2012 Şubat Anneleri

demetmania;[COLOR="#800080" .!.:
çok güsel bencee..bizim komşumuzun war ikizleri biri kız biri erkek toprak ve yağmur isimlerii ...eylül ve yağmur çok güsell[/COLOR]

sağol canım

ya işte bende kararsızım zevkler bir olmuyor

kızlarrr hepinizee iyi aksamlar.ben gidiyimde ilk göz ağrımı okulundan alayım nasıl yağmur yağıyorr..öpüyorum siziii...

iyi akşamlar canım

Herkese selam.. bakıyorum isimlerden konuşulmuş..
bizde ipek ismini çok beğendik eşimle şimdilik ipek diyoruz bakalım..
ben kendimi şimdiden alıştırdım ipek kızım diye seviyorum kuzumu

inşallah canım o günleri görelim de yollarım tabii ki
iyi akşamlar canım yarın görüşürüz inşallah

oyelkencimm eda ile ela da güsel bakk

görümcemde hamile ela yı o koyacak

Herkese selam.. bakıyorum isimlerden konuşulmuş..
bizde ipek ismini çok beğendik eşimle şimdilik ipek diyoruz bakalım..
ben kendimi şimdiden alıştırdım ipek kızım diye seviyorum kuzumu

ipekta çok güzel evet vazgeçme sakın..eskiden bende kızım olursa ipek kesin diyordum..o dönem kkda bir hanım arkadaşım koydu ipek ismini çok tebrik etmiştim...sempati duydum bi an..çok hoş ipek..

ismail türütün kızının adı naz çok nazlıymış gerçekten hatta şarkı yaptı kızına..eyyy benum nazlı canum tatlisun tatli canumm..daha dün çocuk idunn büyüdün oldun hanumm diye..elefara..... kesin yandı adam o ağlar bi yandan sen ağlarsın bi yandan..aman allahım..adam gitti...

ipekta çok güzel evet vazgeçme sakın..eskiden bende kızım olursa ipek kesin diyordum..o dönem kkda bir hanım arkadaşım koydu ipek ismini çok tebrik etmiştim...sempati duydum bi an..çok hoş ipek..

beğenmene çok sevindim canım.. söylediklerinden sonra doğru bir karar vermişim demek ki dedim içimden..
adıyla yaşar kızım inşallah

merhaba kızlar

bu bağlığı yeni gördüm. bende şubat annesiyim. oğlum olucak inşallah günlerim heyecanla geçiyo. sizin nasıl peki?

elektrigim gitti ben dönesiye kimse kalmamıs büyükmüjdem banlanmıss ay niye banlanmıss adengökce de yok gelmemiş cezası bitmedi mi ki:26::26: kaldım bi basıma herkes nereye kactı yafffffffff

ECRİNNN nerdesin yawrum sen çoğu kişiyi banladılar azelya adengökçe bblau büyükmüjdem hayatım ayşebahar sayımmı dahaaa

kızlar canım çok sıkılıyor havalar soğudukçada daha afakanlar basıyor evde olunca insan böyle oluyor işte.dünden beri bizim prens hiç oynamadı insanın aklına istemeden de olsa kötü şeyler geliyor tamam hep oynicak diye bişey yokta nebiliyim işte yinede orada olduğunu hissetmek bile yetiyor insana.allah a şükürki beş dakika önce pıtlamaya başladı hemen eşimi aradım çünkü adamıda bunalttım bütün gün oynamadı diye ayyyy canım benim oda çok sevindi bitanem.BEBEĞİM BİR AN ÖNCE ZAMAN GEÇSİN EVİNE GEL ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…