- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.781
demetmania;[COLOR="#800080" .!.:çok güsel bencee..bizim komşumuzun war ikizleri biri kız biri erkek toprak ve yağmur isimlerii ...eylül ve yağmur çok güsell[/COLOR]
eylülüü sevdimm.yağmuru düşünmem lazım :)) bende suyu yada onu çağrıştıran isimlere karsı bi antisempati var sanırsam. hani gecen ikizler gördüm demiştim yaa onların adı da nehir ve ırmaktı :) allahımm hepsine uzun,güzel ömürler versin inşallah isim gökboncuk der annem hep ama.bendee duyunca içim ısınsın hıhh işte bu diyeyim diyorum o halde kız anaları olaraktan arastırmaya devam ediyoruz:))
kızlarrr hepinizee iyi aksamlar.ben gidiyimde ilk göz ağrımı okulundan alayım nasıl yağmur yağıyorr..öpüyorum siziii...
Afıyet olsun canım benım.
Ogluna yaradı anlasılan
Konus bebem konus.
Bende cok sevmıyorum oyle tıpa tıp gıyındırılmelerını.
Ama arada bır olabılır.
Ayyy senın bebıklerı cok merak edıyorum ben.
Bak dogunca fotosunu ısterım he.
Neyse fıstıklar, ben kacar artık.
Daha cevahır e gıdecem, sonra eve, yemek yapacam.
Oy oooyy ooyyy.
ıyı aksamlar kuzucuklari optum hepınızı[/COLOR][/I]
oyelkencimm eda ile ela da güsel bakk
Herkese selam.. bakıyorum isimlerden konuşulmuş..
bizde ipek ismini çok beğendik eşimle şimdilik ipek diyoruz bakalım..
ben kendimi şimdiden alıştırdım ipek kızım diye seviyorum kuzumu
ipekta çok güzel evet vazgeçme sakın..eskiden bende kızım olursa ipek kesin diyordum ..o dönem kkda bir hanım arkadaşım koydu ipek ismini çok tebrik etmiştim ...sempati duydum bi an..çok hoş ipek..
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallah
beğenmene çok sevindim canım.. söylediklerinden sonra doğru bir karar vermişim demek ki dedim içimden..
adıyla yaşar kızım inşallah
by byyyy şeker kızlara iyibak..oyy oyy kukularına kurbannn
çok güzel burdaki iş arkadaşlarımda çok beğendi...
çok sevindim çokkkkkcanım ben kaçtım herkese iyi akşamlar bebişlere iyi bakın
ECRİNNN nerdesin yawrum sençoğu kişiyi banladılar azelya adengökçe bblau büyükmüjdem hayatım ayşebahar sayımmı dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?