ivett cnm geldim geçmişi okudum senide farkettim hemen cwp yazayım sana umarım sende benim yazdıklarımı okuyabilirsin
1.izne ayrıldıktan sonra maaş die bişi kalmıyor çünkü çalışmıyosun bitanem
2.16 hafta boyunca maaş almıyorsun fakat hamile iken sigortan yattığı için ve primini maaş üstünden yatırıyolarmış buda demek oluyo ki aldığın maaş *4=sigortadan alacağın para iş yeriyle bir alakan olmayacak direk bağlı olduğun sigorta ile muhattab olacaksın cnm paranıda doğumdan 1 ay sonra alabilirsin
3.tatlım 16 haftalık iznini vermek zorunda eğer bunun dışında bir izin isteyeceksen ve patron yani işveren bunu vermesse seni işten çıkartan o olursa tazminat öder ama çıkarmayacaktır sende eğer işe gitmessen 3gün üst üste tazminat hakkını kaybedersin yani bence bulaşma bu tür şeylere derim.
ayyyy cnm benim hayırlı uğurlu olsun rabbim nice seneleri mutlu mesut bebeğinizle geçirmeyi nasip etsin
bebişin resmi yokmu nurcana gitmişsin gördün bebeği 400 gr olmuş he maşallah benim doğumunda 25şubata geliyo senn ki 23şubatmışş çakıştıralım doğumları ne güsel olur hastane odasına ziyarete geliriz