- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.761
Gıtmek mesele canım.
O nedenle gıtmedım bırazda.
Gıtsem, goze batar mı dıye cekıncelerım var.
Aslında yasal hakkım ama.
Rabbımın ıznıyel bırsey olmaz ınsallah dıyecegım artık.
Oooo senın yerınde olsam var ya, hıc durmazdım.
ıkı fıstık bırden gelıyor.
Nasıl yapacaksın sen ozgecım, ıkısıne de aynı elbıselerden mı alacaksın?
Nazom, ben kızımın adı konusunda cok kararsız kalmıstım.
Sonra Elıf Naz geldı aklıma, cınsıyetı bellı bıle degıldı, esıme soyledım, kabul ettı ve asla degıstırmek ıstemedı.
Sımdı kıme desem, ozelıkle Elıf adını cok begenıyor.
Irem ve Elıf uyumlu da olur bence, dusun ıstersen.
Uyumlu derklen, kafıye bakımındna degıl he
4 harflı ya, o bakımdan.
ben çok aynı almak istemiyorum aslında
mesela hastane çıkışı birini açık pembe birini koyu pembe aldım
ama hiç kafamdaki gibi rengarenk şeyler bulamadım
bir tane tulum gibi birşey vardı annem onu çok beğendi ondan mecbur iki tane aldım aynı
ama modelini beğendiğim şeylerinde farklı renklerini almaya çalışıyorum
bir örnek giydirmek istemiyorum pek
ama mesela yumurcakta hastane çıkışı buldum 10 liraya düşmüş çok ucuz diye mecbur 2 tane aldım kalmamıştı başka çünkü
ama genelde ayrı ayrı giydirmek istiyorum
ayyy amma konuştum dimi
bizim ailede kafiye takıntısı warr..biz 3 kardeşiz esra,seda,eda..kuzenlerim ceyda,azraa..kızımın ismide liva olcakaaa larla gidiouz bakalım.babası başına zeynep koyalım dio ama ben 2 isimden yana deilim..bahaneside zeynebim şarkısı warya oymuşş sölerimm ben kızıma dioo zeynep bu güsellik warmı soyunda diee
livanın anlamı nedir?:26:[/Q
peygamber efendimizin mahşerde müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...anlamı bölee bide isim çok hoşuma gidio hawalıda
livanın anlamı nedir?:26:[/Q
peygamber efendimizin mahşerde müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...anlamı bölee bide isim çok hoşuma gidio hawalıda
değişikmiş....açıkcası yabancı isim gibi duruyo ilk başta..yaa kız ismi koymak çok kolay yaa erkek bulmak zorr napimmmmmm:44:
ayrı yumurta ikilzerimi senin yoksa tek yumurtamı? tek yumurtaysa birbirlerine çok benzerler....bence arada bi aynıda giydir çok şeker olurlar yaa ikiz oldukları belli olur..isimlerini buldunmu bari?:44:
BERİL nasıl pekii? herhangi bi anlamda kötü bişiy duyan varmı bu isim içinn:)) ya şimdik sölesinn yada sonsuza kadar sussun
BERİL nasıl pekii? herhangi bi anlamda kötü bişiy duyan varmı bu isim içinn:)) ya şimdik sölesinn yada sonsuza kadar sussun
tek yumurtaymış canım valla bizde ilk kez ikiz görcez :))
isim çok ta belli değil ama eşim yağmur ve eylül istiyor nasıl sizce ?
beril güzel değerli taş sadece topkapı sarayında varmış
çok güsel bencee..bizim komşumuzun war ikizleri biri kız biri erkek toprak ve yağmur isimlerii ...eylül ve yağmur çok güsell
beril güzel değerli taş sadece topkapı sarayında varmış
eylülüü sevdimm.yağmuru düşünmem lazım :)) bende suyu yada onu çağrıştıran isimlere karsı bi antisempati var sanırsam. hani gecen ikizler gördüm demiştim yaa onların adı da nehir ve ırmaktı :) allahımm hepsine uzun,güzel ömürler versin inşallah isim gökboncuk der annem hep ama.bendee duyunca içim ısınsın hıhh işte bu diyeyim diyorum o halde kız anaları olaraktan arastırmaya devam ediyoruz:))
ıhlamurumu içtim geldim..oğlum tekmikliyo şincikkkkkksevdi galiba çayı..
ben çok aynı almak istemiyorum aslında
mesela hastane çıkışı birini açık pembe birini koyu pembe aldım
ama hiç kafamdaki gibi rengarenk şeyler bulamadım
bir tane tulum gibi birşey vardı annem onu çok beğendi ondan mecbur iki tane aldım aynı
ama modelini beğendiğim şeylerinde farklı renklerini almaya çalışıyorum
bir örnek giydirmek istemiyorum pek
ama mesela yumurcakta hastane çıkışı buldum 10 liraya düşmüş çok ucuz diye mecbur 2 tane aldım kalmamıştı başka çünkü
ama genelde ayrı ayrı giydirmek istiyorum
ayyy amma konuştum dimi
elif kuranı kerimde geçiyor zaten nazlı olmaz inş ....
elif ismi cok güzel zaten tatlım.hep beğenmişimdirrr benn amaaaa ben koyamam..eşimin ilk nişanlısının adııı.bile bile olmas şimdik dimi :))
bizim ailede kafiye takıntısı warr..biz 3 kardeşiz esra,seda,eda..kuzenlerim ceyda,azraa..kızımın ismide liva olcakaaa larla gidiouz bakalım.babası başına zeynep koyalım dio ama ben 2 isimden yana deilim..bahaneside zeynebim şarkısı warya oymuşş sölerimm ben kızıma dioo zeynep bu güsellik warmı soyunda diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?