- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.461
Ooooo ayıp ettin canım almam mı :))))
Ben dün akşam çok çıkardım, kalkmaya üşendim, bi çıkarıyorum bi eşime bakıyorum uyanmış mı diye
Aletle ölçüyorum eleferacım,kendime almıştım.Tabancası var günde 3 kez kan alıyorsun onla.
Herkesin sürekli ölçmesi gerekmez benim daha ilk gebelik başında yapılan ölçümlerde sınırda çıktığı için şüphelendik.
Kontrol altında tutmak için aldım.
İnsülin sıkıntısı gebelerde genellikle 24.hafta gibi başlıyor, eğer şeker yüklemesinde sınıra yakın yada riskli bölgede çıkarsan alırsın aleti.
Ben önceden haftada 1-2 kez ölçsem yetiyordu, artık her gün ölçeceğim.
Doktor rapor istedi.Açlık,1.saat ve 2. saat.
Alet çok pahalı değil. Ortalamanın üzeri, iyicesini diyeyim 50 tl'ye alırsın.
İnternette filan buunuyor, yada medikallerde.
İğnelerini ve kartuşlarını almak gerekiyor bittikçe.
damarlarım adeta ban ye ban ye diye bağrıyor... çılgın atıyolar an itibariyle... ahahahahaha..
sağolun kızlar...
neden banlandığımı anlatacam ama gülmekten yazamamaktan korkuyorum...
Anam bozmasın, balık kısmettir, göl felan çok güzeldir.
günaydın lahanacım nerdesin sen bacım ya kazen amcamla tatrışıyodum senin için az daha yahuuu
jack sparrow da kim yahu
yok be acayip gülmüştü hatta akşam evde de hatırlatıp gülmüştü senin ağzını yerim demişti bi de
çakalı oynuyor yani
Azoş cidden açıkta kaldınsa gaz da yapar
yaa öyle mi azoşş dur bakım rüya tabirlerine ne diyo ama bacağımı kanattılar balıklar zıp zıp zıplıyordu tamda mangallık duruyolardı heee biri benim biri eşimin biri oğlumun kısmeti olsun o zaman rabbim hayırlı kapılar açsın bize yarabbim
Dimesine di ama, ınsallah bır de bunun ıcın mapus damına gondermezler. :26:
jack sparrow da kim yahu
yok be acayip gülmüştü hatta akşam evde de hatırlatıp gülmüştü senin ağzını yerim demişti bi de
çakalı oynuyor yani
Karayip korsamlarında Johnny Deep'in oynadığı sürmeli korsan
:))) Vallahi akşam waffle yidimdi o da gaz yaparmış, ama ben ne yesem yapıyor gaz
Aminnnn canım.
Karayip korsamlarında Johnny Deep'in oynadığı sürmeli korsan
günaydın kızlar, bizde geldik kızımla berabar:) rüyalarınız hayır olsun inş. bende gecelik olayına takığım bugünlerde ama henüz rüyalarıma girmedi:) bu ikisi aklımda kalan ama henüz karar vermiş değilim, sizce hangisi olabilir kızlar?
1- Eki Görüntüle 274509
2- Eki Görüntüle 274510
Bu arada cmrtesi kontrole gittik kızımla 22+2 günlüğüz SAT'a göre ama 4 gün ilerdeyiz. 514 gr çıktı benim tosbam
Vaayyy.
Agzının tadını da bılıyosun hani
günaydın kızlar, bizde geldik kızımla berabar:) rüyalarınız hayır olsun inş. bende gecelik olayına takığım bugünlerde ama henüz rüyalarıma girmedi:) bu ikisi aklımda kalan ama henüz karar vermiş değilim, sizce hangisi olabilir kızlar?
1- Eki Görüntüle 274509
2- Eki Görüntüle 274510
Bu arada cmrtesi kontrole gittik kızımla 22+2 günlüğüz SAT'a göre ama 4 gün ilerdeyiz. 514 gr çıktı benim tosbam
E o zaman senınkı senın yanında
Benımkı cakalı mı oynuyor bılmem ama durum bu bızde.
Vaayyy.
Agzının tadını da bılıyosun hani
Sagol canım benım, bılgılendırme ıcın.
Evet, ıyısı mı ben seker yuklemesınden sonra duruma gore alayım.
24. haftada mı yapılıyor du seker yuklemesı?
Fıyat ıyıymıs canım, ben pahalı sanmıstım.
Tansıyonunu olcuyor musun pekı?
Olcmemız gerekıyor mu onu?
Uff cok soru soruyorum dımı
olabülüüü :) hatta olağan. hatta oldu.
önemli değil ben gülüyorum sende gül...
1- Eki Görüntüle 274509
2- Eki Görüntüle 274510
valla ben seretmedim ondan tanımıyomuşum yaniiiseninki rüya değil fantazi olmuş bi yerde johny'le
Ya sorma hayır tipimde değil, hani vin diesel girse rüyama anlıcam adamı beğeniyom ama johnny yolları karıştırdı da geldi herhal
Hoşgeldin, bence alttaki daha güzel.Bu arada maşallah bebişine
HeheheKocama anlatmayı düşünmüyorum
mecbur benim yanımda olcak yoksa balık gibi kafasını koparırım
Tansiyonumu eskisi kadar sık ölçmüyorum canım. Kardiyologa gitmiştim biliyosun, holter-eko-ekg üçlüsünden hipertansiyon hastası olmadığım kanaati çıktı.
Ayrıca sıkça idrar tahlili veriyorum doktorum istiyor, idrarda protein atımı yok,bu da sürekli olarak tansiyonumun yüksek seyretmediği ve protein depolarımın yıkılmaya başlamadığı, şu an preeklampsi riskimin olmadığı anlamına geliyor.
Ama arada ölçüyorum tabi,patronum sağolsun amerikandan bir tansiyon aleti getirtmiş,onu bana verdi masamda duruyor.Evde de 2 tane biri digital biri manuel aletim var.
Kötü hissedersem ölçüyorum.
Tansiyon takibi gebelerde önemli.
Hele son trimesterda.
Eğer şeker aleti lazımsa Roche'un Accu Check-Go modelini öneririm.Labaratuvar sonuçlarına en yakın değeri veren o.
Allah'ım ne kadar cahilim vin diesel ne yaaaaaaaaaaa
Errrrrkekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?