2012 Şubat Anneleri

al bendenn de o kadar hawa sıkıcı tüm gün ewdeyimm çatlıoum bazen sıkıntıdaan

hepinize iyi akşmalar kıslarr o pembiş ağacı bende çok beğendim çok güzeldi emziklerde vardı üzerinde o misafirlere verilen süsleride yapıyolar zaten tanesi 1 ila 3 tl arasında değişityo ben sormuştıum

merhaba kızlar,
benim oğluşumu görmeme 5 gün kaldı çok meraklanıyoruz. ilk başlarda bazı sebeplerden dolayı ayda iki sefer görüyorduk, böyle bir ay beklemek zor oluyor doğrusu.
haftasonu ufak bir kaza yaşattı annesi kuzusuna. karnına vurdu sakar anne. oğlum biraz küs gibi. pazar günü sus pustu, dün azcık müzik dinledik, keyiflendi. bugün yine sakin. yavaş yavaş barışsa annesiyle kuzucuum yaa...

sizin keyifler nasıl?

kıslar isimleri okudumda hepsi çok güzel NAZOMEnin yazdıklarını ilk defa duydum meğer doğru bildiğimiz biçok şeyde yanılmışız.BUĞLEMİ çok beğendim ama SEZİN düşünüyorum kıslar öyle çok derin bir anlamı yok fakat çok kibar geliyor sizce nasıl yada kıs ismi fikrleriniz varmı orjinal bişilerr???

cumartesi günü sus pustu. sakar ve şaşkın anne

mira, mina veya ada benim favorilerim. ama Sezin de çok hoşmuş...adıyla yaşasın canım. ben oğluma hala bulamadım. Tuna var aklımda ama kesinleştiremiyorum bir türlü...

iyi akşamlar kızalr..bugün tüm gün hiç giremedim,(
az önce şyle bi göz attım da,banlananlar olmuş yine!üzüldüm yaa!inşalah çok uzun sürel, değildir!(
yine neoldu,hiç bişey anlamadım ben!daha doğrusu geçmişi ayrıntılı okuyamadım!
bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum!çok şükür şimdiye kaadr öyle çok sıkıntı verecek bi ağrım olmadı.
bebeğim dün de bugünde pek oynamadı!ona canım sıkkın!ne olduki birden ,pıt pıt oynayan bebek,iki gündür çok sakin!(
allahtan henşire kalbini dinlettide rahatladım ama artık kalbini dinlemekte pek rahatlatmıyo ki,illaki pıt pıtlarını hissedicem!
kontrolüme daha iki hafta var!.((

sizlerde umarım iyisinizdir!

çok güzelmiş sanırım tığla sık örerek yapmışın çok tatlı olmuş..bende yapabilirmiyim acaba önünü nasıl yaptın...çok güzel olmuş...

canım çok kolay mutlaka yaparsın :)ben video izleyerek yaptım sana lınkı gönderim bakarsın.burda mesajı görmeme ıhtımalıne karşı özel msj olarakda yolluycam.hadı kolay gelsın :)
Instructions: Crochet baby booties Part 1 - YouTube
Instructions: Crochet baby booties Part 2 - YouTube
Instructions: Crochet baby booties Part 3 - YouTube
Instructions: Crochet baby booties Part 4. - YouTube

selam kızlar

ben kiracıyım ve geçen sene ufoyla ısınıyoduk.
bu sene bebek için kombi yaptırmak istedik ve ev sahibi kabul etti, bizde çok sevindik kolay oldu diye
derken iki gün önce arayıp bize 750 tl olan kiramızı 1100 liraya çıkaracaklarını söyleyince tansiyonum fırladı valla

öyle bir hakları yok desede tüm tanıdıklarım ben evden soğudum açıkçası
şuan sanki otelde kalıyomuş gibi hissediyorum
bizde eşimle konuştuk ve yalnız yaşayan annemin yanına taşınmaya karar verdik
evi küçük gerçi ama naapalım idare etcez artık
en azından kira vermemiş olacağım

üzülünce hemen tansiyonum çıkıyo valla
insanlar o kadar fırsatçı ki inanamıyorum
mutlaka demişlerdir şimdi bu kadının karnı burnunda zaten ev taşıyamaz
havalarda soğudu biz bunlara dayayalım kirayı,

sizede oluyo mu bilmiyorum ama ben genelde saat 01:00 gibi yatıyorum
04:00 gibi uyanıp tuvalete gidiyorum
ve ondan sonra hava aydınlanana kadar uyuyamıyorum
artık gecelerim kabus gibi oldu
yatağa girmek istemiyorum

yani böyle işte
içimi dökiim dedim :)

herkesin bebekte bi sakinlik varr havalardan heralde. mevsim gecişi yasıyo yavrular içerde

ECRİNNN nerdesin yawrum sen çoğu kişiyi banladılar azelya adengökçe bblau büyükmüjdem hayatım ayşebahar sayımmı dahaaa

adeni biliyodum bebem yaa.. ama 1 gün sanıyodum hala gelmedi. bblau ,büyükmüjdem ,hayatım niye banlandıı.. aysebaharr yine niye banlandıı.. azelyammmmm......anlamadım valla okuyamadım da anamm 40 sayfa yazısmısınız elektriklerim de kesilince erkenden cıkıverdim mecburen.. sonrada ev işine daldım dönemedim

Son düzenleme:

tabiki o kadar zam yapamaz.. bir ev sahibi olarakk gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim tatlım evsahibinin karısıyla (yada) kocasıyla arası bozuk sanırsam.. bu yolla tatmin oluyo töbe yarabbi ne insanlar var.. ben gece o kadaaaarrr cok tuvalete kalkıyorumm kii ama gözüm kapalı gidip geldigimden uykum acılmıyo bigün tuvalette uyurken bulabilir kocişim beni o derece.

bende uyumak istiyorum
gerçi evde soğuk belki ondan kaçıyo uykum
dün ayaklarım üşüyodu allahtan kedim ayağımın üstüne yattı da ısındım :)

Gece tuvalate kalkmalardan ben de yoruldum, bir daha da uyumuyorum cogu gece, erkenden ise gidiyorum oyle olunca napiyim yatakta donmek de eziyet kalcam agriyo. Bi arkadasima sirti agriyor diye rapor vermis doktoru, ben de sikayet ediyorum her randevuda hehe deyip gonderiyo, istiycem ben de mecbur, her yanim agriyo valla, insallah verir raporu.

bende uyumak istiyorum
gerçi evde soğuk belki ondan kaçıyo uykum
dün ayaklarım üşüyodu allahtan kedim ayağımın üstüne yattı da ısındım :)

hayatım ev sogukken daha güzel uyursun ya. sıcacıkk yorganın altındaa oh missss benim kedim yok ayagımı ısıtsınn:26::26::26: bende kedi gibi kocişe yapısıyorumm artıkınn

Gunaydın teyzelerim ve arkadaslarım Ben Enes Ali.

Bugun annemle doktor teyzeye gidicez bizzzz. Annem beni cok özledigini soyluyor beni görmek istiyormus bir an once

Ben de seytanlık yapıp hic hareket etmesem de annemi kızdırsam mı diyorum Babam annem sinirlendigi zaman daha guzel oldugunu soyluyor cunku

günaydınn kızlarr.. bugün yokumm teyzeme gidiyorum.. dün gece kocişimm turnuvadan gece 12 de geldi saolsunn.. son 1 saati tlfnda benimle kavga ederek gecti amaa napimm cok korkuyorum saat de ilerleyince.. bugünde 5 e kadar yemegi yemesi lazımmıs aksam mac yapıcak. e ben 5 tte evde olamam ki dedim.. kiiiii araba serviste oldugundan ben 5 te evde olsam o eve cıkmaz yol uzamasın diye.. ben de seni arayıp kavga etcem bugün dedi.. yataktaa öyle bii hısımla yürü git nen dedim kii ben bile sasırdımm.. sonra uzun uzun güldük bide bak bu güzeldi ama diyo.. bosaldım demek artık dedim tutamadım içimde reflex neyse öptüm sizii zaten topictede kimsecikler olmaz bugün.. ban fırtınası süpürmüşş herkesi. görüsürüzzzz

yelizcik yine ultrasona mı gircek??? kız bebeğin ses dalgalarından dengesi bozulcak ayda 2-3 sefer çok sakıncalı bu kadar çok öslüyoruz ama bebeklerimizi düzünsek sanki daha ii olacak zuzu 32haftadan sonra doktorlar 2 haftada bir çağıracak muayeneye satenn o samana kadar sabretseydin kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…