• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

yeahhhh... bu soğukta?

flaş flaş flaş "en güzel giysim cildim diyip gece yatağa salt teniyle giren g.a sabah yatağında buz kesmiş olarak bulundu. eşine; beyfendi anlamadınız mı eşinizin buzdan kadın olduğunu diye soranlar, "ya ne biliyim gece yatağa öyle girince korkudan dönüp bakamadımdı. hatuna bi haller oldu sandımdı. donacağını bilsem bakmaz mıydım" dediği öğrenildi.

ben duymadım o durumdaki karısına arkasını dönecek aaa ne ayıp(çok utandım ya:17:)sogukta olur tabi yazın sıcakta hiç çekilmez(bak yine utandım)

gerek lüzumsuz şeyler alma konusundaki ebeveyn benzerliği açısından gerek gözlerin çekikliğinden dolayı aha bu senin beben değilse ben de gökçe değilim.

Baby Boy Blue Room Decoration | Home Decorating | Architecture | Interior Decorating | Furniture | Future Design

aha bu da kızın bacım. ahahahhahaa

Pink Cute Decoration Girls Room Design | Home Decorating | Architecture | Interior Decorating | Furniture | Future Design

aynı değil mi ama kabul et. ahahahahahahhaa

Zuahahahhaha ayy yerim onuuuu harikaaaa :1::1::1:

QUOTE=layla1955;21399903]var gördüm ben geçen nazomla alışverişte pijama satan bir yere girdik orda gördüm[/QUOTE]

kaç lira acaba

pijamayı saten almadıysanız konuşmam :)

hee bencede :)))

valla süper herkes birşeyimi üstleniyo sağolsun dün akşam görümcem aradı hani kıs bebeğe bişicikler almadın mı die sordu azcık bişi aldım dedim foto istedi netten görüştük gönderdim şunlardanda ben alayım dedi felan akraba çok bende oğlumun 2 halası,1amcası,2dayısı,1annene,1babannesi,2 dedesi var hepsi çocuk delisi bişiyler almak için sıradalar sağolsunlar bebek şekerlerimi mevlüt için olan kısmını küçük görümcem yapcak anakucağı alacam diyodu alma dedim bebek arabası ile beraber satılıyo öle alcaz 2 tane olmasın ablam sağol başka bişi bakarım o saman dedi kıyafetleri için büyük görümcem epey bişi almış kayınvalidem öle amcası tulum almış bir sürü dayıları ayakkabı patik yürüteç mama sandalyesi alcaklarmış annem mobilyasını alıyor bide benim geceliklerimi almak istiyo daha ne olsun bana bi bebek arabası kalıyo kıyafet ıvır zıvır çoğunu el birliği ile kolaylıyoruz

ohhh ne güzel ne şanslısın canım

ben bilmem. ben yataktan düştüğüm çanağı kırdığım günden beri giymiyorum giyenlere sor bu ne merak diye. kızım istersen rahibe teressa gibi pijama giyin. bak kimdi o pembe polar pijamasıyla eşinin yanından bile geçemeyen hatun? o'na sor anlatsın. ahahahahhaa

çanağı mı kırdın neden kaçıyordun :)))))))))

Pentinin hamile çorabı olması lazım. Bebişini sıkıştırma tekmeler vallahi.

kaç lira o

Azo kökten çözüm getirdi :1:

kız benimki öyle görürse korkar kaçar bari yorganın altına giriyim ben ışıkları da açmıyım :14:

Pembe polarlı benim. Hem o kocamın fantezisi galiba. Benim aksine gayet ketumdur, yorum yapmaz. Önemli olan pembe poların içi. Hıh, boylu poslu etli butlu hükümet gibi hatunum, şimdi de göbek altı aylık, var mı benden güzeli.

bişey demedik ablaa öhö öhö nasıl anlattıysan artık kendini saygımdan tırstım(hökümet abla)

yeahhhh... bu soğukta?

flaş flaş flaş "en güzel giysim cildim diyip gece yatağa salt teniyle giren g.a sabah yatağında buz kesmiş olarak bulundu. eşine; beyfendi anlamadınız mı eşinizin buzdan kadın olduğunu diye soranlar, "ya ne biliyim gece yatağa öyle girince korkudan dönüp bakamadımdı. hatuna bi haller oldu sandımdı. donacağını bilsem bakmaz mıydım" dediği öğrenildi.
kız öldürdün gülmekten :1:
Merak etme anadan üryan yatağa girince eş öyle dönüp bakamayacak halde olmuyur :27: Konuşturma beni sonra ayıpçı dionuz muohohoyyyytt :33:

azoşcum valla dediğin çok doğru katılıyorum ama sanırsam erkekler gecelik tarzı görünce daha etkileniyolar...:17:

Pembe polarlı benim. Hem o kocamın fantezisi galiba. Benim aksine gayet ketumdur, yorum yapmaz. Önemli olan pembe poların içi. Hıh, boylu poslu etli butlu hükümet gibi hatunum, şimdi de göbek altı aylık, var mı benden güzeli.

Pembe polar haricinde ben varım :42:

Merak etme anadan üryan yatağa girince eş öyle dönüp bakamayacak halde olmuyur :27: Konuşturma beni sonra ayıpçı dionuz muohohoyyyytt :33:

kadın hamileyken de seksi anacım. ben niye kendimi bu işlerden elini ayağını çekmiş, ununu elemiş eleğini asmış olarak görüyorum peki? bunda dana gibi olmamın payı ne acaba.?

yeaaahh işte bu.. özgüven timsali yeminle. maşallah kız aferim.

ben duymadım o durumdaki karısına arkasını dönecek aaa ne ayıp(çok utandım ya:17:)sogukta olur tabi yazın sıcakta hiç çekilmez(bak yine utandım)

hem utanıyosun hem yazıyosun :))

Zuahahahhaha ayy yerim onuuuu harikaaaa :1::1::1:

bencde. süper süper..

çanağı mı kırdın neden kaçıyordun :)))))))))

ahahahaha kaçan kovalanır olayını uyguluyordum şekerim. bi baktım yerdeyim düşerken de destek alayım diye tuttuğum storlarım da kafama geçmiş.

kadın hamileyken de seksi anacım. ben niye kendimi bu işlerden elini ayağını çekmiş, ununu elemiş eleğini asmış olarak görüyorum peki? bunda dana gibi olmamın payı ne acaba.?

Harbi bir koca göbek mi seksapeliteni dağıtan yevrim ha :23: Hiç sanmıyorum :D
Ben 8. aya kadar razıgeliyorum ne yalan sölim :27: Ha illa şey olması gerekmiyor, ama sevüşün güzelleşün :23:
Ya ben gitsem mi? Birazdan kırmızı rengim gri olacak :1:

Sıyrılmış gecelik :23:
muhohohoyyyyttt valla o işin görğnüş kısmı saten anacım hepiciği sonuçta dediğin konuya bağlanıyo yani :27:
ahahahaha kaçan kovalanır olayını uyguluyordum şekerim. bi baktım yerdeyim düşerken de destek alayım diye tuttuğum storlarım da kafama geçmiş.

:1::1::1: allahım yarabbim ne kaçıyon zaten yakalancan zuzu birde üstüne storlar geçmiş

Cıks diil :31:
Ablası hamile olur mu :3:

ayy bi gülmüşüm herkes bana baktı :)))))))

bilmediğin fantazileri uydularsan öyle olur :1:

Harbi bir koca göbek mi seksapeliteni dağıtan yevrim ha :23: Hiç sanmıyorum :D
Ben 8. aya kadar razıgeliyorum ne yalan sölim :27: Ha illa şey olması gerekmiyor, ama sevüşün güzelleşün :23:
Ya ben gitsem mi? Birazdan kırmızı rengim gri olacak :1:

ahahahahhaha bence de sus her an biri kötü içeriğe basabulüüü...

kızım göbekten hareket mi edebiliyorum ya. benden bu aralar geçti o işler.

muhohohoyyyyttt valla o işin görğnüş kısmı saten anacım hepiciği sonuçta dediğin konuya bağlanıyo yani :27:

:1::1::1: allahım yarabbim ne kaçıyon zaten yakalancan zuzu birde üstüne storlar geçmiş

ne biliyim anacım olaya biraz renk katayım dedimdi. olay benim kafaya renk kattı...

kızlar dün eminönünde bi sabahlık gördüm
kolları tamamen şaffaf dantel gibiydi çok beğendim aslında yaaa

ahahahahhaha bence de sus her an biri kötü içeriğe basabulüüü...

kızım göbekten hareket mi edebiliyorum ya. benden bu aralar geçti o işler.

ne biliyim anacım olaya biraz renk katayım dedimdi. olay benim kafaya renk kattı...

Sen hareket etme sefanı sür, su yolunu bulur :27:
Allahım yerebbim beni sustur :18:

$E4003_TEN.webp özge bundanmı arıyodun sen

Back
X