2012 Şubat Anneleri

demi ama beklediğimize deydi şükürler olsun..misss kokar onlar cennet kokar onlarrrrr:)))))ayy burdanda resimlerini eklediğimiz günleride görmeyi kısmet etsin inşallah rabbim

inşallah cnm o günleride görürüz beklediğimize deymez mi? biz özene bezene yaptık evlatlarımızı rabbimde can verdi çok şükür sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn

gösterme bence hem herşeye ağlanırmı bak kızıyorum ama biraz metanetli ol cnm aaaaaaa sonra doğumdan sonra herşeye ağlıyodun dicek sana bu sefer onada ağlıcaksın yapma..ne demek cnm hepimizin derdi oluyo maksat çare bulmak burda..sende bana yardım etmniştin bi ara ....hepimizzz kardeşizzzzzzzzz bu öfkeeee ne diyee...yaşamak dururkennnnn bu kavgaaa ne diyeee..dağlar oyyyyyy yollar oyyyyy..o şarkı geldi şimdi aklıma yahu mahsunun..töbe töbee

artık baya baya hissetmen gerekiyor ama

Kaçıncı haftada hissettiğimi unuttum ben ama şuan çok net hissediyorum..
Hatta karnıma baktığımda böle birden yükseliyor geri iniyor bebiş hareket ettiğinde..
Sen onu anlarsın zaten tarif edilmez yaşanır yane
Ama karnım çok şiş olduğunda hiç birşey hissetmiyorum..
Bir ara üşütmüştüm midem çok kötüydü o ara hissedememiştim..
Doktorda şişkinlik için bir ilaç vermişti..
Faydasını gördüm çok şükür..

şükürler olsun canım yaa rabbime..inşallah böyle imtihanlarla sınamaz biz kullarını bekle süresi ne kadar zormuştur kimbilir.ama neyse ki sonuç güzel canım artık güzel günlere bakalım

çok geçmiş olsun cnm öyle hamurlu börekli şeyler yemeyin kızlar dokunur bakk bakk bakk dünürüm naptın sen yahuu bişeyin yok dimi şimdi gelinimde ii dimi?:44:

gelinn dipcik gibi masallahhhh benn ayılıp bayılırken kendi kendimee o içerdenn tepük atıyoduu saolsunn yok iyiyim simdi cnmm saoll geldim uzanıyorumm. sonaa işee baslıcazz kızımlaa anne karnında ögrensinn ev işininn zorlugunu

ne çok su kesiliyo sizin orda..ne gıcık bişeydir kim bilir yaaatansiyonun düşmüş sanırım....dikkat et..yorulmamaya..

sorma cnm yaa sorsan adına su deposu demeden anlamıyolar semti. dibimiz su deposuu haftada en az 1 günn 1 saat bile olsa kesmeden rahatlamıyolar.. izmirdeki yönetiminn degişmesi lazım acill.. bütün yollar kazılı, metro insaatları devam, sular kesiliyo habire.. ne olcak böle bu durum bilmiyorum tansiyon olablirrr aslında cünkü saglıkocagına giderken de sabah cok basım dönmüstü. kadınn kontrol için ölctü 9 a 5 ti. ama düsünce söle yap falan demedi

tamam canım aklımda bulunsun gönderirim nette resmini görürsem şayet ben meleklere beznettim canım ya tamda emin değilim sanki kanatları var gibiydi

düşük cnm tansiyonun normali 12 8 yada 11 8 ...yorulma dinlen tuzlu yee diyomiyorum şişme olasılığımız var şu dönem..el ayak yüzde...:44:

Son düzenleme:

Bak soyle oluyor canım.
Sankı gazın var, boyle baloncuklar cıkıyor.
Yada bırsey bırden gıdıklıyor gıbı gelıyor.
Yada pırpır yapıyor o yanın (;
Ben ılk hıssettıgımde 19. haftadaydık, acaba demıstım ama kızların tarıflerınden 'bu o olmalı' dıye dusunmustum aynı zamanda.

Oyyy kuzuk benım, cok haklısın, bırbırımıze destek olmak ıcın varız.
Bazen esıme bıle dıyorum, 'ıyı kı kk var, ne cok sey ogrendım onlardan' dıye.

Anam, sen bıle kızıyorsan esım kım bılır nasıl ofkelenıyordur, garıbım.
Tamam, soz bundan boyle daha guclu olmaya calısıcam.

Ecrınım, gecmıs olsun canım.
Dıkkat et, bundan boyle cok fazla yalnız basına dısarı cıkmamaya calıs.

Lımoncugum, gozun aydın canım.

bende ayaklarımı üşütmşm biraz sancm da oldu zaten şişkinlik hissediyorm belki o yüzden hissetmiyorm yada hissetmediğimi zannediyorm...

cnmm benimm ben tam seninn haftanda hissetmeye basladımm.. emin ol hiçbişile karıstırmıyosun pıtpıtı guruldama degilde gaz hareketi gibi de hissedebilirsin belki.. yatarken bekle al eline tatlı bişi hüplett mesela tv yi yatark izle rahat ol.. kesin hissedersin

tamam canım aklımda bulunsun gönderirim nette resmini görürsem şayet ben meleklere beznettim canım ya tamda emin değilim sanki kanatları var gibiydi

burdan bi ark sordum o dedi patikler,emzikler vardı bir sürü objeler vardı diyor

yani anlayamıyorum 20+4 deyim geçen gün karnımı okşarken elimin altına bi çıkkıntı hissettim sonra gitti o muydu acaba ben mi anlamıyorm yaa25:

odur canım ama artık gün içerisinde çok hissetmen lazım
arada çikolata falan ye

yani anlayamıyorum 20+4 deyim geçen gün karnımı okşarken elimin altına bi çıkkıntı hissettim sonra gitti o muydu acaba ben mi anlamıyorm yaa25:

kesin odur bu arada cinsiyet neydi bebeğin..bazen karnın yamulur bi tarafa daha çok yanaşır bebek çıkar orası daha belirgin dışarı... anlarsın kesin..dikkat et bu sıralar kesin hissedeceksin..cnm..

bende ayaklarımı üşütmşm biraz sancm da oldu zaten şişkinlik hissediyorm belki o yüzden hissetmiyorm yada hissetmediğimi zannediyorm...

Doktora gittiğinde doktoruna sor bakalım..
Belki karın yapından felanda kaynaklanıyor olabilir S:
Çünkü geçen bir arkadaş gördüm 6 aylık ama bir insanda hiç mi göbiş olmaz yok..
Zannetmiyorum o kadınında bebeğini hissettiğini..
Çünkü hiç bişe yokmuş gibiydi..:S

Ecrınım, gecmıs olsun canım.
Dıkkat et, bundan boyle cok fazla yalnız basına dısarı cıkmamaya calıs.

Lımoncugum, gozun aydın canım.

datlumm en cok ondan tırsıyorumm bende.. cünkü bundan sonra hep sokakta olmam gerekicekk..:26: yavas yavas hazırlanmalı artık cünkü.. her kafadan bi ses cıkıyo biran önce alayım herseyi de sükunet olsunn

düşük cnm tansiyonun normali 12 8 yada 11 8 ...yorulma dinlen tuzlu yee diyomiyorum şişme olasılığımız var şu dönem..el ayak yüzde...:44:

evett ama acaba her basım böle oldugunda tansiyonum mu düsmüş oluyo acaba:44::44: sorayım dr a gidince.. anam o da herseye normal diyo. bi bellemiş yat dinlen yorulma 6 aydır aynı sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…