• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

şuan tam benim ağrıları tarif ediyosun azelyam üç gündür kötüyüm bacak bitimi kasık başlangıcı işte orası hamlamış gibi bir ağrı ne yapacaz şincik benim randevu 10 gün sonra

benimde gövde ve bacak yerinin birlestigi yerler kas agrisi gibi acıyor ama bende 1 aydır var... doktor normal demisti ama ben sizlerden pek duymamıstım.. demek oluyormus....

Selam tatlım...
Valla çok kişiden duydum iyiymiş diye ben alayım dedim...
selam canım... evet bende azoş gibi kaydettim o sayfayı..ehehe...

Hadi ya :) Vallaha şimdilik işime gelir gibi görünüyor ama bilemem tabi.
Haftaya 7. aya giricez inşallah demi? Tickerımdaki bebek haftaya yarın 7 aylık olacakmış baktımda :1:

kız azom senin günler çabukmu geçiyor ne 7 aylık olmuşsun bizimki yerinde sayıyor bizede söyle ne yapıyorsun:52::52:

benimde gövde ve bacak yerinin birlestigi yerler kas agrisi gibi acıyor ama bende 1 aydır var... doktor normal demisti ama ben sizlerden pek duymamıstım.. demek oluyormus....

aynen bendekide öyle demekki normal bir ağrı kendimizi kasmamıza gerek yok yinede doktorlarımıza soralım bakalım hepsi normalmi diyecek

ohh çok şükür

samimiysen şey de çok parfüm sıkmışsın midem kalkıyo de
camsil deme de yaniii

Hayır degılım.

Erkek oldugu ıcın, bır ustumuz var, ona soyledım 'sız soyleyın' dıye.
Oda cekınıyor mu ne.
Is basa dustu galıba ):

Wuhuuuuuuu süperrr :65:
Mükerrem Anaklinik ve Kat 1..Kendisi zamanında kanseri yenmiş bu da yeni bilgi :1:

Yazdım dağarcığa :)))

kızlar nazomla konuştum askerin abisi komutanla konuşabilmiş çok şükür benim komutamdakilerde kayıp yok demiş ama sesini duymayınca rahat edemezler yarını bulurmuş telefonla görüşmeleri Allah bütün askerlerimizi korusun

Çok şükür ya,Allah şehitlerimize rahmet eylesin...

kız azom senin günler çabukmu geçiyor ne 7 aylık olmuşsun bizimki yerinde sayıyor bizede söyle ne yapıyorsun:52::52:

Ben de haftaya giriyorum Allah nasip ederse :nazar:

ben 23 ekim'de giriyorum sanırım 7. aya :nazar: maşallah sübanallahhh

Benim hesabıma göre yarından sonra senin canım.

Back
X