- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.581
Esıme kızdım ):
Dun kayınvalıdeme kahvaltıya gıdecektık.
Beyefendı oradan ıstınye parka a gıdecektı, dedım 'bende geleyım' olmaz dıye tutturdu.
Bende masustan blof yapayım dedım, 'o zaman annenlere gelmem' dedım.
Ustumu de gıyınmısım he, 'gelme' dedı.
Cıkıyordu, 'bekle, gelıcem' dedım, 'hayır, gelmıyorsun' dedı.
Ablası ve enıstesı gelmsıtı almaya, bu bır basına cıkınca evden ablası geldı.
Ben salya sumuk aglıyorum tabıı.
'Ne oldu?' dedı, 'hep arkadasları ıle zaman gecırıyor, bende onunla zaman gecırmek ıstıyorum' dedım.
'hadı aglama, kalk gıdelım' dıye ısrar ederken, geldı 'bırak abla, gelmesın' dedı.
Oyle zoruma gıttı kı, onun oyle yapması!
Bı de kahvaltıdan sonra geldı, haklıymıs gıbı kendını agırdan sattı.
Yetmedı, gıttı ıstınye parka, gec geldı.
Ee bende butun gun bos durmadım, agladım.
O gelıncede bı guzel kavga ettım ama sonradan pısman oldum ):
anaaaaa yine ne oldu yaaaaaaaa
Ahhh, ah o hasretliği bana sor hayatım. herkesten, herşeyden uzak sadece eşim ve ben varız. birde bebeğimBende netten gormustum bunları.
Ama ortalama bır pıjama takımı zaten 80 cıvarı.
Bursa nın neresıne gıdeceksın?
Benım aılem Bursa da, cok ozledım orayı.
Genclıgım gectı hep Bursa sokaklarında, ne delı gunlerım oldu.
Sımdı sokaklarına hasret kaldım ):
Gokce, yoksa gorsel ekledın, ondan mı banlandın?
çokmu duygusal günündeydin şeker bende öyleyim bu aralar dün eşim oğluma kızdı ben ağladım sana ne oldu diye adamcaz beni teselli etmeye çalıştı sonra oğlana daha çok kızdı bak annene ne yaptın diye hayırlısıyla bi dogursaydık
canım şimdi bende anlayamadım gerçekten ağlayasınmı? geliyo yoksa cidden çokmu? duygusallaştın hamileyken sen....herşeyede ağlanırmı ilahiadamı çıldırtıcan sen heee.....erkekler fazla ağlayan kadın sevmez...haberin olsun..çabuk bıkarlar..sanırım eşinde ondan sinirlenmiş...sana aklınca ceza vermiş ama bi daha öyle yapma..aman aranız bozulmasın...
özgecim doktora gitmişsin kızların iyiymiş maşallah çok sevindim cinsiyetlerinde de değişme yok heralde ne kadan güzel
merhaba kızlar size sorum olacak acil cevap verirseniz sevinirim. tetanoz aşısı olan varmı? ne gibi yan etkileri var?neler yaşadınız?
selamm kızlarrr..ortalık karısmıs mı yinee(( oyelkennn canım geçmişi okuyamadım henüz ama bebişler nasılmıs? sağlıkları iyidir umarım.ve bir değişme yoktur inşallahh kızçelerde :))) laylamm nerdesinn sen tatlım bende merak ettim seni göremedim. demekk yine alışverişlerdeydin hıı benim dünürüme noldu yaaa...ama olmuyorr böleee ((
kızlar bana kızmayın ama banlanmak ne demek?
azelya nerde?
Ahhh, ah o hasretliği bana sor hayatım. herkesten, herşeyden uzak sadece eşim ve ben varız. birde bebeğim
biz yıldırımda oturuyoruz bursada. benim ailemde, eşimin aileside orda. gittiğimde heykele falan bakarım, bide cumhuriyet caddesine diye düşünüyorum. Bakalım nasip, inş. gidebilirim
Sen nerdesin şimdi tatlım?
Sey ben hep duygusal gunumdeyım ):
Esım ne dese hemen aglıyorum ):
Bencede bı dogsa da esımın cılesı bıtse.
Ben zaten duygusal bırıyım canım.
Ama hamılelıkle beraber arttı.
Esım bana saka ıle 'tosun oldun' dese, baslıyorum aglamaya.
Ona pek demıyorum ama baska erkek olsa onun yerınde, sıddete bas vururdu bence.
Dun aksam baktı aglıyorum, sırınlık yaptı durdu.
Bende sureklı ıttım onu, sonunda bırden kufur ettım kı.. nefret ederım kufurden.
Onu cıldırttı bu halım.
Oyle ofkelendı kı, nasıl tıtrıyor, zor tuttu kendını bırsey dememek ıcın, sonra gıttı yattı.
Bu kez gıttım, salya sumuk basında aglıyorum.
Rabbım nazardan korusun, aslında cok sabırlı bır esım var da bazen ben cıleden cıkarıyorum onu.
Benım acıl degısmem lazım, cok acıl.
ayşebaharla adengökçe de banlanmış
kızlar olayın en başından beri burda olan varmı ?
geçmişi okudum baya ama anlayamadım bende sanırım kelimelerle birbirlerine laf göndermeleri olmuş aslında neden böyle şeyler yaşanıyor anlamadım ne güzel bebeklerimiz için burdayız hepimiz oysa
oyelken cnmm kızlarını görmüşsün allah kucağına almayı nasip etsin tatlımmm
geçmişi okudum baya ama anlayamadım bende sanırım kelimelerle birbirlerine laf göndermeleri olmuş aslında neden böyle şeyler yaşanıyor anlamadım ne güzel bebeklerimiz için burdayız hepimiz oysa
bu kadar guzel bır topıkte banlanmaların olmasına uzuldum..
butun bebıslerımız ıyıdır umarım
bende bıraz once doktordan geldım
cok sukur bebek cok ıyı ama erken dogum rıskım var
doktor bundan sonra dınlenıceksın dedı
ınsallah zamanında gelır Ela'm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?