2012 Şubat Anneleri

Ooooo ayıp ettin canım almam mı :))))
Ben dün akşam çok çıkardım, kalkmaya üşendim, bi çıkarıyorum bi eşime bakıyorum uyanmış mı diye

Aneeem, yerlere yatacam sımdı.
Ne komık dımı, esıne yakalanma korkusu ıle pırt yapmak
Gercı bana esımden ızın cıktı, 'yap, bırsey olmaz, Avrupa da nasıl olsa normal sayılıyor' dedı de,
Ben yıne de yapamıyorum ama uyku arasında bende arada kacırıyorum, fark edıyorum yane

Sagol canım benım, bılgılendırme ıcın.
Evet, ıyısı mı ben seker yuklemesınden sonra duruma gore alayım.
24. haftada mı yapılıyor du seker yuklemesı?

Fıyat ıyıymıs canım, ben pahalı sanmıstım.
Tansıyonunu olcuyor musun pekı?
Olcmemız gerekıyor mu onu?

Uff cok soru soruyorum dımı

damarlarım adeta ban ye ban ye diye bağrıyor... çılgın atıyolar an itibariyle... ahahahahaha..

sağolun kızlar...

neden banlandığımı anlatacam ama gülmekten yazamamaktan korkuyorum...

Dimesine di ama, ınsallah bır de bunun ıcın mapus damına gondermezler. :26:

Anam bozmasın, balık kısmettir, göl felan çok güzeldir.

yaa öyle mi azoşş dur bakım rüya tabirlerine ne diyo ama bacağımı kanattılar balıklar zıp zıp zıplıyordu tamda mangallık duruyolardı heee biri benim biri eşimin biri oğlumun kısmeti olsun o zaman rabbim hayırlı kapılar açsın bize yarabbim

hoşbulduk kızlar gerçekten hoşbulduk. ahahaha kafam daha iyi bu günlerde böyle bi rahatlama bi ferahlama. bi ben dememiş miydim diyebilmenin verdiği ferahlık hissi... bi adamsendecilik bi vurdumduymazlık....

bağımyansa dönüp bakmam yeminle.

günaydın lahanacım nerdesin sen bacım ya kazen amcamla tatrışıyodum senin için az daha yahuuu

nerdeyim. burdayım. ban yedim yine. çok zevkliydi ama. bu seferki gerçekten süperdi. suçumu okurken sandalyeden düştüm. o derece iyi geldi bana.

tartışma dedin de eheheheh tartışma!

jack sparrow da kim yahu

yok be acayip gülmüştü hatta akşam evde de hatırlatıp gülmüştü senin ağzını yerim demişti bi de

çakalı oynuyor yani

Karayip korsamlarında Johnny Deep'in oynadığı sürmeli korsan

Azoş cidden açıkta kaldınsa gaz da yapar

:))) Vallahi akşam waffle yidimdi o da gaz yaparmış, ama ben ne yesem yapıyor gaz

Aminnnn canım.

günaydın kızlar, bizde geldik kızımla berabar:) rüyalarınız hayır olsun inş. bende gecelik olayına takığım bugünlerde ama henüz rüyalarıma girmedi:) bu ikisi aklımda kalan ama henüz karar vermiş değilim, sizce hangisi olabilir kızlar?

1- Eki Görüntüle 274509

2- Eki Görüntüle 274510

Bu arada cmrtesi kontrole gittik kızımla 22+2 günlüğüz SAT'a göre ama 4 gün ilerdeyiz. 514 gr çıktı benim tosbam

jack sparrow da kim yahu

yok be acayip gülmüştü hatta akşam evde de hatırlatıp gülmüştü senin ağzını yerim demişti bi de

çakalı oynuyor yani

E o zaman senınkı senın yanında

Benımkı cakalı mı oynuyor bılmem ama durum bu bızde.

Karayip korsamlarında Johnny Deep'in oynadığı sürmeli korsan

:))) Vallahi akşam waffle yidimdi o da gaz yaparmış, ama ben ne yesem yapıyor gaz

Aminnnn canım.

Vaayyy.
Agzının tadını da bılıyosun hani

Hoşgeldin, bence alttaki daha güzel.Bu arada maşallah bebişine

Vaayyy.

Hehehe Kocama anlatmayı düşünmüyorum

E o zaman senınkı senın yanında

Benımkı cakalı mı oynuyor bılmem ama durum bu bızde.

Vaayyy.

mecbur benim yanımda olcak yoksa balık gibi kafasını koparırım

Tansiyonumu eskisi kadar sık ölçmüyorum canım. Kardiyologa gitmiştim biliyosun, holter-eko-ekg üçlüsünden hipertansiyon hastası olmadığım kanaati çıktı.
Ayrıca sıkça idrar tahlili veriyorum doktorum istiyor, idrarda protein atımı yok,bu da sürekli olarak tansiyonumun yüksek seyretmediği ve protein depolarımın yıkılmaya başlamadığı, şu an preeklampsi riskimin olmadığı anlamına geliyor.
Ama arada ölçüyorum tabi,patronum sağolsun amerikandan bir tansiyon aleti getirtmiş,onu bana verdi masamda duruyor.Evde de 2 tane biri digital biri manuel aletim var.
Kötü hissedersem ölçüyorum.
Tansiyon takibi gebelerde önemli.
Hele son trimesterda.

Eğer şeker aleti lazımsa Roche'un Accu Check-Go modelini öneririm.Labaratuvar sonuçlarına en yakın değeri veren o.

olabülüüü :) hatta olağan. hatta oldu.

önemli değil ben gülüyorum sende gül...

Gulek bari

Masallah senın tosbana

Ya bunlara bende baktım, cok guzeller ama bıraz fıyatlılar mı ne?

Hoşgeldin, bence alttaki daha güzel.Bu arada maşallah bebişine

Hehehe Kocama anlatmayı düşünmüyorum

Hehe bencede anlatma.
Yoksa esının bakısları bır anda degısebılır

mecbur benim yanımda olcak yoksa balık gibi kafasını koparırım

Anam, korktum kız senden (;

Ben kontrole gıttıgım zaman bakıyorlardı tansıyonuma, normal cıkıyordu.
Bakalım gerekırse bırde tansıyon aletı alırım o zaman.

Seker olcme cıhazının adını not ettım, yuklemeden sonra gerekırse onu alırım.
Cok tesekkur ederım ılgın ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…