- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.801
merhaba kızlar
bu bağlığı yeni gördüm. bende şubat annesiyim. oğlum olucak inşallahgünlerim heyecanla geçiyo. sizin nasıl peki?
kızlar canım çok sıkılıyor havalar soğudukçada daha afakanlar basıyor evde olunca insan böyle oluyor işte.dünden beri bizim prens hiç oynamadı insanın aklına istemeden de olsa kötü şeyler geliyor tamam hep oynicak diye bişey yokta nebiliyim işte yinede orada olduğunu hissetmek bile yetiyor insana.allah a şükürki beş dakika önce pıtlamaya başladı hemen eşimi aradım çünkü adamıda bunalttım bütün gün oynamadı diye ayyyy canım benim oda çok sevindi bitanem.BEBEĞİM BİR AN ÖNCE ZAMAN GEÇSİN EVİNE GEL ARTIK
kızlar tv de gördünüz mü bende sadece fragmanında gördüm ama
ebru gündeş doğum yaptı ya
bi ağaç yapmışlar pembeden dallarına tülün içinde badem şekerleri asmışlar
çok dğeişik ve güzeldi gören var mı
merhaba kızlar,
benim oğluşumu görmeme 5 gün kaldıçok meraklanıyoruz. ilk başlarda bazı sebeplerden dolayı ayda iki sefer görüyorduk, böyle bir ay beklemek zor oluyor doğrusu.
haftasonu ufak bir kaza yaşattı annesi kuzusuna. karnına vurdusakar anne. oğlum biraz küs gibi. pazar günü sus pustu, dün azcık müzik dinledik, keyiflendi. bugün yine sakin. yavaş yavaş barışsa annesiyle kuzucuum yaa...
sizin keyifler nasıl?
kıslar isimleri okudumda hepsi çok güzel NAZOMEnin yazdıklarını ilk defa duydum meğer doğru bildiğimiz biçok şeyde yanılmışız.BUĞLEMİ çok beğendim ama SEZİN düşünüyorum kıslar öyle çok derin bir anlamı yok fakat çok kibar geliyor sizce nasıl yada kıs ismi fikrleriniz varmı orjinal bişilerr???
çok güzelmiş sanırım tığla sık örerek yapmışın çok tatlı olmuş..bende yapabilirmiyim acaba önünü nasıl yaptın...çok güzel olmuş...
çok güzel olmuş ellirine sağlık sıcak sıcak giysin inşallah canım
iyi akşamlar kızalr..bugün tüm gün hiç giremedim,(
az önce şyle bi göz attım da,banlananlar olmuş yine!üzüldüm yaa!inşalah çok uzun sürel, değildir!(
yine neoldu,hiç bişey anlamadım ben!daha doğrusu geçmişi ayrıntılı okuyamadım!
bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum!çok şükür şimdiye kaadr öyle çok sıkıntı verecek bi ağrım olmadı.
bebeğim dün de bugünde pek oynamadı!ona canım sıkkın!ne olduki birden ,pıt pıt oynayan bebek,iki gündür çok sakin!(
allahtan henşire kalbini dinlettide rahatladım ama artık kalbini dinlemekte pek rahatlatmıyo ki,illaki pıt pıtlarını hissedicem!
kontrolüme daha iki hafta var!.((
sizlerde umarım iyisinizdir!
ECRİNNN nerdesin yawrum sençoğu kişiyi banladılar azelya adengökçe bblau büyükmüjdem hayatım ayşebahar sayımmı dahaaa
selam kızlar
ben kiracıyım ve geçen sene ufoyla ısınıyoduk.
bu sene bebek için kombi yaptırmak istedik ve ev sahibi kabul etti, bizde çok sevindik kolay oldu diye
derken iki gün önce arayıp bize 750 tl olan kiramızı 1100 liraya çıkaracaklarını söyleyince tansiyonum fırladı valla
öyle bir hakları yok desede tüm tanıdıklarım ben evden soğudum açıkçası
şuan sanki otelde kalıyomuş gibi hissediyorum
bizde eşimle konuştuk ve yalnız yaşayan annemin yanına taşınmaya karar verdik
evi küçük gerçi ama naapalım idare etcez artık
en azından kira vermemiş olacağım
üzülünce hemen tansiyonum çıkıyo valla
insanlar o kadar fırsatçı ki inanamıyorum
mutlaka demişlerdir şimdi bu kadının karnı burnunda zaten ev taşıyamaz
havalarda soğudu biz bunlara dayayalım kirayı,
sizede oluyo mu bilmiyorum ama ben genelde saat 01:00 gibi yatıyorum
04:00 gibi uyanıp tuvalete gidiyorum
ve ondan sonra hava aydınlanana kadar uyuyamıyorum
artık gecelerim kabus gibi oldu
yatağa girmek istemiyorum
yani böyle işte
içimi dökiim dedim :)
tabiki o kadar zam yapamaz.. bir ev sahibi olarakk gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim tatlımevsahibinin karısıyla (yada) kocasıyla arası bozuk sanırsam.. bu yolla tatmin oluyo töbe yarabbi ne insanlar var.. ben gece o kadaaaarrr cok tuvalete kalkıyorumm kii ama gözüm kapalı gidip geldigimden uykum acılmıyo bigün tuvalette uyurken bulabilir kocişim beni o derece.
selam kızlar
ben kiracıyım ve geçen sene ufoyla ısınıyoduk.
bu sene bebek için kombi yaptırmak istedik ve ev sahibi kabul etti, bizde çok sevindik kolay oldu diye
derken iki gün önce arayıp bize 750 tl olan kiramızı 1100 liraya çıkaracaklarını söyleyince tansiyonum fırladı valla
öyle bir hakları yok desede tüm tanıdıklarım ben evden soğudum açıkçası
şuan sanki otelde kalıyomuş gibi hissediyorum
bizde eşimle konuştuk ve yalnız yaşayan annemin yanına taşınmaya karar verdik
evi küçük gerçi ama naapalım idare etcez artık
en azından kira vermemiş olacağım
üzülünce hemen tansiyonum çıkıyo valla
insanlar o kadar fırsatçı ki inanamıyorum
mutlaka demişlerdir şimdi bu kadının karnı burnunda zaten ev taşıyamaz
havalarda soğudu biz bunlara dayayalım kirayı,
sizede oluyo mu bilmiyorum ama ben genelde saat 01:00 gibi yatıyorum
04:00 gibi uyanıp tuvalete gidiyorum
ve ondan sonra hava aydınlanana kadar uyuyamıyorum
artık gecelerim kabus gibi oldu
yatağa girmek istemiyorum
yani böyle işte
içimi dökiim dedim :)
bende uyumak istiyorum
gerçi evde soğuk belki ondan kaçıyo uykum
dün ayaklarım üşüyodu allahtan kedim ayağımın üstüne yattı da ısındım :)
Gunaydın teyzelerim ve arkadaslarımBen Enes Ali.
Bugun annemle doktor teyzeye gidicez bizzzz. Annem beni cok özledigini soyluyor beni görmek istiyormus bir an once
Ben de seytanlık yapıp hic hareket etmesem de annemi kızdırsam mı diyorumBabam annem sinirlendigi zaman daha guzel oldugunu soyluyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?