2012 Şubat Anneleri

Selam hanımlar bugün size çok güzel bir haberim var 4 haftanın sonunda amniyosentez sonucumu alabildim şükürler olsun temiz çıktı :))) bizde derin bir ohhhh çektik artık rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...

gözünaydın canım Allah bi daha dert keder göstermesin

..... canı istemeyip istemediği yazıları sildirenler de diğerleri. aradaki farkı anlamadınız sanırım.
...............................

Bu konuda benden özür dileyeceksin konuların silinmediğini sana yazdım !

site bi ilki yaşıyor... bu günü not edin. ben ban yemedim bu işte bi terslik var...

azo ve bblua kalbimdesiniz...

o değil de şikayet et butonuna basanı falan açıklasalar... o zaman süper olur herşey...

yaa 1 ay öncesinde topiğimiz ne güseldi yaa ne kadar çok eğleniouduk neden böle olduki şimdi bence bunun tek bir nedeni war...eskiden herkes tüm topikle muhattap oluoo herkesle aynı sewiyede yazışıoo..şimdi ise gruplaşmalar war böle oldukçada bence bu banlanmaların sonu gelmez...eskiden sewiyeli güsel şeyler konuşan çok muhabbetlere katılmayan çoğu kişi bi anda topikte atışmalara başladı...böle oldukça da sadece bugün deill gelecek zamnlarda da çoğu kişi banlanıcak die düşünüoumm..lütfen eski halimize geri dönelimmmm

Bu konuda benden özür dileyeceksin konuların silinmediğini sana yazdım !

özür derken? sizi kastetmedim ki sizden özür dileyim :) sadec siz üstünüze alındınız.

şair orda herşeyi üstüne alınıp belli aralıklarla beni şikayet edenden bahsetmiş.

Karızma Kazen gelmıs, ama gelısıyle ban yagmuru yagmıs.
Ya Kazen, adından mıdır, rengınden mıdır, sen gelınce tırsıyorum.
Ama tesrıf etmen de hosuma gidiyiii.

Yalnız erkek olmasaymısın daha ıyıymıs be, sımdı kocam duysa topuguma kursun sıkar :18:

Evet canım mesela 2 ürün olunca biri gecelik biri pijama oluyor, pijama veya gecelik diye yazıyor altında.

Uppss ben gormemısım, sagol kuzum.

Aminnn inşallah kazasız belasız bitiririz canım..Hareket ettikçe bende tuhaf şeyler hissediyorum, bazen ağlayasım bile geliyor

Oyy aynı ben, dun salya sumuk agladım valla.

Gozun aydııııınnnnn .

Anaaam tey tey smılını aradım o yoktu, bende bunun koydum

Kazen, smıleylerımız nerede bızım?

azelya'da mı banlandı yaaa :44:
hayret bişey ne olduğunu valla billa anlamış değilim
biri çıkıp kışkırtıyo
dedim ama azelya sana kışkırtılıyosunuz diye
yine de tebrik etmek lazım hergün sonucu ulaşmak da başarı

katılıyorum. birileri gelip birilerinin yazdığını beğenmiyor şikayet ediyor şikayet edilen yazının sahibi de banlanıyor.

yani benim canım senin yazdıklarını görmek istemese seni pusuda bekler en alakasız zamanda yazdıgın en ufak şeyden kıl kapıp seni şikayet edip banlatabilirim.

:))))

Kesınlıkle katılıyorum canım.
Ne olduysa bır anda bolundu forum.
Oysa ne guzel paylasımlarımız oluyordu.
Ben ıslerımı yetıstıremıyordum, buradakı sohbetı kacırmıyım dıye.

Acik yureklilikle problemi guzelce anlattiginzi icin tesekkur ederiz. Size tek sorum var bu 2 gruplasmanin karsilikli atismalarini burada bu baslikta yapmalarindan hosnutmusunuz ? Bu cirkinlikleri (hormon dengelerine bagliyorlar) burada herkesin okudugu bir baslikta paylasmalari ne kadar dogru ? Defalarca uyarmamiza ragmen 3. sahislari rahatsiz etmeye haklari varmi ? Bu cezalardan neden site yonetimi haksizlik yapiyor diye elestiriliyor....

Amin canım umarım kontrolünde iyi geçer ben de seni öptüm güle güle

eskiden hiç olmazdı böyle şeyler
2009 yılında evlenmeden önce çeyiz topiğinde o kadar uzun süre ve nerdeyse 7/24 burdaydık
ama ben banlanan hiç görmedim
tuşa basmaya korkar oldu insan
korku politikası mı uygulanmaya başladı artık nedir :44:

slm kızlar ortalık karışmış yine..demetcim sana kesinlikle katılıyorum..hepimizin bebeklerimiz için burdayız..sosyal paylaşım sonuçta ama yüz yüze değiliz..bazen çok yanlış anlaşılıp yazdığımız başka yere çekilebilir ama önemli olan anlayış göstermemiz...üzücü bu tarz şeyler..ben özellikle gerginken girmemeyede çok dikkat ediyorum..kk ya...çünkü insan canıda çok sıkkınken ters davranabiliyo...inş bu son olur...girer girmez bunları görmek üzdü beni..

Ama aynı dusunceyı herkese begendıremessın kı!
Keske ınsanlar dusuncelere saygı duymayı ogrenebılse.
Ahh ah zaten bu konuda yaralıyım, belkı bılıyosundur, 25 yıllık can dostum dedıgım de sırf fıkrını kabul etmedım dıye konusmuyor benımle ):

gruplaşma her yerde vardır ki bu da kadının olduğu yerde doğaldır. benim kafa yapımda burdan 5-6 kişiyle daha çok uyuşuyor. birbirimizin ne dediğini, konulara nasıl tepki vereceğini az çok algılayabiliyoruz. ama bu demek değil ki ben diğerlerinin sohbetinden haz almıyorum. sadece kafamın uyuştuğu insanlarla sohbetinden daha fazla haz duyuyorum çünkü kafa aynı yönde işliyor.

ama hiç bi zaman da sohbetinden daha haz aldığım kişileri izlemeye alıp "ben nasılsa bunu diğerleri gibi fazla sevmiyorum" diye düşünüp banlatmak için fırsat kollamıyorum. kaldı ki kimsenin de kovaladığını sanmıyorum.

evet sitede son zamanlarda bi takım uyuşmazlıklar var ama alt metninde başka hegomanyaların yattığını artık apaçık görebiliyorum.

biz burda biz'iz. ne zaman birileri çıkıp "ben"im derse işte o zaman ayrılıyor yollar. bilmem anlatabildim mi???

kızlar gözüm hem sizde hemde çağlada...kendinisini fazla sevmesemde...hamileye ondan izliyorum yine oğlu olcakmış....hamilemi? hiç belli değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…