2012 Şubat Anneleri

ya 2 haftadır bebeğimde bi kudurukluk söz konusu.

coştu uşak resmen. el ayak senkronize çalışıyor zaar. göbeğimin altına vururken aynı zamanda mideme de sağlam kroşeler indiriyor yahu. bi de dün allah'ım böyle göbeeemin altında yanda bi yerlere vurdu bi dokundum böyle bişi oldu bana. kolu muydu bacağı mıydı bilemedim ama öyle bişeydi. ufak ufak minnak. ehehehe.

Bizim depik sandıklarımızın çoğu hıçkırıkmış buarada.
Ctesi günü ultrasondayken birkaç hareket hissettim, doktorum bak bunu duydunmu mesela dedi, evet dedim tekme attı.
Yok dedi, hıçkırdı tekme değil o :44:

anladım şeker:60: ya bendede öyle göbek deliğimin altından vuruyo...ama sor kontrole gidince alttan hissetmiyorum ben ama sor istersen ....:44:

benim oğluşum çok güzel dirsek atıyor tekme atıyor teyzesi bi görsen artık karnımdan da belli oluyor.:70:
kızımın da belli oluyor ama dediğin gibi şeyimin üstünden tekme atıyor ama işte aşşağıdan hisssediyorum.sanki ayağı eli çıkacakmış gibi.:53:

haklısınız sanırım ağrılar normal ama bebişimin birini niye aşşağıda hissediyorumki korkuyorum ya kolu bacağı çıkacak diye :):):):)

rabbim nasip ederse bi kız bi oğlan olcak :)
oğlumun kini karnımda hissediyorum kızımın kini kasığımda :S çok ürkütücü

canım hiç doktora sordun mu ?

kıyafet falan versek gidermi acaba yaaa bende çok var verilcek :44:

Evet evet götürüyorlarmış.
Sadece kolilemeni istiyorlar. Yani bi karton kutuya koysan, yahutta kalınca bir poşete sarsan olur.
Ben de daha yakınlarda birçok kıyafetimi göndermiştim ihtiyaç sahiplerine. Kıyafetim pek kalmadı.
Ama akşam bebek bezi, hijyenik ped alacağım göndermek üzere.
Bir de bebeğimin kıyafetlerinden de koyacağım biraz, kuzum şimdiden paylaşsın.
Belki kuru gıdalar da olabilir.
Sadece sulu gıda taşımıyoruz dedi Mng görevlisi

ben cok merak ediyorum valla bu topikte en önce kim doğurcak :) tabi sezeryanlar tarihli olacak.bide bu sene subat 29 cekiyor.acaba o güne denk getirebilen olurmuki :27: böle derr derr ben denk getirirmişimm gerçi hedefim 14 subat ama :))hayırlısı bakalım:49:
YA BEN ÇOK KORKUYORUM 29 ŞUBATA DENK GELİR ÇOCUĞUMUN DOĞUM GÜNÜNÜ 4YILDA BİR KUTLAMAK ZORUNDA KALIRIZ DİE 25ŞUBAT BENİM MUHTEMEL DOĞUMUM YA 4 GEÇ GELİRSE BU OĞLAN EŞİM İÇİNDE TUT GEBERTİRİM DİE DALGA GEÇİYO
masko bana daha yakın avrupa yakasında olduğu için
aaa taç'ın nevresim takımı mı sağol :9:

YANİ MOBİLYALARIMIZ AYNI OLSUN BENCEDE :52:
Şirinler BU BATTANİYEYİ ALCAM
Şirinler Moon Baby
Şirinler Sleepy Baby

BİDE ŞİRİNLER TÜLÜ ALDIM MI BİR YERDEN TAM OLCAK AMA

benim oğluşum çok güzel dirsek atıyor tekme atıyor teyzesi bi görsen artık karnımdan da belli oluyor.:70:
kızımın da belli oluyor ama dediğin gibi şeyimin üstünden tekme atıyor ama işte aşşağıdan hisssediyorum.sanki ayağı eli çıkacakmış gibi.:53:

:60: çıkmaz kız allah seni napsın..bende daha pıtpıt anlıyorum kolumu bacağımı hıçkırığımı belli değil..:9:

canım chicco nun var çok güzel anne memesinin aynısını yapmışlar resmen
pudrayı tavsiye etmiyorlar evet ama biz yine de aldık vucudu isilik falan olursa iyi geliyor pudra
şampuan,pişik kremi ve losyonu muhakkak al
mama tabağını falan 4 aydan önce kullanman mümkün değil
oyüzden en acilleri al bence
ben 2 paket prima yeni doğan aldım bulunsun diye

Hmmm o zaman pudra da alayım dursun, çok ihtiyaç duyarsam kullanayım. Mama tabağını da ne olur ne olmaz diye almayı düşündüm aslında. Ben hiç anne sütü içmemişim de :26:

ya 2 haftadır bebeğimde bi kudurukluk söz konusu.

coştu uşak resmen. el ayak senkronize çalışıyor zaar. göbeğimin altına vururken aynı zamanda mideme de sağlam kroşeler indiriyor yahu. bi de dün allah'ım böyle göbeeemin altında yanda bi yerlere vurdu bi dokundum böyle bişi oldu bana. kolu muydu bacağı mıydı bilemedim ama öyle bişeydi. ufak ufak minnak. ehehehe.

Maşallah de hemşireee :nazar:

Ben Dr.Brown ve Chicco'nun kolik önleyici biberonlarından aldım canım.
%0 BPA.
Bez olarak yenidoğan boydan 1 paket alın diyor neredeyse herkes.

Tamamdır, teşekkür ettim, bunları da yazdım gitti listeye.

Bizim depik sandıklarımızın çoğu hıçkırıkmış buarada.
Ctesi günü ultrasondayken birkaç hareket hissettim, doktorum bak bunu duydunmu mesela dedi, evet dedim tekme attı.
Yok dedi, hıçkırdı tekme değil o :44:

Abooo bir de tekmeleseler ne olacak acaba? Demek tekme sandığımız şeylerin çoğu hıçkırık...:16:

canım hiç doktora sordun mu ?

demin aradım hastası varmış beş dk sonra arayımmı dedim hemşireye daha sonra arayın dedi.zaten dr. umu değiştiricem ask hast. geçici ask. dr işte.ama sıkıntılarımı arayıp sorabileceğim bi dr. yok şimdilik.

ama eşim beni başka dr. a götürücek.

dr. çok önemli

melitta ve benim olan
annem doktora benim sonuçlarımı götürmeye gitti
dr sormuş nasıl diye
annem demiş alttan baskı oluyor demiş yani
benim olanın dediği gibi kukuda tekme gibi sanki
doktor demiş ki o c vitamini eksikliğinden oluyor demiş
bir bardak suyun içine yarım limon sıksın sabah akşam içsin
çok faydasını görecek demiş

Evet evet götürüyorlarmış.
Sadece kolilemeni istiyorlar. Yani bi karton kutuya koysan, yahutta kalınca bir poşete sarsan olur.
Ben de daha yakınlarda birçok kıyafetimi göndermiştim ihtiyaç sahiplerine. Kıyafetim pek kalmadı.
Ama akşam bebek bezi, hijyenik ped alacağım göndermek üzere.
Bir de bebeğimin kıyafetlerinden de koyacağım biraz, kuzum şimdiden paylaşsın.
Belki kuru gıdalar da olabilir.
Sadece sulu gıda taşımıyoruz dedi Mng görevlisi

evet aradım bende şimdi adam dediki çok yoğunluk var evden gelip alamıyoruzzz.... ama kolilerseniz getirirseniz alırız dedi...vercem giymediğim herşeyi..insanlık görevi...giymiyorum duracağına bi işe yarasın..sevaptır...:34:

haklısınız sanırım ağrılar normal ama bebişimin birini niye aşşağıda hissediyorumki korkuyorum ya kolu bacağı çıkacak diye :):):):)

rabbim nasip ederse bi kız bi oğlan olcak :)
oğlumun kini karnımda hissediyorum kızımın kini kasığımda :S çok ürkütücü

Bu arada tatlım, kızlar daha çok aşağılara vuruyorlarmış. Benimki idrar torbama çok vuruyor bir de ....'ya. (Anladın sen onu ;) )

melitta ve benim olan
annem doktora benim sonuçlarımı götürmeye gitti
dr sormuş nasıl diye
annem demiş alttan baskı oluyor demiş yani
benim olanın dediği gibi kukuda tekme gibi sanki
doktor demiş ki o c vitamini eksikliğinden oluyor demiş
bir bardak suyun içine yarım limon sıksın sabah akşam içsin
çok faydasını görecek demiş

aaa:53: vitaminim mi eksik benim hemen yapcam şimdi....sağolasın cnm..valla benimki genelde kukumun üstünde solda bazen değişiyo...

:60: çıkmaz kız allah seni napsın..bende daha pıtpıt anlıyorum kolumu bacağımı hıçkırığımı belli değil..:9:

hamdolsun o pıt pıtları şimdilik geçtik çok net olmasa da eli ayağı en azından tekme atarken karnım kalkıyo iniyor oynarken belli oluyor sanki karnımda dönen bişey var çok güzel bişey :):):):) ama hıçkırık ise oğluşum her hıçkırığında kafasını da karnıma çarpıyor olabilir :)

napıyım kııız çıkcakmış gibi oluyor rabbim korusun inşallah :):):)

hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi bi kucağımıza alsak hayırlısıyla.

YA BEN ÇOK KORKUYORUM 29 ŞUBATA DENK GELİR ÇOCUĞUMUN DOĞUM GÜNÜNÜ 4YILDA BİR KUTLAMAK ZORUNDA KALIRIZ DİE 25ŞUBAT BENİM MUHTEMEL DOĞUMUM YA 4 GEÇ GELİRSE BU OĞLAN EŞİM İÇİNDE TUT GEBERTİRİM DİE DALGA GEÇİYO

YANİ MOBİLYALARIMIZ AYNI OLSUN BENCEDE :52:
Şirinler BU BATTANİYEYİ ALCAM
Şirinler Moon Baby
Şirinler Sleepy Baby

BİDE ŞİRİNLER TÜLÜ ALDIM MI BİR YERDEN TAM OLCAK AMA

anaaaaa tül mü dedin tülü nerden buldun kızzzz :27:

Back
X