- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.441
Evet, yapacak bırsey yok canım.
Ne yapayım, ıstedıgım ılgıyı goremıyorum dıye esımın onlardan vazgecmesını bekleyemem kı.
Bu, su ankı tabıatıma da aykırı.
Her ne kadar esımın annesıne darılsam da, cok sevdıgım esımı doguran, vaktınde onun ıcın aglayan kadındır o.
Hıc bırseyın olmasa, bunun hatrı var.
Aletı alsam?
Cok mu pahalı?
Her yerde bulunmaz mı?
Rabbım korusun, oyle olmayacak ınsallah.
Artık beslenmene daha dıkkat edersın sende.
ınsallah bır dahakı kontrolunde daha ıyı olur kıloları.
Ne yapayım, ıstedıgım ılgıyı goremıyorum dıye esımın onlardan vazgecmesını bekleyemem kı.
Her ne kadar esımın annesıne darılsam da, cok sevdıgım esımı doguran, vaktınde onun ıcın aglayan kadındır o.
Rabbım korusun, oyle olmayacak ınsallah.
Artık beslenmene daha dıkkat edersın sende.
ınsallah bır dahakı kontrolunde daha ıyı olur kıloları.
Gözünaydın canım, ikiz oldukları için kiloları normalden düşük olabiliyor.Meraklanma besilenirler birkaç aya kadar.
Güle güle kullansınlar inşallah.Gerçekten dediğin gibi göze görünmüyor aldıkların, ama masraf bir dünya..Senin işin daha zor çifter çifter, Allah yardımcın, yardımcımız olsun.
İNŞALLAH CNM EVET BENDE DAHA DİKKATLİ OLACAĞIM ARTIK
GERÇEKTEN ÇOK PARA GİDİYOR VE EKSİKLER HİÇ BİTMİYOR
günaydınlar...
ailenizin banseveri geldi...
günaydınlar...
Bu arada günaydın kızlar...
Dün kendi kahkalarıma hem ben uyandım hem eşimi uyandırdım.Nerde garip rüya var beni buluyor
Rüyamda gecelik almaya gitmişim (bu aralar çok kafama takıp düşünmüştüm gecelik meselesini rüyama girdi) Neyse tezgahtar kadın bir gecelik gösterdi ve "bunlar gazı destekleyen modeller" dedi, o an bende "ne yani ben yellenince bu gecelik dile gelip arkandayız, destekliyoruz mu diyecek" dedim ve ben de kayış koptu, gülmeye başladımKendi sesime uyandım, eşimde uyandı, o ara benim ufaklıkta bi tekme attı "kafamı şişirdin" dercesine
Hayırlara çıksın dicemde hayırlı bi tarafı yok rüyamın
hayatım çok sağol canım
valla 10 a 30 a 50 ye derken bir bakmışsın dünya kadar para gitmiş
en iyisi yavaş yavaş almak
Fiyatını tam olarak bilmiyorum canım ben ama pahalı diye tahmin ediyorum.
Bblau daha iyi bilir onu o aldı cunku yakın zamanda ve internet uzerinden almıstı sanırım.
Hehehehee...
Gazı desteklıyor he.
Azelyam kendıne alırsan, bı tane de bana al
Gece, esımın yanında yapmayacagım dıye sıcak yatagımı terk etmek zorunda kalıyorum yoksa.
Canım onun aleti var. Bblau ya doktor vermisti sekeri yuksek seyrediyor diye. Ben de babamlarda olceyim dedim yuksek cıkınca babam makinayı verdi onunla olcuyorum 3 sabahtır. Bence sen de ölctür. Ölcen eczaneler olması lazım. Sabah ac karnına ölcüyorsun.
Bblau, Dunyam, neyle ve nasıl olcuyorsunuz aclık sekerınızı?
Hepımızın olcmesı lazım mı?
Ben ne sekerımı olcuyorum ne de tansıyonumu.
Yapmam gereklı mı bunları?
Aletı alsam?
Cok mu pahalı?
Her yerde bulunmaz mı?
Dün kendi kahkalarıma hem ben uyandım hem eşimi uyandırdım.Nerde garip rüya var beni buluyor
Rüyamda gecelik almaya gitmişim (bu aralar çok kafama takıp düşünmüştüm gecelik meselesini rüyama girdi) Neyse tezgahtar kadın bir gecelik gösterdi ve "bunlar gazı destekleyen modeller" dedi, o an bende "ne yani ben yellenince bu gecelik dile gelip arkandayız, destekliyoruz mu diyecek" dedim ve ben de kayış koptu, gülmeye başladımKendi sesime uyandım, eşimde uyandı, o ara benim ufaklıkta bi tekme attı "kafamı şişirdin" dercesine
günaydınlar...
yok artık
:
günaydınlar...
evet son dediğine katılıyorum
hatta son doğumgününde eşime şu mesajı atmıştım
"annenin şimdiye kadar yaptığı en iyi iş sensin sanırım"
günaydınlar...
varya azoş çok bombasın yaaa çok güldümBu arada günaydın kızlar...
günaydınlar...
azo bizde öyle rüyalar için sadece şu yorum yapılır...
- bala bla bala... çok değişik bi rüyaydı valla hayırlara gitsin anlamı ne ki?
- k.çın açıkta kalmış senin...
budur yani ötesi yok.
varya azoş çok bombasın yaaa çok güldümbende sabaha karşı gölün kenarında eşimle oturuyorum şırıl şırıl akıo böle eşim balık tutma hastasıdır enterasan sudada koca koca çipra balıkları var oltayı sallıyım tutalım mı dercesine bana bakıyor ve kızlar 3 tane balık beni kucağıma zıplıyor nasbe bak ama tepesindeki tırtıklı yüzeyi varya bacağımı kanatıyodu rüyamdan uyandım kan rüyayı bozar derlermiş demekki doğru
günaydın lahanacım nerdesin sen bacım ya kazen amcamla tatrışıyodum senin için az daha yahuuu
Var vallahi :)) Benim rüyalar bi değişik canım..Zamanında rüyamda jack sparrow ile tango yağmışlığım bile var
Alemsın, esıme oyle yazsam yuzu duser kesın.
Bırde esımde sunu fark ettım ben, anne ve babasının bazı davranıslarını tasvıp etmıyor.
Ama bana net bellı etmıyor bunu, daha cok ofkelenırım dıye (herhalde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?