- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.561
........................
tuşa basmaya korkar oldu insan
korku politikası mı uygulanmaya başladı artık nedir :44:
Acik yureklilikle problemi guzelce anlattiginzi icin tesekkur ederiz. Size tek sorum var bu 2 gruplasmanin karsilikli atismalarini burada bu baslikta yapmalarindan hosnutmusunuz ? Bu cirkinlikleri (hormon dengelerine bagliyorlar) burada herkesin okudugu bir baslikta paylasmalari ne kadar dogru ? Defalarca uyarmamiza ragmen 3. sahislari rahatsiz etmeye haklari varmi ? Bu cezalardan neden site yonetimi haksizlik yapiyor diye elestiriliyor....
slm kızlar 3 gündür giremedim topiğe geçmişi okuyayım dedim ne yazıkki yine banlananlar olmuş
slm cnm hoşgeldin ..ever bende şimödi geldim şoktayımmm...ne olduğunu anlmadım bile....neyse uzatmanın anlamı yok....senin şu 1955 çok merak ediyorum birinin doğum tarihi falanmı yoksa samsunlu falanmısın cnm...merak ettim..neler yaptın..dün yanlızdım topikte ecrinle valla...
Benımde dun butun gun canım sıkıldı.
KK. ya gırecektım, net calısmadı.
Bende butun gun agladım ):
slm kızlar 3 gündür giremedim topiğe geçmişi okuyayım dedim ne yazıkki yine banlananlar olmuş
slm cnm hoşgeldin ..ever bende şimödi geldim şoktayımmm...ne olduğunu anlmadım bile....neyse uzatmanın anlamı yok....senin şu 1955 çok merak ediyorum birinin doğum tarihi falanmı yoksa samsunlu falanmısın cnm...merak ettim..neler yaptın..dün yanlızdım topikte ecrinle valla...
hoşgeldin laylaa..
hoşbuldum canım rahmetli babamın dogum tarihi 1955 yeni kaybettim babacığımı öyle aklıma geldi siteye kayıt olurken ama eşimde samsunlu bu arada bende yarı samsunlu oldum bebişime alışveriş yaptım eşim artık alma yeter diyor ana kucagı puset küvet falan onlar kaldı bayram sonuda onları halledecem yalnız artık gezemiyorum onu farkettim çabuk yoruluyorm kasıklara sancı giriyor
başın sağ olsun cnm... benim eşimde samsunlu hemşeriyikk..termeli.... herşeyi almışın ben daha kıyafetlerini bile alamadım...inş alıcam önümüzdeki ay..inş.. doğrudur yapar...fazla tok dışarı çıkmayınca ben daha rahat yürüyorum sanki dün akşam onu keşfettim sende bi dene bakalım..
Benımde dun butun gun canım sıkıldı.
KK. ya gırecektım, net calısmadı.
Bende butun gun agladım ):
niye ağladın cnm yaa allah iyiliğini versin.... napalım bizde ecrinle yazıştık biraz o cicilerini eklemişti kuzenlerinden gelen...kimsecikler yoktu bi ara ayşebahar vardı çok yoğun değildi? bişey kaçırmadın yani..
gel gel ne yapacaksın yalnız birde hamilesin ne olur ne olmaz ama ankara çok sogudu donuyoruz dün 8 dereceydi kış geldi artık şaka makanapıyım canım ya gece çok sancım wardı uyuyamadım kasıklarım çok ağrıoo...ankaraya gelme planları yapıoum yinee..eşimin şehir dışı ziyaretleri war yoğun bu aralar bende ewde yalnızımm ..bayrama kadar annemin yanına gidiyim dioumm bakalım kandırabilirsemm
Merhaba arkadaslar, 3-4 gündür yoktum...
Kum dokuyordum gene devam ediyor galiba 3-4 gündür böbreklerimin üstü, belim cok acı cekiyordum.. Birde üstene midem cok fena oldu. Gece uykularım kayboldu....
Sizler nasılsınız... merak ettim, gecmisi hic okumadım , biraz okuyayım, neler oldu bitti hic haberim yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?