2012 Şubat Anneleri

Evet, bebeklerimiz için bir yaz fedakarlık edebiliriz aslında. Düşünsenize seneye yaz aylarında 6-7 aylık olurlar onlarla gideriz tatile...
Düşünsenize ne tatlı olurlar tam yemelik :nazar:

Ayy evet yaaa löp löp bacakları bembeyaz papatya gibi olcaklar :69: Onlarla tatil daha keyifli olur bence de..

Evet, bebeklerimiz için bir yaz fedakarlık edebiliriz aslında. Düşünsenize seneye yaz aylarında 6-7 aylık olurlar onlarla gideriz tatile...

evet benim eşiminde annesiyle bebeği denize sokmak gibi bir hayali var kayınvalidem 68 yaşında denize girmez kenardan sadece ayaklarını yıkar..inş samsundayım seneye..sağlıkla doğuralımda..onlara torunlarını götüreceğim inş..doğuma zaten gelirde..:31:

ayyy süper olurlar valla bende onun hayaliyle yanıp tutuşuyorummm Allah ım nasip eder inşşaalah hepimizeeeee

Ayy evet yaaa löp löp bacakları bembeyaz papatya gibi olcaklar :69: Onlarla tatil daha keyifli olur bence de..

Benimki beyaz papatya olmaz muhtemelen esmer şeker olur :) Seneye olacak tatili bende iple çekiyorum. Denizi, tatili, yüzmeyi çoooooooooook seviyorum. İnşallah bebişimiz de suyu çoooooooooooooooook sever... Amin amin amin :)

Benimki beyaz papatya olmaz muhtemelen esmer şeker olur :) Seneye olacak tatili bende iple çekiyorum. Denizi, tatili, yüzmeyi çoooooooooook seviyorum. İnşallah bebişimiz de suyu çoooooooooooooooook sever... Amin amin amin :)

amin amin aminnnnn:))))

Son düzenleme:

Hafta sonu üniversiteden arkadaşlarım geldi. Çok uzun zamandır görüşmemiştik, Bursada oturuyorlar.
1 yaşında kızları var, paçaları fırfırlı şort giydirmişler bi de keltoş kafasındaki 2 tel saça iki kuyruk yapıp toka takmışlar.:nazar:
Sadece önde iki tane dişi var,tavşan gibi. Görmeniz lazımdı.
:emir_bebek::emir_bebek:
Çok özendim o şorta :nazar::emir_bebek::37:

Son düzenleme:

:1:herkesin hayali aynı ya..yok böyle bişey...kızlar kime bakarsanız imrenerek bebek ona benzermiş..güzele bakın..ben eşime bakıyorum yeşil gözlüde:69:

:1:herkesin hayali aynı ya..yok böyle bişey...kızlar kime bakarsanız imrenerek bebek ona benzermiş..güzele bakın..ben eşime bakıyorum yeşil gözlüde:69:

Ay ben naaapiim o zaman? Saçları bana benzesin: kıvırcık. (Bonus kafa olsun benim yavrum :64:) Ten rengi de bana benzesin: esmer. Ama gözleri eşime benzesin: ela. Ayrıca minik bir de gamzesi olsun. E şimdi bu durumda kime neye bakıcam ben? :66:

Kendi pizza hamuru tarifim;
Yarım çay bardağı sütü hafif ısıtıyorum, sonra bir kaseye (küçük) bu sütü döküyorum, içine 1 yemek kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker ekleyip, bir iki kaşıkla çırpıp 15 dk. şişmeye bırakıyorum.
O sırada hamur yoğurma kabına 3 su bardağı un ekliyorum, ortasını havuz gibi açıp en ortaya 1 yumurta, 1 çay bardağı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı yoğurt, göz kararı tuz ekliyorum, sonra kenarda şişen sütümüzü de en ortaya döküp yoğuruyorum, sonradan azcık hamurun kıvamına göre un ekliyorum, 45 dkda üzerini kapatıp mayalanmasını bekliyorum.Ama sonrasında harika pizza hamuru oluyor yumuşacık.
Ama bunu gözüm kesmediği zamanlarda da ben de fırından ekmek hamuru alıyorum kolay oluyor
:1:

ben iki kızımda da gece yataktan kaldırıp baktım babalarına benzesinler diye.ama ikisi de halasına benziyo:59:o yüzden bu sefer hep aynaya bakacam:)

Merhaba arkadaşlar allah izin verirse bende şubat annesi olucam:))ve korkuyorum:))gunlerdir hamile olduğumdan başka bişey düşünemiyorum..sevinincede ağlıyorum üzülüncede..ben hazır mı değilmişim yoksa panik atak rahatsızlığım var ondan mı bilemedim herkes ben gibimi:)

kızlar şimdiden mirac kandilinizi kutluyorum..inş bende yarın bu mübarek gecede aileme mutlu haberi doktordan sonra verebilirim ve hiç unutmazlar..herkesin kandilini kutluyorum..büyüklerimin ellerinden öperim ...:1: çünkü yarın izinliyim ve internete giremicem..şimdiden kutlayayım..bol bol dua edelimki sağlıklı doğsunlar inş:nazar:..gönlünüzdekinide rabbimden gizlemeyin.o herşeyi zaten bilendir görendir....inş hayırlı evladlarımız olur..:66:

Benim eşim de yeşil gözlü, ikimiz de sarışınız beyaz tenliyiz.
Benim tarafa çekerse esmer olma şansı yok, ama eşimin ablalarının tenleri koyu olmasa da saçları siyah.
Abisinin teni de koyu....Bakalım ne çıkacak bızdık :49:

Hafta sonu üniversiteden arkadaşlarım geldi. Çok uzun zamandır görüşmemiştik, Bursada oturuyorlar.
1 yaşında kızları var, paçaları fırfırlı şort giydirmişler bi de keltoş kafasındaki 2 tel saça iki kuyruk yapıp toka takmışlar.:nazar:
Sadece önde iki tane dişi var,tavşan gibi. Görmeniz lazımdı.
:emir_bebek::emir_bebek:
Çok özendim o şorta :nazar::emir_bebek::37:

Ay ben de bayılırım 2 dişe :69:Gözümde canlandı darısı başımıza :nazar:

Merhaba arkadaşlar allah izin verirse bende şubat annesi olucam:))ve korkuyorum:))gunlerdir hamile olduğumdan başka bişey düşünemiyorum..sevinincede ağlıyorum üzülüncede..ben hazır mı değilmişim yoksa panik atak rahatsızlığım var ondan mı bilemedim herkes ben gibimi:)

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin :nazar:Ben de ilk öğrendiğimde çelişkiler yaşadım, çok istemiştim ama iş gerçeğe dönünce biraz ürktüm ilk başta.Bu da beni stresli ve sürekli ağlayan biri yapmıştı, ama şimdi geçti, bilmem belki sonra yine olur, değişken ruh halleri göstermen normal :34:

kızlar şimdiden mirac kandilinizi kutluyorum..inş bende yarın bu mübarek gecede aileme mutlu haberi doktordan sonra verebilirim ve hiç unutmazlar..herkesin kandilini kutluyorum..büyüklerimin ellerinden öperim ...:1: çünkü yarın izinliyim ve internete giremicem..şimdiden kutlayayım..bol bol dua edelimki sağlıklı doğsunlar inş:nazar:..gönlünüzdekinide rabbimden gizlemeyin.o herşeyi zaten bilendir görendir....inş hayırlı evladlarımız olur..:66:

Canım senin de kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah, iyi tatiller :54:

cocuklara hamile kaldigin aylarida yazsana canim
kizim da aralik 1998,hamile kaldim

oglum eylul 2001,hamile kaldim

ikinci oglum eylul 2005, hamile kaldim

ben mayis 75
esim mart 76
kızlar abdest alırken ayağınızı lavaboya kaldırıyormusunuz. ben iş yerinde kaldırıyorum ama evde banyoda yıkıyorum. Gurbet güzeli, sen diğer çocuklardan tecrübende vardır. ayak uzatmanın bi sakıncası varmı.
Kızlar bu arda cuma kalp atışlarını şükür duyduk, sata göre 1 hafta geriden geliyoz. geç döllenme olmuş dedi doktor.
yok guzelim birsey olmaz,sadece ani hareketlerden kacin, yanliz son aylarda gobekten kaldiramiyon o zamn yerde yikiyon
Haklısın, ben başka bir topiğe dedim böyle böyle biz başından beri bu başlıktayız siz de gelin diye, kimse tınlamadı.O diğer başlıklarda tablo bile yok + bu konu sabit, aslında asıl konu bu.Ama bu topiği henüz göremeyen şubat anneleri de var.
canim masallahimiz var evet 50 kisiyiz cok sukur gelene kapimiz acik buyursunlar onun disinda birsey yapamayiz
acikcasi bide kalabalik olunca aklimda nasil tutcam ben ya... 50 kisiyi iyi ogrendim kim geliyor kim gelmiyor biliyom
slm millet kızlar nasılsınız? bugün dünden az daha iyiyim çok şükür kızlar yarın doktora gidicem inş iyi haberlerle dönerim çarşamba günü..bu arada akşam eşim dediki? kışa denk geliyor karnının büyümesi ne giyeceksin o zaman dışarı çıkarken dedi ben birde kapalıyım şimdi pardüse falan alsak doğumdan sonra bol gelir malum büyük beden almak lazım almasak kışın panço falan idare etsek oda olurmu? bende cevap veremedim kızlar bi fikri olan varmı? zaten son aylara doğru bol bol yürümemiz lazım..bilemedim valla...
canim sal al genisce her zamn isine yarar pardusu giyince onun acikta kalacak onuda salla kapat hani kafadan gecirilen sallar var ya onlar canim diz kapagina kadar geliyor Allahtan gecen yil annem pardusu aldim anneme olmadi dar geldi bende onu giycem simdi bol bayagi bir son 3 ay beni idare eder ustelik o kadar buyuk te cikmiyor benim karnim oglanlarda 7 aylikken kimde bilmiyordu demesem

ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DAHİL OLDUĞUM İÇİN SİZE HENÜZ KIYAFET KONUSUNU TARTIŞACAK KADAR YOL ALAMADIM:)
AKLIMDA BEBEĞİM VE KENDİMLE İLGİLİ O KADAR ÇOK SORU VARKİ, ÖNCE BU KONULARDA SİZDEN FİKİR ALMAK İSTİYORUM...
BEN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM(SAT 23 MAYIS):nazar: AMA HİÇ MİDE BULANTIM YOK, ACABA TERS GİDEN BİŞİLERMİ VAR?
LÜTFENNN CEVAP VERİN....:59:
daha isin basindasin canim meraklanma o gnlerde gelcekkk bu arada hosgeldin sefa geldin

Amin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :/

Bisey sorucam kızlar benim ic camasırımın lastigi alt karın bolgemi sıkmaya basladı sanki ya da bana mı oyle geliyor daha 8+2 haftalıgız.
Pantolon etek ne giysem sıkıyor sanki. Boyle birsey yasayan var mı?
kizlar size tavsiyem hani bole kendinden lastikli duz iki santim lastikli var ic camasiri onlardan alin 40_42 beden giydigim halde cok cok rahatim

Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye. :60: Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)

Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa? :69:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:60:ilk hamileligimde annemin donlarini giydim birsey bilmiyordum koca lastikli donlar varya pacasida lastikli onlardannnnn ayy simdi hayatta giymemmmmmm:90:

Hayırlı olsun Bagnurcum, Allah tamamına erdirsin inşallah... Benim ve eminim burada yazan tüm arkadaşlarımın da aklımız fikrimiz bebeklerimizde. Benim bi ton işim var, sürekli bebekle ilgili birşeylere bakmakla günlerim geçiyor. İşlerimin hepsi duruyor öyle masamda :))

Sağol canıııım, senin de kandilin mübarek, duaların kabul olsun. İnşallah güzel haberler ver yarın ailene, diğer gün de bizlere :)

Back
X