- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.341
teşekkür ederim kızlarrrr...Canım oğlumun adı emre olacak nasipse...
teşekkür ederim kızlarrrr...Canım oğlumun adı emre olacak nasipse...
Allah adıyla yaşatsın gülüm..
Ben de benim_olan gibi henüz hala isim bulamadım tepikoğluma
büyükmüjdem cok hoss tatlımm digeleri de .. o battaniyeyi bende kestiydim gözümeee hatta alabilirimm takım olabilirizzbizim kızce de nihal defne olcak nasipse.. iki isim oldu yine ama neyse ayten defne den daha güzel oldu nihal defne ben cıktım kızlarr.. yarım saat yürüyüss yapıcemm.. sona balıkcıya ordan da kaynanama evde yalnızmıss korkuyo yazık yemek yiyipp geri döncez
Amin cnm benim....Ben çok uğraştım bu isimi bulmaya azıcıkta sana uğraşırız sorun değl...
İnşallah canım..Birlikten kuvvet doğar demişler...
Benim ufak minnak kızım emerken uyuyakaldı
Onu yatırıp bir yemek..yapayım..
Size kolay gelsin hoş sohbetler olsun..
kıyafetler çok hoş kızlar, güzel günlerde giydirin... insanın her gördüğünü alası geliyor
keyifler nasıl? biz de hala isim düşünüyoruz. sonunda Tuna olacak galiba...
aynı değil ozaman
hadi kaçtım byeee
bence harikalararkadaşlar hepinize merhaba ınşallah sağlığınız keyfınız yerındedır :) teyzelerı oğluşuma ınternetten bulduğum bı örnekle patik yaptımbakalım beğenıcekmisinz Eki Görüntüle 274136
arkadaşlar hepinize merhaba ınşallah sağlığınız keyfınız yerındedır :) teyzelerı oğluşuma ınternetten bulduğum bı örnekle patik yaptımbakalım beğenıcekmisinz Eki Görüntüle 274136
Mesela kutular yaapcagım boy boy, bunların bır kacını o odada bulunan kıtaplıga koyacagım.
Bır tane yaptım hatta, bır kac tane daha farklı desenlerde yapacagım.
Kutuları 1 TL lık yapıskan kagıtlarla kaplıyorum, oluyor sana dekoratıf kutu
Cerceve yapacagım, odanın rengı lıla + krem.
Sakallı ıplerden mesela enı 3 cm., boyu 10 cm (cercevenın boyutuna gore) serıtler orecegım ve cercevenın kenarına yaptıstıracagım.
Evlenırken yapmıstım, cok kısı begendı, hatta daha sonra ev arkadasım da ıstedı, ona da yaptım.
Sımdı kızımın odasına yapacagım, krem + lıla tonlarında.
Kocaman bır kutu bulacagım (yada camasır seperım yar, sılındır seklınde onu kullanırım, yenı bır camasır seperı alırım)
Bu kutuyu oyuncak kutusu yapacagım.
Susleme ıcın eger kutu kullanırsam ucuz ama cıvıl cıvıl renklerde kumas alırım, kutunun uzerıne yapıstırırım.
Usenmezsem, sakallı ıplıkte orebılırım.
Ustune de ugur bocegı fıgurlerı
Kıtaplıgım normal mobılya rengınde, ama karyola ve gardrop beyaz.
Bu nedenle kıtaplıgı yıne 1 TL cınden aldıgım yapıskan kagıtla kaplayacagım, basladım buna.
Perde, cıvıl cıvıl bır kumas bulurum, ablamın elınden gelır bu ısler, penceremız kucuk oldugu ıcın tek kanat, duz bır perde dıktırecegım.
Bırde raf alacagım, beyaz. Uzerıne mınık bır kutu koyarım, kucuk bır ayna suslerım, cerceveler gıbı, yanına da sakallı ıplıklerden susledıgım bır kalemlık koyarım.
Sımdı aklımda olanlar bunlar ama, yaparken belkı daha farklı seyler gelır aklıma.
2. sorunun cevabı; gecen sene yasananlardan oturu esım ve ben konusmuyoruz kardeslerıyle.
Hamıle oldugumu ogrendıklerı zaman aramıslar esımı sadece.
Bırde son zamanlarda ben gıtmedıgım zaman, ona hosgeldın dıyorlarmıs.
Esım, daha bız nısanlıyken ıkı kardesınden uzak durmamı soylerdı.
Ben dınlemedım onu.
Genelde sessız bırıyımdır ben, daha dogrusu oyle gorunurum.
Bır zaman boyunca bu boyle devam ettı.
Kardeslerı benı uzse, esıme soylerdım ama gercekten sıkayet manasında degıl, 'uzuluyorum' dıyerek anlatırdım.
Esımde yanıt vermıyorum dıye kızardı bana.
Kardesının bırı cok yalan soyler, dıgerı ıse sınsıdır.
Bunu esım bana cooook once soylemıstı, ıste bu yuzden uzak dur onlardan dıyordu.
Ama benım ılla canımın yanması gerektı, onları tanımam ıcın.
Boyle ıste.
Evet canım sekerli su icmeden 103 cıktı ondan anik yAPtım ben de.
Selam kızlar inşallah herkes iyidir.
Şeker yüklemesinden geldim. Durum tahmin ettiğimden de vahim çıktı. Gülsem mi ağlasam mı.
12-12,5 saat açlıktan sonra açlık şekerim 88 çıkınca sevinmiştim.
Zaten bugüne kadar düşebildiğim minimum rakam 88.
Neyse açlık iyi çıkınca bi umuda geldim ben.
Şekerli suyu da yaladım yuttum. Aynen tylol hot gibi, ne eksik ne fazla.
Açlığa da alışığımdır, aman be dedim bu muymuş ne var ki.
Öyle 1 litre filan da değildi su. İrice bi bardak muhtemelen 0.66 litre diye tahmin ediyorum.
Neyse öyle pek ayılıp bayılmalar gelmedi bana çevremin anlattığı gibi. Eşimin işi de çıkmıştı yalnızdım da, oturdum kitap filan okudum. Biraz uykum geldi biraz da ellerim titredi hepsi o.
1 saat dolunca kan verdim, hemen arkasından da kendi şeker aletimle ölçtüm.
Anam 182 çıktı. Benim tokluk şekeri normal zamanda iyiydi, sorun açlıktaydı benim.
Dedim vaysssss, inşallah lab. 160filan bulur.
O arada oyalandım, bebeğime ciciler aldım...Moral olsun diye.
Tüm alışverişimi annem yaptığı için daha öyle pek kıyafet almışlığım da yoktu kızıma iyi geldi bana.
Sonra sonucu almaya gittim ki ne göreyim: 202!!
Doktoruma faksladım sonuçları şimdi aramasını bekliyorum, eve geldim.
Ama bozulmadım da değil yani.
Epey yüksek geldi.
100 gram yükleyecek muhtemelen...
Hayırlısı. Bakalım doktorum arar birazdan.
Ebru Gündeş de bugün bebeği Alâra'yı almış kucağına, darısı başımıza..
canım neden ağladın yaa
sizleri üzmek değil maksadım..
ama sizlerle paylaşıncada rahatlıyorum
allahım hepimizin bebişlerıne sağlık versinn inşallah
evet kızlar pazar gnü ortalık sakin elime gecen 3_5 parca seyin resmini ekliyim.. ütüsüzler emme idare edin artıkın.. nevresimler için de fikir verin bana oldu mu..bu cicişlerin heppicigi halamızdan aktarım.. kızcemin kuzenlerinden saklanmıs parcalar
Eki Görüntüle 274017 Eki Görüntüle 274022 Eki Görüntüle 274021 Eki Görüntüle 274020 Eki Görüntüle 274019 Eki Görüntüle 274018
bunlar montlar. laciver olanı yakalr heralde ama digerlerini ancak eylülden sonra giyebilicekkerkeksi duruyo diyebilirsinizz ama görümceme zevklerimiz acayip benziyor o bunları kızına giydirmiş bende giydiricemm araya 2 pembe atarım tabi
Eki Görüntüle 274027 Eki Görüntüle 274028 bu perdeleriyle takım bi nevresim.. simdilik bizim bebügün odası olamıycagından biz sadece nevresimi kullanıcaz. besik kenarlıgı falan da var ama onu cekmedim.
Eki Görüntüle 274024 Eki Görüntüle 274023 bu da bi takım resmin biri deseni yakından görmeniz için. en cok bunu sevdim yumusacık kadife gibi bi dokusu var
Eki Görüntüle 274025 bunu sarılık olmasın inancından yaptırmıslar o zaman. carsaf, yorgan kılıfı ve yastık kılıfı sadece.
Eki Görüntüle 274029 bu da carsaf yorgan kılıfı ve yastıktan olusuyo. bunu hastanede kullanayım mı sizce kızlar.. hastaneye nevresim götürülüyomu bebege:44::44:
Eki Görüntüle 274026 bu da aynen yorgan, yastık kılıfı ve carsaf tan olusuyo..
ben kendim de bi takım alırsam yeter diye düsündüm baska nevresime ihtiyac olmaz heralde dimi.. ütüsüzlükten bakımsız cıkmıs olabilerler emme ancak yapıciim daha mobilyasını almadıgımızdan ellemiyorum hiç.
Eki Görüntüle 274081 Eki Görüntüle 274094 Eki Görüntüle 274093 Eki Görüntüle 274092 Eki Görüntüle 274091 Eki Görüntüle 274090 Eki Görüntüle 274089 Eki Görüntüle 274088 Eki Görüntüle 274087 Eki Görüntüle 274086 Eki Görüntüle 274085 Eki Görüntüle 274084 Eki Görüntüle 274083 Eki Görüntüle 274082 Eki Görüntüle 274095
canım çok güzel fikirler ama sen birazcık beceriklisin sanırım
ben bu dediklerinin hiçbirini beceremem
beceriksizlerin bayrak tutanıyım
ve her erkek kardeşleri için böle şeyler sölemez bravo valla
gerçekre böle karakterde insanlarsa uzak dur gitsin
daha fazla canın yanmasın
canım inşallah 100lüğün ii çıkar ı ne zaman
cnm geçmiş olsun 100 gr iyi çıkar umarım
ebru'yu çok severim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
valla su verildikten sonra bebeğin hareketlenmesi beni çok kötü yaptı eşime de anlatırken ağladım
Rabbim sağlık versin her aklıma geldikçe dua ediyorum bebeğin için
İnşallah dualarımız kabul eder Yaradan
ama bunlar erkek kıyafetii
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?