2012 Şubat Anneleri

canım şimdi bende anlayamadım gerçekten ağlayasınmı? geliyo yoksa cidden çokmu? duygusallaştın hamileyken sen....herşeyede ağlanırmı ilahi adamı çıldırtıcan sen heee.....erkekler fazla ağlayan kadın sevmez...haberin olsun..çabuk bıkarlar..sanırım eşinde ondan sinirlenmiş...sana aklınca ceza vermiş ama bi daha öyle yapma..aman aranız bozulmasın...

Ahhh, ah o hasretliği bana sor hayatım. herkesten, herşeyden uzak sadece eşim ve ben varız. birde bebeğim
biz yıldırımda oturuyoruz bursada. benim ailemde, eşimin aileside orda. gittiğimde heykele falan bakarım, bide cumhuriyet caddesine diye düşünüyorum. Bakalım nasip, inş. gidebilirim

Sen nerdesin şimdi tatlım?

merhaba kızlar size sorum olacak acil cevap verirseniz sevinirim. tetanoz aşısı olan varmı? ne gibi yan etkileri var?neler yaşadınız?

Sey ben hep duygusal gunumdeyım ):
Esım ne dese hemen aglıyorum ):
Bencede bı dogsa da esımın cılesı bıtse.

Ben zaten duygusal bırıyım canım.
Ama hamılelıkle beraber arttı.
Esım bana saka ıle 'tosun oldun' dese, baslıyorum aglamaya.
Ona pek demıyorum ama baska erkek olsa onun yerınde, sıddete bas vururdu bence.
Dun aksam baktı aglıyorum, sırınlık yaptı durdu.
Bende sureklı ıttım onu, sonunda bırden kufur ettım kı.. nefret ederım kufurden.
Onu cıldırttı bu halım.
Oyle ofkelendı kı, nasıl tıtrıyor, zor tuttu kendını bırsey dememek ıcın, sonra gıttı yattı.
Bu kez gıttım, salya sumuk basında aglıyorum.
Rabbım nazardan korusun, aslında cok sabırlı bır esım var da bazen ben cıleden cıkarıyorum onu.

Benım acıl degısmem lazım, cok acıl.

selamm kızlarrr..ortalık karısmıs mı yinee (( oyelkennn canım geçmişi okuyamadım henüz ama bebişler nasılmıs? sağlıkları iyidir umarım.ve bir değişme yoktur inşallahh kızçelerde :))) laylamm nerdesinn sen tatlım bende merak ettim seni göremedim. demekk yine alışverişlerdeydin hıı benim dünürüme noldu yaaa...ama olmuyorr böleee ((

özgecim doktora gitmişsin kızların iyiymiş maşallah çok sevindim cinsiyetlerinde de değişme yok heralde ne kadan güzel

canım çok sağol evet gittim
allaha şükür sağlıkları iyi ve ikiside kız
250 gr dedi kiloları biraz düşük yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi
o kafamı karıştırdı biraz

evet canım gittim çok sağol sorduğun için
bak hemen üstte laylama anlattım

kızlar bana kızmayın ama banlanmak ne demek?
azelya nerde?

Sıteye bır sure yorum yazamayacak demek.
Yonetım belırlemıstır gununu de, bır gun yada bır kac gun.

Su an Istanbul dayım.

Ben ılcedeydım, Orhangazı.
Ama hafta sonları genelde Bursa da olurdum, heykel de cogunlukla.
Altını ustune getırırdık Bursa nın, gece bıle.
Cok ama coook guzel anılarım oldu.

Rabbım ızın verse de, bayramda abım goturse keske benı oraya.
Cok ozledım oraları, sankı gıdersem o yıllar gerı gelecek gıbı.

allah iyiliğini versin tamam ağlayabilirsin banada oldu bir ara ama sürekli değil çok şükür yoksa benimkide hiç sevmez... canım ağlıyacağın zaman ona gösterme eğer kendini tutamıyorsan...başka odaya git yüzünü yıka belli etme..hepimiz tosun gibi olduk ne olcak..inş bebeklerimiz olcak vercez kiloları onlarla ilgilenerek..üzme kendini herşeyde...bişeye bozulduğun zaman hemen kendini motife et..atıyorum biri sana şişmanmı? dedi..içinden deki hamileyim ve doğumdan sonra zaten vereceğim de..iyi geliyor inan..atıyorum biri sana karnın pek çıkmamış mı dedi..herkesin yapısı aynı değil diye düşün he de geç..önemli olan bebeğin sağlığı..geçen burda bi bayan arkadaşım dediki bana senin karnın hiç büyümüyormu? pek sıkda görmüyor beni..yok saklıyorum dedim geçtim..oturup ağlasam oğluma zarar vercem..ne gerek var....sonuçta laf yani tırıss geçer...biliyorumki oğlum bayağı büyüdü ona şimdi oturup lafmı anlatayım...zaten bekar ne anlar...dimi...onuniçin canını sıkan şeylerde kızını düşün ve bebeğim için dişimi sıkıyorum de en azından kendini motive et cnm..hamilelik normal..ama herşeye ağlarsan kızında sulu göz olur doğduğunda senin duyguların ona yansıyor çünkü....bu seferde kendini sorumlu tutarsın..hiçç sıkma canını...

ayşebaharla adengökçe de banlanmış
kızlar olayın en başından beri burda olan varmı ?

geçmişi okudum baya ama anlayamadım bende sanırım kelimelerle birbirlerine laf göndermeleri olmuş aslında neden böyle şeyler yaşanıyor anlamadım ne güzel bebeklerimiz için burdayız hepimiz oysa

bu kadar guzel bır topıkte banlanmaların olmasına uzuldum..
butun bebıslerımız ıyıdır umarım
bende bıraz once doktordan geldım
cok sukur bebek cok ıyı ama erken dogum rıskım var
doktor bundan sonra dınlenıceksın dedı
ınsallah zamanında gelır Ela'm :26:

geçmişi okudum baya ama anlayamadım bende sanırım kelimelerle birbirlerine laf göndermeleri olmuş aslında neden böyle şeyler yaşanıyor anlamadım ne güzel bebeklerimiz için burdayız hepimiz oysa

sanırım gruplaşma olmuş öylemi?
azelya neden banlanmışki anlayamadım...

ben warımm canım maalesefff..olay kısaca şu adengökce dün deil ewwelsi gün banlanmıştı ya banı kalktı geldi foruma herkes sordu nie banlanmışsın diee..nse azelyada ayşebahar yüzünden dedii...büyükmüjdem die bi kişi nie arkasından konuşuousun dedi azelyada konuşurum felan dedii sonra bblau azelyaya destek çıktı işte son durum buu

ben warımm canım maalesefff..olay kısaca şu adengökce dün deil ewwelsi gün banlanmıştı ya banı kalktı geldi foruma herkes sordu nie banlanmışsın diee..nse azelyada ayşebahar yüzünden dedii...büyükmüjdem die bi kişi nie arkasından konuşuousun dedi azelyada konuşurum felan dedii sonra bblau azelyaya destek çıktı işte son durum buu

oyelken cnmm kızlarını görmüşsün allah kucağına almayı nasip etsin tatlımmm

amin canım çok sağol hepimiz inşallah

bende geçmişe baktım ama hiç bişi anlamadım

evet ya hiç olmaması gereken şeyler
erken doğum riskin neden var ve nerden anladı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…