- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.481
Eki Görüntüle 274512
Aha da bu.
Azo duymasın ama bence cok sey kaybetmıs sayılmazsın.
Hele o kılları gordukten sonra, ööööğğğğ.
tşk ederim canım, ama alttaki stoklarda yok, heyecanla bekliyorum :)Hoşgeldin, bence alttaki daha güzel.Bu arada maşallah bebişine
HeheheKocama anlatmayı düşünmüyorum
teşekkür ederim
mecbur benim yanımda olcak yoksa balık gibi kafasını koparırım
ya fiyatlardan emin değilim ama, benim bulunduğum yerde bunlardan yok malesef, kıyaslama yapamıyorum. ama Allah nasip ederde doğuma Bursa'ya gidebilirsem inş. ordan da bakcam. Orda bulamazsam mecbur netten alcam galiba
Gulek bari
Masallah senın tosbana
Ya bunlara bende baktım, cok guzeller ama bıraz fıyatlılar mı ne?
şimdi ben sırf bu erkeği beğenmedim diye bu mesajı şikayet edebilir miyim azo? ehehehehe edebilir miyim?
Bak Azo, senın vin e ne yapmıslarEki Görüntüle 274531
ya fiyatlardan emin değilim ama, benim bulunduğum yerde bunlardan yok malesef, kıyaslama yapamıyorum. ama Allah nasip ederde doğuma Bursa'ya gidebilirsem inş. ordan da bakcam. Orda bulamazsam mecbur netten alcam galiba
şimdi ben sırf bu erkeği beğenmedim diye bu mesajı şikayet edebilir miyim azo? ehehehehe edebilir miyim?
ama lahanam neyse geriye dönmeyelim sen ditme bidaha ama tamam mı sensiz bura çok sakin kalıyo eğlenceli arkadaşım benimhoşbulduk kızlar gerçekten hoşbulduk. ahahaha kafam daha iyi bu günlerde böyle bi rahatlama bi ferahlama. bi ben dememiş miydim diyebilmenin verdiği ferahlık hissi... bi adamsendecilik bi vurdumduymazlık....
bağımyansa dönüp bakmam yeminle.
nerdeyim. burdayım. ban yedim yine. çok zevkliydi ama. bu seferki gerçekten süperdi. suçumu okurken sandalyeden düştüm. o derece iyi geldi bana.
tartışma dedin de eheheheh tartışma!
Karayip korsamlarında Johnny Deep'in oynadığı sürmeli korsan
:))) Vallahi akşam waffle yidimdi o da gaz yaparmış, ama ben ne yesem yapıyor gaz
Aminnnn canım.
Kıskançlar işteEşim deliriyor bu çıkınca biliyor hayranlığımı
bu arada babuş bu mesaj sana çatla da patla...
dün yengem aradı... sanırım benim bebeğin her şeyi tamam. kadın iki kızına da 6 aya kadar erkek dedikleri için uyku takımını bile öylecene kaldırıp bekletmiş...
pusetinden tut dönenceye kadar her şeyi kutulamış bu haftasonu elinde olacaklar dedi bağa. hiç kullanılmamış hastane çıkışları, 3 paket yenidoğan bez, hiç açılmamış gögüs pedlerim bile var...
bi de az kalsın c.tesi akşamı kraftın seyehat setini alıyordum. eşim yengeni ara da ona göre alalım o kesin ne var ne yok yollar şimdi dedi.
hakikaten de öyle oldu... hiç şanslı değilimdir de bu konuda bala saplandım...
Gokce, yoksa gorsel ekledın, ondan mı banlandın?
kızlar dün ilk kez bebeğim için bişeyler baktım ben de inanamadım nasıl yaptım diye
istanbul foruma gittik
bebek arabası baktık
biri mclaren baston 700 tl
biri mclaren baston 300 tl.
biri bebe comfort ana kucağı takılanlardan 900 tl.
bebek odası baktık 2050 tl.
ama resimlerini bulamadım odanın
Eki Görüntüle 274516 Eki Görüntüle 274515 Eki Görüntüle 274514
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
ama lahanam neyse geriye dönmeyelim sen ditme bidaha ama tamam mı sensiz bura çok sakin kalıyo eğlenceli arkadaşım benim
azoş içime su serpildi kız rüyanı kime anlatırsan o yorumlarsa hayra çıkarmış sağolasın rüya tabirlerindede süper şeyler yapmışlar çok ihtiyacım vardı bunları duymaya
bu arada babuş bu mesaj sana çatla da patla...
dün yengem aradı... sanırım benim bebeğin her şeyi tamam. kadın iki kızına da 6 aya kadar erkek dedikleri için uyku takımını bile öylecene kaldırıp bekletmiş...
pusetinden tut dönenceye kadar her şeyi kutulamış bu haftasonu elinde olacaklar dedi bağa. hiç kullanılmamış hastane çıkışları, 3 paket yenidoğan bez, hiç açılmamış gögüs pedlerim bile var...
bi de az kalsın c.tesi akşamı kraftın seyehat setini alıyordum. eşim yengeni ara da ona göre alalım o kesin ne var ne yok yollar şimdi dedi.
hakikaten de öyle oldu... hiç şanslı değilimdir de bu konuda bala saplandım...
Beğenmiyor musun :26: Et bakalım, açıklamaya da şunu yaz; topicte hamileler var, aşeren olabilir, paylaşılmamalıydı bu resim yaz
Gokce, yoksa gorsel ekledın, ondan mı banlandın?
Yok aysebahar şikayet etmiş.
Anam, korktum kız senden (;
Errrrrkekkkk
Eki Görüntüle 274512
Aha da bu.
Azo duymasın ama bence cok sey kaybetmıs sayılmazsın.
Hele o kılları gordukten sonra, ööööğğğğ.
maclaren in ikiz arabası 1,290 lira
sen nasıl buldun 300 e tek te olsa bayağı indirimli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?