2012 Şubat Anneleri

ben en çok minik ayaklarını ellerini öpmek için sabırsızlanıyorum oğlumun....bamyasına kurban olduğummm oyy oyyykime benzicekler acaba? çatlıcam meraktan....sağlıklı olsunda......

selamm kızlaarrrr.... sabah yineeeee sularımız kesik oldugundan hazır durumda bulunan hamurumla pişi yapıpp kayınalideme gittik tırıs tırıss.. calısan görümcem edeydi onun pişi sedigni bildigimden gidiviriyim dedim.. 2.5 pişi yedim normal kahvaltı ettimm.. 2 saat sonra cıktım ordan postahaneye gittim fatura yatırmak için.. 5 dk dikildim dikilmedim bir bas dönmesine müteakipp iç bayılmasıynan beraberr nerdeyse yere yıgılcaktım.. o kadar kötü oldum kii. düzelir düzelmez hemen cıktımm arabaya bindim eve geldim.. esim dedi ki o pişileri yedin ondan oldu. annemde sekerin cıkmasın deyincikk içim daha da daraldı daha öncekilerde hamur falan yememiştim ama böle sokak ortasında tek basınayken olunca da insanın siniri bozuluyo

evet hayatım dün bir kaç saniye gördüm ve bayıldım badem şekerimiydi ki onlar ben pembe asılmış melek gibi gördüm hatta eşimede öyle tarif ettim

ahhh ahh gelsinler bi dünyaya artıkın çok ösledik çok bekledik yollarını cennet kokulular melekler gösterin yavaştan kendinizi

hadi gözün aydın geçmiş olsun...bende fena halde nezle oldum bide benm idrar yollarnda iltihap var sanırm ayaklarımı üşüttm haff sancı yapıyor((

görmedim ağacı...evet kızının adınıda alara koymuş...hiç güzel değillllllll alara... kırmızı ara süs demekmiş anlamı

geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmaz inşallah..dikkat et kendine

ne çok su kesiliyo sizin orda..ne gıcık bişeydir kim bilir yaaatansiyonun düşmüş sanırım....dikkat et..yorulmamaya..

çok geçmiş olsun cnm öyle hamurlu börekli şeyler yemeyin kızlar dokunur bakk bakk bakk dünürüm naptın sen yahuu bişeyin yok dimi şimdi gelinimde ii dimi?:44:

ahhh ahh gelsinler bi dünyaya artıkın çok ösledik çok bekledik yollarını cennet kokulular melekler gösterin yavaştan kendinizi

demi ama beklediğimize deydi şükürler olsun..misss kokar onlar cennet kokar onlarrrrr:)))))ayy burdanda resimlerini eklediğimiz günleride görmeyi kısmet etsin inşallah rabbim

pikepolat cım bendede taş var... canım ...küçük ama bazen çok hafifte olsa batıyo gibi oluyor...doktorada en son yeni hamileyken gösterdim..inş ilerleyen zamanlarda ağrı olmaz erken doğuma bile sokarmış insanı..kum nasıldır bilmem ama tek bildiğim ağrısının beni yerlere yatıracak kadar kötü etmesi..çok geçmiş olsun..bol bol su iç armut yeme taşada sakıncalıymış bende yeni öğrendim ve ayaklarını üşütme...

Yemege gıtmıstım canım.

Hı? Gostermıyım mı? Ben gecıp, onun karsısında aglıyorum.
Sonra sumuklerım akınca, gıdıyorum otekı odaya.
ıkı damla goz yası doksem, burnum akarda hemen ):

Aslında derdım kılo fılan da degıl, esım hep benımle ılgılensın ıstıyorum.
ıste burada sıkıntı baslıyor.

Cok tesekkur ederım benı dınledıgın, fıkırler verdıgın ıcın
ınsallah daha dıkkatlı davranırım bundan boyle.

kızlar bebeğin ilk hareketleri ne zaman başladı doktorum bu hafta başlar dedi bana ama ben hiç bişey hissetmiyorm karnım guruldar gibi oluyor korkuyorm bişey mi oldu acaba bebeğime diyorum eşim de bişey olsa sen öyle rahatca gezemezsin mutlaka belirtisi olur diyor ilk hareketleri hissedenleriniz varsa nasıl anlıyorsunuz bi tarif edin lütfennn

demi ama beklediğimize deydi şükürler olsun..misss kokar onlar cennet kokar onlarrrrr:)))))ayy burdanda resimlerini eklediğimiz günleride görmeyi kısmet etsin inşallah rabbim

amin inş kolay doğum olur....ben hergün doğum yapacağım hastanenin önünden geçiyorum işe gelip giderken tırs tırsım valla :18:

geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmaz inşallah..dikkat et kendine

Saol cnm..
Rahim ağzı kanseri olmadığım kesinleşti çok şükür..
Et parçası içinde doğumdan sonra alırız birde onu biyopsiye göndeririz dedi..
Neyseki bebeğimi etkileyecek bir durum yok şükür..

cnm bu zamanlarda anlarsın böyle bişey gıdıklar gibi oluyo pıt pıt duyuyorsun çok sert olmasada..bazıları guruldamaylada karıştırabiliyormuş belki seninde öyledir...yada daha küçükse bebişin geçte fark edebilirsin pıtpıtlarını üzme kendini yakında duyarsın..

canım çok şükür atlattın bunuda

aman canım dikkat et geççmiş olsun

evet hayatım dün bir kaç saniye gördüm ve bayıldım badem şekerimiydi ki onlar ben pembe asılmış melek gibi gördüm hatta eşimede öyle tarif ettim

bende fragmanda gördüm bademe benzettim ama ben mi yanıldım ki
netten bulursan bana da göndersene

görmedim ağacı...evet kızının adınıda alara koymuş...hiç güzel değillllllll alara... kırmızı ara süs demekmiş anlamı

alara cennete kapıyı açan melek demekmiş ve superisi

amin inş kolay doğum olur....ben hergün doğum yapacağım hastanenin önünden geçiyorum işe gelip giderken tırs tırsım valla :18:

sen hastane önünden geçerken tuaf oluyormuşsun hayatım ben doğumhaneyi gezdim nerde doğuaracam merakımı yenemediğim için:))))valla hiçte korkmadım şeker sende korkma bir çırpıda çıkacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…