- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.681
cnmm benimm ben tam seninn haftanda hissetmeye basladımm.. emin ol hiçbişile karıstırmıyosun pıtpıtıguruldama degilde gaz hareketi gibi de hissedebilirsin belki.. yatarken bekle al eline tatlı bişi hüplett mesela tv yi yatark izle rahat ol.. kesin hissedersin
datlumm en cok ondan tırsıyorumm bende.. cünkü bundan sonra hep sokakta olmam gerekicekk..:26: yavas yavas hazırlanmalı artık cünkü.. her kafadan bi ses cıkıyo biran önce alayım herseyi de sükunet olsunn
evett ama acaba her basım böle oldugunda tansiyonum mu düsmüş oluyo acaba:44::44: sorayım dr a gidince.. anam o da herseye normal diyo. bi bellemiş yat dinlen yorulma 6 aydır aynı sey
kesin odur bu arada cinsiyet neydi bebeğin..bazen karnın yamulur bi tarafa daha çok yanaşır bebek çıkar orası daha belirgin dışarı... anlarsın kesin..dikkat et bu sıralar kesin hissedeceksin..cnm..
Doktora gittiğinde doktoruna sor bakalım..
Belki karın yapından felanda kaynaklanıyor olabilir S:
Çünkü geçen bir arkadaş gördüm 6 aylık ama bir insanda hiç mi göbiş olmaz yok..
Zannetmiyorum o kadınında bebeğini hissettiğini..
Çünkü hiç bişe yokmuş gibiydi..:S
Sana eslık edebılecek kımse yok mu?
Esınle gıtsen, hıc degılse.
Valla ben nasıp olursa bayramdan sonra esımle gıtmeyı, butun eksıklerı tamamlamayı dusunuyorum.
Bu arada lıste yapan var mı aranızda?
Ne alacagım, hastaneye ne goturecegım dıye?
oğlum olacak Allah nasip ederse...bende bazen özellikle sol tarafımda olduğumu hissediyorum yatarken o tarafa doğru yatabiliyorm daha ağır sanki karnımın sol tarafı
nete baktım ama görsellerde yok hiç fotoları canım yaaa magazin tekrarı izlemek lazım sanırsam:))
ben geçen gün yazmıştım gördün mü canım
ecrincim benim tansiyonum düşünce bi ter basıyo önce soğuk soğuk gözlerim kararıyo halsizleşiyorum ordan anlıyorum düştüğünü....
Galıba gormedım bebus
zaten sola yatmamız gerek o tarafta kan gidermiş bebeklerimize....benimkide oğlan teyzesi...pipilerine kurban olcaz onların biz.....benimki genelde kukumun hemen üstünde pıtpıt ediyo bazen soldada böyle gıdıklar gibi hissediyorum seninde kesin öyledir sadece dinlemeye dikkat etmeye başla kesin anlarsın..[/QUO
valla sağlıkla doğsun da o pipisini bi görelimde keratanınbenm de ilk zamnlarda eşime burda kalbi atıyor demiştm..arkadaşlarım güldü onu nerden hissedecn hareketlerdr diye ama bakalım birde göbek deliği hizasında bi sancım oluyor genişliyorsn diyorlar ama gaz sancısımı acaba:44:
kızlarrr benn bu sekerleree bayıldımmmmm.. ama fiyat yazmamıslaarrroyelkenn özellikle tek kese içinde duran iki bebege bayıldımm
Gift by Rana Elif - Bebek ekerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?