2012 Şubat Anneleri

ecrincim senin kızın olcak dimi ama bu montlar erkek için değilmi?:44: nevresimleride yıka ütüle muhakkak...kırışık kırışık pasaklı... güle güle kullan..

ecrincim senin kızın olcak dimi ama bu montlar erkek için değilmi?:44: nevresimleride yıka ütüle muhakkak...kırışık kırışık pasaklı... güle güle kullan..

kız simdi yıkayıp ütülesem koycak yer yok valla bunları giyen kızce suan 9 yasında.. heralde gözlerini öne cıkarmak için bilmiyorum gorümcem heppicinii böle mavii lacivert almıs. eme etiketlerde de unisex yazıyo.. ben bayıldım daha bissürü vardıı ama bende alcam diye sadece bunları sectim.. e nevresimi sölememişinn ama.. gidiyo mu hastahaneye nevresim o pembeyi hastaneye götürsemm nasıl olur ki????

Kızlar hepiniz ne kadar güzel şeyler almışsınız yavrularınızaa...Allah giydirmeyi nasip etsin hepimize...Bizimde oğluşumun bütün eşyaları bitti bi ara çeker gösteririm teyzeleri sizeee

Canım kızına giydirme sen o montları gönder bana oğlumaa giydiririm

Yoğun istek üzerine buradayım Arkadaşlar tekrar....Merhabalarrrr nasılsınızzz

hossgeldinn sekerrrr bugün kimse yok ama burda valla kociş te erkek bunlar diye tutturduydu ilk getirdigimde.. bu bişi mi kız kücükk oglanın kazaklarını getirdim ben onlar harbi erkek alısverişi bi yapalım da olmadı görümcem giydirmeyecegini dagıt dedi. belkilimm haaketten dagıtıveririmm bende bu arada ben next in cocuk sayfasına bayıldım.. ay türkiyede next de yok galiba bulamadım:26::26: cok cicişler ama yahu

Kızlar hepiniz ne kadar güzel şeyler almışsınız yavrularınızaa...Allah giydirmeyi nasip etsin hepimize...Bizimde oğluşumun bütün eşyaları bitti bi ara çeker gösteririm teyzeleri sizeee

anammm herseyinii aldın mı kızzzz calıskan sinii... hiç eklemiyosun masallahhh sende mi iştesinn yoksa benim gib kocan mı yok bugün burdasın

Sen onları aldın mı bi yerden mi geldi???Yok kız giydirirsin bebek ne anlayacak en kötüsü sokağa bahçeye giydirirsin...Ben valla utanmasam oğluma kız şeyleri alcam ama utanıyorum iştee bayılıyorum kız kıyafetlerineee...Bu arada hoşbuldum teşekkürler....Dur bakalım bekle bende oğlumun eşyalarını çekebilirsem hemen ekleyeyim size sizde görün beğenecekmisiniz

anammm herseyinii aldın mı kızzzz calıskan sinii... hiç eklemiyosun masallahhh sende mi iştesinn yoksa benim gib kocan mı yok bugün burdasın

Yok canım ben çalışmıyorum evdeyim kociş yok evde diğer hatuna gitmiş(pazar günleri evde olmayınca öyle diyorum)Eşimin işi vardıda onları halletmeye gitti cnm bende 5 5 buçuk gibi yanına gideceğim yine alışverişeeee

yok bunları almadımm bunları halasından transfer ettik kuzeninden giyip giyebilecegi tek esyalar bende cok sıkır sıkır kız kıyafetlerini sevmiyorum.. gerci son 1 haftadırr pembelendim bende sokaktaki kız bebekleri gördükce bilmiyorum artıkın bakıciz.. cok esmer dogarsa cok acık renkler alırım ama simdi ne gelcegini bilmedigimden takılıyoz öle. ayy bugün de içime bişi batıyo sanki alttan alttan sabahtan beri yokluyo ara ara.. sisleniyo gibiyim en ince olanıyla niye anlamadım:26::26: ekle hadi bakalım bekliyoruz yada ben bekliyorum baska kimse yok

slm kızlarrrr......resim nasıl ekleniyor biri bana anlatsında bende ekleyim

ehhmm ehmmm anlatıyorumm tatlım.. bak simdii masaüstüne attıgın resimleri ileti yazdıgın kutucugun üstünde bir atac resmi var bak.. oraya basıyosun.. orda dosya ekle yazıyo görceksin .. ona bas arkasından dosyaları sec de. masaüstünden sec istediklerini.. upload , içerige ekle, bitirrr.. hepsi bu kadarrr

ayy kıyamamm ben onunn minnak corapcıklarınaa masallah cnmm iyi günlerde giysin nazar degmesin masallah.. bak üstünde yazı olmasa ben o montu da giydiririmm kızceme.. bölee beyazın üstüne kırmızılıı takımı da cokk begendim tatlımm .. bi ben bulamadım gönlüme göre 3 lü 5 li takımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…