bu da carsaf yorgan kılıfı ve yastıktan olusuyo. bunu hastanede kullanayım mı sizce kızlar.. hastaneye nevresim götürülüyomu bebege:44::44:

bu da aynen yorgan, yastık kılıfı ve carsaf tan olusuyo..

ben kendim de bi takım alırsam yeter diye düsündüm baska nevresime ihtiyac olmaz heralde dimi.. ütüsüzlükten bakımsız cıkmıs olabilerler emme ancak yapıciim daha mobilyasını almadıgımızdan ellemiyorum hiç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…