- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.561
Maşallah canım elin yatkın, güle güle giydir![]()
el yatkınlığıyla alakası yok isteyince yapıyosun ben evlendiğimde çok beceriksiz biriydim yemeği örgü örmeyi falan sagolsun görümcem ögretti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım elin yatkın, güle güle giydir![]()
Eki Görüntüle 278768 kızlar oğluma ördüğüm yelek nasıl olmuşş
ahahahahhahaha yarıldım. başım gözüm üstüne yazmış yaa. ahahahhaha. ahahahhaa.
bu arada ben mi oluyorum o törkiş dılayt?
anamm kız bunun hırkasını yapsana bana kızz... Allah'ım benım neden böyle becerılerım yok. nıden?
ben marifetliyim tek bildigim elişi örgü sanada öreyim datlum
hırkasını da yaparım paltosunuda sen iste seninde başka becerin vardır şekercik
Altın öneriyi veriyorum. alacağın kalçayı ya duvara vuracağın yan yan ,ya da kapı kenarlarına, hem gülmeye devam edin hem yapın 15 gün sonra eriyen kısımlarınıza güleceksiniz.![]()
Altın öneriyi veriyorum. alacağın kalçayı ya duvara vuracağın yan yan ,ya da kapı kenarlarına, hem gülmeye devam edin hem yapın 15 gün sonra eriyen kısımlarınıza güleceksiniz.![]()
vay be eline sağlık süper olmuş Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
evet yaa ben yasak koydum zaten
kusura bakma oğlumu kucağıma alana kadar tükkan kapalı dedim
arada toz alıyom kapıyom
evet sensin o törkiş dölayte
benim de hiç becerim yok yaaa
iki elimle bişeyi doğrultamam annem öyle der bana
tığlan zincir bile çekemem o kadar yani tığı sokarım ama bi daha çıkaramam hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende korkuyorum kendimden dermişimmhayat insana ne tecrübeler katıyorr beee
ne fikirler üretiyorsun...kızlar şimdilik öperim sizi ben kızçemi kurstan alıp okula bırakıcam mucukss...
vay be eline sağlık süper olmuş Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
evet yaa ben yasak koydum zaten
kusura bakma oğlumu kucağıma alana kadar tükkan kapalı dedim
arada toz alıyom kapıyom
evet sensin o törkiş dölayte
benim de hiç becerim yok yaaa
iki elimle bişeyi doğrultamam annem öyle der bana
tığlan zincir bile çekemem o kadar yani tığı sokarım ama bi daha çıkaramam hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Görüşürüz tatlım iyi bak kendineHe bi de boş zamanında diğer yaratıcı çözümlerinizi de paylaş not alıyom
![]()
bende korkuyorum kendimden dermişimmhayat insana ne tecrübeler katıyorr beee
ne fikirler üretiyorsun...kızlar şimdilik öperim sizi ben kızçemi kurstan alıp okula bırakıcam mucukss...
bende verdim fikir ama görmedin heralde cicim
bende verdim fikir ama görmedin heralde cicim
anammmmm sensen daha doğrusu sizden korkulur nazom sen neymişsin beee biz en azından çocuga cd falan seyrettiriyorduk:))
naber kızlar, herkesler iyidir umarım. Sabah bana şeker yüklemesi yapıldı ıyyy, neyse bi dikişte içitim. bakalım sonuçlar 14.30 da çıkacakmış, inşallah ikinciye gerek kalmaz. aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı, sonuçlar nasıl neye göre çıkıyor.
Abooo vallahi görmedim.Du bakayım..
Bu da ufacık bir bilgi :)
[video=youtube_share;zLq6b6JxHZ4]http://youtu.be/zLq6b6JxHZ4[/video]
genelde çoğumuz yaptırdık.. sonuçlar kanındaki şeker değerine göre çıkıyor.:)) umarım gerek aklmaz çünkü ben geçen hafta yaptırdım yarın yine yaptıracam. 17 çıktı sonucum.
hadi bakalım inşallah sonucun iyi çıkar.
oyy kurban olurum ne güzel ağlıyor bişey diyecem kızmıydı bu bebek gülmeyin ama
oyy kurban olurum ne güzel ağlıyor bişey diyecem kızmıydı bu bebek gülmeyin ama
Abooo vallahi görmedim.Du bakayım..
Bu da ufacık bir bilgi :)
[video=youtube_share;zLq6b6JxHZ4]http://youtu.be/zLq6b6JxHZ4[/video]