- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.641
kızlar tv de gördünüz mü bende sadece fragmanında gördüm ama
ebru gündeş doğum yaptı ya
bi ağaç yapmışlar pembeden dallarına tülün içinde badem şekerleri asmışlar
çok dğeişik ve güzeldi gören var mı
evet sanırım öyle olcaz bacım amann napalım valla saçlarımız süpürge olsun onlara feda olsun herşey:))ayy canım benimmm bir çekeydik içlerimize kokularını misler gibi tarifsiz bir koku yaa değilmi birde senin evladın olunca naparsak artık bilemiyorum
Merhaba kızlar..
Biyopsi sonucunu aldım geldim çok şükür temiz çıktı..
Rabbim bütün hastalarada acil şifa versin..
Bu arada yine arkadaşlar banlanmış sanırım..
En kısa sürede umarım aramıza katılırlar..
kızlar tv de gördünüz mü bende sadece fragmanında gördüm ama
ebru gündeş doğum yaptı ya
bi ağaç yapmışlar pembeden dallarına tülün içinde badem şekerleri asmışlar
çok dğeişik ve güzeldi gören var mı
Merhaba kızlar..
selamm kızlaarrrr.... sabah yineeeeesularımız kesik oldugundan hazır durumda bulunan hamurumla pişi yapıpp kayınalideme gittik tırıs tırıss.. calısan görümcem edeydi onun pişi sedigni bildigimden gidiviriyim dedim.. 2.5 pişi yedim normal kahvaltı ettimm.. 2 saat sonra cıktım ordan postahaneye gittim fatura yatırmak için.. 5 dk dikildim dikilmedim bir bas dönmesine müteakipp iç bayılmasıynan beraberr nerdeyse yere yıgılcaktım.. o kadar kötü oldum kii. düzelir düzelmez hemen cıktımm arabaya bindim eve geldim.. esim dedi ki o pişileri yedin ondan oldu. annemde sekerin cıkmasın deyincikk içim daha da daraldı daha öncekilerde hamur falan yememiştim ama böle sokak ortasında tek basınayken olunca da insanın siniri bozuluyo
selamm kızlaarrrr.... sabah yineeeeesularımız kesik oldugundan hazır durumda bulunan hamurumla pişi yapıpp kayınalideme gittik tırıs tırıss.. calısan görümcem edeydi onun pişi sedigni bildigimden gidiviriyim dedim.. 2.5 pişi yedim normal kahvaltı ettimm.. 2 saat sonra cıktım ordan postahaneye gittim fatura yatırmak için.. 5 dk dikildim dikilmedim bir bas dönmesine müteakipp iç bayılmasıynan beraberr nerdeyse yere yıgılcaktım.. o kadar kötü oldum kii. düzelir düzelmez hemen cıktımm arabaya bindim eve geldim.. esim dedi ki o pişileri yedin ondan oldu. annemde sekerin cıkmasın deyincikk içim daha da daraldı daha öncekilerde hamur falan yememiştim ama böle sokak ortasında tek basınayken olunca da insanın siniri bozuluyo
ahhh ahh gelsinler bi dünyaya artıkın çok ösledik çok bekledik yollarını cennet kokulular melekler gösterin yavaştan kendinizi
hadi gözün aydın geçmiş olsun...bende fena halde nezle oldum bide benm idrar yollarnda iltihap var sanırm ayaklarımı üşüttm haff sancı yapıyor((
allah iyiliğini versin tamam ağlayabilirsin banada oldu bir ara ama sürekli değil çok şükür yoksa benimkide hiç sevmez... canım ağlıyacağın zaman ona gösterme eğer kendini tutamıyorsan...başka odaya git yüzünü yıka belli etme..hepimiz tosun gibi olduk ne olcak..inş bebeklerimiz olcak vercez kiloları onlarla ilgilenerek..üzme kendini herşeyde...bişeye bozulduğun zaman hemen kendini motife et..atıyorum biri sana şişmanmı? dedi..içinden deki hamileyim ve doğumdan sonra zaten vereceğim de..iyi geliyor inan..atıyorum biri sana karnın pek çıkmamış mı dedi..herkesin yapısı aynı değil diye düşün he de geç..önemli olan bebeğin sağlığı..geçen burda bi bayan arkadaşım dediki bana senin karnın hiç büyümüyormu?pek sıkda görmüyor beni ..yok saklıyorum dedim geçtim ..oturup ağlasam oğluma zarar vercem..ne gerek var....sonuçta laf yani tırıss geçer... biliyorumki oğlum bayağı büyüdü ona şimdi oturup lafmı anlatayım ...zaten bekar ne anlar...dimi...onuniçin canını sıkan şeylerde kızını düşün ve bebeğim için dişimi sıkıyorum de en azından kendini motive et cnm..hamilelik normal..ama herşeye ağlarsan kızında sulu göz olur doğduğunda senin duyguların ona yansıyor çünkü....bu seferde kendini sorumlu tutarsın..hiçç sıkma canını...
demi ama beklediğimize deydi şükürler olsun..misss kokar onlar cennet kokar onlarrrrr:)))))ayy burdanda resimlerini eklediğimiz günleride görmeyi kısmet etsin inşallah rabbim
geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmaz inşallah..dikkat et kendine
kızlar bebeğin ilk hareketleri ne zaman başladı doktorum bu hafta başlar dedi bana ama ben hiç bişey hissetmiyorm karnım guruldar gibi oluyor korkuyorm bişey mi oldu acaba bebeğime diyorum eşim de bişey olsa sen öyle rahatca gezemezsin mutlaka belirtisi olur diyor ilk hareketleri hissedenleriniz varsa nasıl anlıyorsunuz bi tarif edin lütfennn
Merhaba kızlar..
evet hayatım dün bir kaç saniye gördüm ve bayıldım badem şekerimiydi ki onlar ben pembe asılmış melek gibi gördüm hatta eşimede öyle tarif ettim
görmedim ağacı...evet kızının adınıda alara koymuş...hiç güzel değillllllll alara...kırmızı ara süs demekmiş anlamı
Teşekkür ederim..
Sanada geçmiş olsun tatlım..
Ayaklarını sıcak tutmaya bak cnm..
amin inş kolay doğum olur....ben hergün doğum yapacağım hastanenin önünden geçiyorum işe gelip giderken tırs tırsım valla :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?