- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.541
Selam hanımlar bugün size çok güzel bir haberim var 4 haftanın sonunda amniyosentez sonucumu alabildim şükürler olsun temiz çıktı :))) bizde derin bir ohhhh çektik artık rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
..... canı istemeyip istemediği yazıları sildirenler de diğerleri. aradaki farkı anlamadınız sanırım.
...............................
Bu konuda benden özür dileyeceksin konuların silinmediğini sana yazdım !
gözünaydın canım allah bi daha dert keder göstermesin
site bi ilki yaşıyor... bu günü not edin. ben ban yemedim bu işte bi terslik var...
azo ve bblua kalbimdesiniz...
o değil de şikayet et butonuna basanı falan açıklasalar... o zaman süper olur herşey...
Evet canım mesela 2 ürün olunca biri gecelik biri pijama oluyor, pijama veya gecelik diye yazıyor altında.
Aminnn inşallah kazasız belasız bitiririz canım..Hareket ettikçe bende tuhaf şeyler hissediyorum, bazen ağlayasım bile geliyor
Selam hanımlar bugün size çok güzel bir haberim var 4 haftanın sonunda amniyosentez sonucumu alabildim şükürler olsun temiz çıktı :))) bizde derin bir ohhhh çektik artık rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
azelya'da mı banlandı yaaa :44:
hayret bişey ne olduğunu valla billa anlamış değilim
biri çıkıp kışkırtıyo
dedim ama azelya sana kışkırtılıyosunuz diye
yine de tebrik etmek lazım hergün sonucu ulaşmak da başarı
yaa 1 ay öncesinde topiğimiz ne güseldi yaa ne kadar çok eğleniouduk neden böle olduki şimdi bence bunun tek bir nedeni war...eskiden herkes tüm topikle muhattap oluoo herkesle aynı sewiyede yazışıoo..şimdi ise gruplaşmalar war böle oldukçada bence bu banlanmaların sonu gelmez...eskiden sewiyeli güsel şeyler konuşan çok muhabbetlere katılmayan çoğu kişi bi anda topikte atışmalara başladı...böle oldukça da sadece bugün deill gelecek zamnlarda da çoğu kişi banlanıcak die düşünüoumm..lütfen eski halimize geri dönelimmmm
yaa 1 ay öncesinde topiğimiz ne güseldi yaa ne kadar çok eğleniouduk neden böle olduki şimdi bence bunun tek bir nedeni war...eskiden herkes tüm topikle muhattap oluoo herkesle aynı sewiyede yazışıoo..şimdi ise gruplaşmalar war böle oldukçada bence bu banlanmaların sonu gelmez...eskiden sewiyeli güsel şeyler konuşan çok muhabbetlere katılmayan çoğu kişi bi anda topikte atışmalara başladı...böle oldukça da sadece bugün deill gelecek zamnlarda da çoğu kişi banlanıcak die düşünüoumm..lütfen eski halimize geri dönelimmmm
amin hiçbirimize sorun yaşatmasın inşallah benm doktor kontrolum var öğleden sonra iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum sizleri görüşmek üzere...
katılıyorum. birileri gelip birilerinin yazdığını beğenmiyor şikayet ediyor şikayet edilen yazının sahibi de banlanıyor.
yani benim canım senin yazdıklarını görmek istemese seni pusuda bekler en alakasız zamanda yazdıgın en ufak şeyden kıl kapıp seni şikayet edip banlatabilirim.
:))))
katılıyorum. birileri gelip birilerinin yazdığını beğenmiyor şikayet ediyor şikayet edilen yazının sahibi de banlanıyor.
yani benim canım senin yazdıklarını görmek istemese seni pusuda bekler en alakasız zamanda yazdıgın en ufak şeyden kıl kapıp seni şikayet edip banlatabilirim.
:))))
Kesınlıkle katılıyorum canım.
Ne olduysa bır anda bolundu forum.
Oysa ne guzel paylasımlarımız oluyordu.
Ben ıslerımı yetıstıremıyordum, buradakı sohbetı kacırmıyım dıye.[
aynen öle yaa herkes birbirine yazıyordu gülerken bile hep beraber gülüouduk...ben geçmişi okurken hiçbirşey anlamıoum artık ne konudan konuşulduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?