- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.661
demi ama beklediğimize deydi şükürler olsun..misss kokar onlar cennet kokar onlarrrrr:)))))ayy burdanda resimlerini eklediğimiz günleride görmeyi kısmet etsin inşallah rabbim
Yemege gıtmıstım canım.
Hı? Gostermıyım mı? Ben gecıp, onun karsısında aglıyorum.
Sonra sumuklerım akınca, gıdıyorum otekı odaya.
ıkı damla goz yası doksem, burnum akarda hemen ):
Aslında derdım kılo fılan da degıl, esım hep benımle ılgılensın ıstıyorum.
ıste burada sıkıntı baslıyor.
Cok tesekkur ederım benı dınledıgın, fıkırler verdıgın ıcın
ınsallah daha dıkkatlı davranırım bundan boyle.
kızlar bebeğin ilk hareketleri ne zaman başladı doktorum bu hafta başlar dedi bana ama ben hiç bişey hissetmiyorm karnım guruldar gibi oluyor korkuyorm bişey mi oldu acaba bebeğime diyorum eşim de bişey olsa sen öyle rahatca gezemezsin mutlaka belirtisi olur diyor ilk hareketleri hissedenleriniz varsa nasıl anlıyorsunuz bi tarif edin lütfennn
kızlar bebeğin ilk hareketleri ne zaman başladı doktorum bu hafta başlar dedi bana ama ben hiç bişey hissetmiyorm karnım guruldar gibi oluyor korkuyorm bişey mi oldu acaba bebeğime diyorum eşim de bişey olsa sen öyle rahatca gezemezsin mutlaka belirtisi olur diyor ilk hareketleri hissedenleriniz varsa nasıl anlıyorsunuz bi tarif edin lütfennn
Saol cnm..
Rahim ağzı kanseri olmadığım kesinleşti çok şükür..
Et parçası içinde doğumdan sonra alırız birde onu biyopsiye göndeririz dedi..
Neyseki bebeğimi etkileyecek bir durum yok şükür..
çok geçmiş olsun cnm öyle hamurlu börekli şeyler yemeyin kızlar dokunur bakk bakk bakk dünürüm naptın sen yahuu bişeyin yok dimi şimdi gelinimde ii dimi?:44:
ne çok su kesiliyo sizin orda..ne gıcık bişeydir kim bilir yaaatansiyonun düşmüş sanırım....dikkat et..yorulmamaya..
sen hastane önünden geçerken tuaf oluyormuşsun hayatım ben doğumhaneyi gezdim nerde doğuaracam merakımı yenemediğim için:))))valla hiçte korkmadım şeker sende korkma bir çırpıda çıkacaklar inşallah
canım çok şükür atlattın bunuda
gelinn dipcik gibi masallahhhh benn ayılıp bayılırken kendi kendimee o içerdenn tepük atıyoduu saolsunnyok iyiyim simdi cnmm saoll geldim uzanıyorumm. sonaa işee baslıcazz kızımlaa anne karnında ögrensinn ev işininn zorlugunu
sorma cnm yaa sorsan adına su deposu demeden anlamıyolar semti. dibimiz su deposuu haftada en az 1 günn 1 saat bile olsa kesmeden rahatlamıyolar.. izmirdeki yönetiminn degişmesi lazım acill.. bütün yollar kazılı, metro insaatları devam, sular kesiliyo habire.. ne olcak böle bu durum bilmiyorumtansiyon olablirrr aslında cünkü saglıkocagına giderken de sabah cok basım dönmüstü. kadınn kontrol için ölctü 9 a 5 ti. ama düsünce söle yap falan demedi
gösterme bence hem herşeye ağlanırmı bak kızıyorum ama biraz metanetli ol cnm aaaaaaasonra doğumdan sonra herşeye ağlıyodun dicek sana bu sefer onada ağlıcaksın yapma.. ne demek cnm hepimizin derdi oluyo maksat çare bulmak burda..sende bana yardım etmniştin bi ara ....hepimizzz kardeşizzzzzzzzz bu öfkeeee ne diyee...yaşamak dururkennnnn bu kavgaaa ne diyeee..dağlar oyyyyyy yollar oyyyyy..o şarkı geldi şimdi aklıma yahu mahsunun..töbe töbee
artık baya baya hissetmen gerekiyor ama
Kaçıncı haftada hissettiğimi unuttum ben ama şuan çok net hissediyorum..
Hatta karnıma baktığımda böle birden yükseliyor geri iniyor bebiş hareket ettiğinde..
Sen onu anlarsın zaten tarif edilmez yaşanır yane
Ama karnım çok şiş olduğunda hiç birşey hissetmiyorum..
Bir ara üşütmüştüm midem çok kötüydü o ara hissedememiştim..
Doktorda şişkinlik için bir ilaç vermişti..
Faydasını gördüm çok şükür..
Lımoncugum, gozun aydın canım.
tamam canım aklımda bulunsun gönderirim nette resmini görürsem şayet ben meleklere beznettim canım ya tamda emin değilim sanki kanatları var gibiydi
yani anlayamıyorum 20+4 deyim geçen gün karnımı okşarken elimin altına bi çıkkıntı hissettim sonra gitti o muydu acaba ben mi anlamıyorm yaa25:
yani anlayamıyorum 20+4 deyim geçen gün karnımı okşarken elimin altına bi çıkkıntı hissettim sonra gitti o muydu acaba ben mi anlamıyorm yaa25:
bende ayaklarımı üşütmşm biraz sancm da oldu zaten şişkinlik hissediyorm belki o yüzden hissetmiyorm yada hissetmediğimi zannediyorm...
Ecrınım, gecmıs olsun canım.
Dıkkat et, bundan boyle cok fazla yalnız basına dısarı cıkmamaya calıs.
Lımoncugum, gozun aydın canım.
düşük cnm tansiyonun normali 12 8 yada 11 8 ...yorulma dinlen tuzlu yee diyomiyorum şişme olasılığımız var şu dönem..el ayak yüzde...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?