2012 Şubat Anneleri

büyükmüjdem cok hoss tatlımm digeleri de .. o battaniyeyi bende kestiydim gözümeee hatta alabilirimm takım olabilirizz bizim kızce de nihal defne olcak nasipse.. iki isim oldu yine ama neyse ayten defne den daha güzel oldu nihal defne ben cıktım kızlarr.. yarım saat yürüyüss yapıcemm.. sona balıkcıya ordan da kaynanama evde yalnızmıss korkuyo yazık yemek yiyipp geri döncez

Teşekkür ederiz teyzesi...Al al bişey olmaz çok güzel battaniye onlar...İsmiyle yaşasın gülümüz sabah grsz bende hazırlanıyorum bi yandan zaten canım dualarınızda unutmayın bizide çokkk öptükkk

Amin cnm benim....Ben çok uğraştım bu isimi bulmaya azıcıkta sana uğraşırız sorun değl...

İnşallah canım..Birlikten kuvvet doğar demişler...
Benim ufak minnak kızım emerken uyuyakaldı
Onu yatırıp bir yemek..yapayım..
Size kolay gelsin hoş sohbetler olsun..

kıyafetler çok hoş kızlar, güzel günlerde giydirin... insanın her gördüğünü alası geliyor
keyifler nasıl? biz de hala isim düşünüyoruz. sonunda Tuna olacak galiba...

arkadaşlar hepinize merhaba ınşallah sağlığınız keyfınız yerındedır :) teyzelerı oğluşuma ınternetten bulduğum bı örnekle patik yaptım bakalım beğenıcekmisinz

çok güzelmiş sanırım tığla sık örerek yapmışın çok tatlı olmuş..bende yapabilirmiyim acaba önünü nasıl yaptın...çok güzel olmuş...

canım çok güzel fikirler ama sen birazcık beceriklisin sanırım
ben bu dediklerinin hiçbirini beceremem
beceriksizlerin bayrak tutanıyım

ve her erkek kardeşleri için böle şeyler sölemez bravo valla
gerçekre böle karakterde insanlarsa uzak dur gitsin
daha fazla canın yanmasın

Evet canım sekerli su icmeden 103 cıktı ondan anik yAPtım ben de.

canım inşallah 100lüğün ii çıkar ı ne zaman

cnm geçmiş olsun 100 gr iyi çıkar umarım

Ebru Gündeş de bugün bebeği Alâra'yı almış kucağına, darısı başımıza..

ebru'yu çok severim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

canım neden ağladın yaa
sizleri üzmek değil maksadım..
ama sizlerle paylaşıncada rahatlıyorum
allahım hepimizin bebişlerıne sağlık versinn inşallah

valla su verildikten sonra bebeğin hareketlenmesi beni çok kötü yaptı eşime de anlatırken ağladım
Rabbim sağlık versin her aklıma geldikçe dua ediyorum bebeğin için
İnşallah dualarımız kabul eder Yaradan

ama bunlar erkek kıyafetii

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

ayyy sende böle dedin ya gidince resimlerinden bulupp cekicem kızceyi bu kıyafetlerle resimleri görmesem bende süphe edicem.. ay cok da sevimli duruyodu mavi gözlü diye mi acaba:44:

Selamın hello
Geçiyordum uğradım, eşimin banyodan çıkmasını beklerken takılayım dedim...
Bugün hastane çantamı, sabahlığımı, geceliğimi, 5 adet donumu :), 3 çift çorabımı, lohusa tacımı aldım çok şükür.Bunlarda eksildi kafamdan..Sadece 1 pijama takımı daha alırım yeter.
Haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum.Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım, kokladım ayy yumuşatıcısı gerçekten bebik gibi kokuyor harika
Herşeyini yıkayıp ütülicem..Teyzem daha vaktin var dedi ama o da çıksın kafamdan istiyorum..Geriye bi bebek şekerleri kalıcak nasipse onu da 2 hafta kala yaptırırım inşallah.

Ecrinnn ben beğendim montları, illa pembe ya da fırfırlı olmasına gerek yok, eminim üstünde güzel durur spor tarz.Hep pembe hep pembe nereye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…