2012 Şubat Anneleri

çok sıkıcı bi gün. Sıkılıyorum.
Eşim aradı şimdi bi de , yarınki hastane işini ayarlamış, sabahtan kan verip öyle gelicez işe…
şimdi müdüre söylemem lazım, biraz geç gelcem diye. Işte nefret ettiğim kısım bu :(

aynen. şimiden stres aldı beni. şefın yanına gıt şef ben yarın yokum de. Hayırdır sorusuna açıklama yap. öfffffff

Ohhh götürrrr hadi yakşaın artık kiloma yaw :D Ben 10 kilo aldıydım en son hani, dün yolda hassas kantar makinası gördüm dedim tartılayım...Cuma günü doktora gidicem ya alışayım şimdiden rakama dedim..
Neyse attım bi tl.yı baktım kiloma :53: o da ne 65 :53: 68 :53: 72 artıyor, 72de durdu :53: Nasıl yani ya dedim, görüntüm öyle 12 kilo alacak kadar daha değişmedi dedim...İlk görmem gereken şeyi en son gördüm "makina arızalıdır" yazısı...Karınca duası gibi yazmışlar tabi suç bende değil :19: Ama her bir zerrem terledi yani..

okurken ben terledim azoş.gitti bir tl.
simit alırdın onla.

ya öyle matah bişi değil de sadece o lafın altında kaldım ya hala o na yandığım bi hikaye o kadar.

benim kuaför bi işhanının 7 katında. (bakın kuafore gıdebildiğime göre daha ya yenı evlenmişim ya da bekarım) dedim bi fön çektireyım. neyse asansörün kapısı açıldı asansörün içinde hani apaçiler varya böyle hani kotlarının yanlarında versace yazan, dolce gabbana yazan gömlek giyen saçları pazarcı modeli 5-6 erkek bana gülümsedi.

dedi,m gökçe bu asansöre binersen sağ çıkma ihtimalin yok kızım yürü merdivenden çık. bi yandan da 7 katı nasıl çıkıcam diye söylenıyorum. neyse ilk kata çıktım aynı asansorun kapısı açıldı aynı tipler bana bakıp gülüyor...

dedim gokçe hızlan bas gaza kızım. koşa koşa çıkıyorum merdıvenleri tabı bu arada.

derken 2.3.4 katta hep aynı tablo. 32 dişle bana gülümseyen 5-6 apaçi...

en son nefes nefese kaldım 2 kat kala asansorun kapısı yine açıldı biri asonsorden indi. arkadaşları da yarılıyor arkada ama. önüme geldi eğildi ve buyrun hanfendi sizi gideceğiniz kata bıraksaydık dedi.

ve asansore binip içinde yarıldılar... tabı bende ilk şoku atlaıtınca yere düşüp bayılmışım gülmekten. ahahahahahha.

adamdakı cesarete baksana sen... lafın cuk oturmuşluğuna... o hareketine. benim şok olmuş ifademe. ahahahahahahhaa

7 katı yürüyerek çık ve yinede apaçilere rezil ol:)))
Böyle durumlarda beni tek rahatlatan şey kızım bir daha görmeyeceksin diyorum boşver gitsin..

Ohhh götürrrr hadi yakşaın artık kiloma yaw :D Ben 10 kilo aldıydım en son hani, dün yolda hassas kantar makinası gördüm dedim tartılayım...Cuma günü doktora gidicem ya alışayım şimdiden rakama dedim..
Neyse attım bi tl.yı baktım kiloma :53: o da ne 65 :53: 68 :53: 72 artıyor, 72de durdu :53: Nasıl yani ya dedim, görüntüm öyle 12 kilo alacak kadar daha değişmedi dedim...İlk görmem gereken şeyi en son gördüm "makina arızalıdır" yazısı...Karınca duası gibi yazmışlar tabi suç bende değil :19: Ama her bir zerrem terledi yani..

kız azoş alem kızsın vesselam kaç kilo oldun delikanlı gibi doğru söyle :1:ayrıca ben haşlanmış sebze yiyorum kilo yapmaz hayır zannetmiyorum(amannnn yapsın ne yapıyım yarasın tosunuma )

kız azoş alem kızsın vesselam kaç kilo oldun delikanlı gibi doğru söyle :1:ayrıca ben haşlanmış sebze yiyorum kilo yapmaz hayır zannetmiyorum(amannnn yapsın ne yapıyım yarasın tosunuma )

Valla yavrum ben en son 27 Eylülde doktorumda tartıldım, 59dum..10 kilo almıştım..Şimdi cuma günü randevum var o zaman öğrenecem yeni kilomu :D Ama 3-4 kilo daha almışımdır :)))

Çok sıkıcı bi gün. Sıkılıyorum.
Eşim aradı şimdi bi de , yarınki hastane işini ayarlamış, sabahtan kan verip öyle gelicez işe…
Şimdi müdüre söylemem lazım, biraz geç gelcem diye. İşte nefret ettiğim kısım bu :(

bence de çok sıkıcı ve geçmiyor sanki koca gün
acaba artık çalışmak istemediğimiz için mi böyle

Valla yavrum ben en son 27 Eylülde doktorumda tartıldım, 59dum..10 kilo almıştım..Şimdi cuma günü randevum var o zaman öğrenecem yeni kilomu :D Ama 3-4 kilo daha almışımdır :)))

1 ay olmuş daha bence en fazla 2 kg almışsındır
bende 6 kilo almışım bugüne kadar doktor saolsun biraz kızınca
dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile tatlı pasta ne bulsam yemek istiyorum:27:

evet artık çalışmasak ya eve gidip uyumak ne güzel olurdu:49:

Daha saat anca 3 oluyor ya :( Bugün hayırlara çıksın bi de daralıyorum oturduğum yerde, zaman zaman zor nefes alıyorum...
Ya saatler geri alınınca napcaz :14:

bu gidişle 20-25 kiloyla çıkacan bu gebelikten olsun ne yapalım yemeye devammmmm:52::52::52:

Bence de :):) Laf aramızda kalsın doktoruma bu kez yalan sölicem, pempe yalan :D "ekmeği kestim ama anlamıyorum sürekli alıyorum kiloyu" dicem :26:

Ohhh götürrrr hadi yaklaşın artık kiloma yaw :D Ben 10 kilo aldıydım en son hani, dün yolda hassas kantar makinası gördüm dedim tartılayım...Cuma günü doktora gidicem ya alışayım şimdiden rakama dedim..

QUOTE]

Abovv:27:Kabus gibi ya. Ama kilo baktım gün gün değişiyor . Azaldığı bile oluyor. Tartıya devamlı çıkıp kendimi kasmamaya karar verdim. Ayna ile tartılıp ona göre yediklerime dikkat edeceğim.:1: Bir de doktor ana kontrollerde soruyor , doktora gitmeden önce tartılacağım.

Zaten oldum olası bu tartı denen mereti hiç sevmem.

Ben uzun süredir istemiyorum mesela 3-4 senedir filan :))))

aynen. şimiden stres aldı beni. şefın yanına gıt şef ben yarın yokum de. Hayırdır sorusuna açıklama yap. öfffffff

Ben direkt şöyle söylemeyi düşünüyorum: "X ben yarın saat 8de kan vercem, 9da burda olurum emi"
Şu sevimli surat ifadesini takınmayı da ihmal etmemem lazım :69:

Aaa bak simit dedim de aklıma geldi. Geçen karfurdan simit aldım.
O kadar güzeldi ki, ne zamandır böyle iyisini yememiştim.
Hemen aklıma sen geldin, dedim azoşa bunu kesin söylemem lazım, gitsin o da alsın :)

Aaaaa afiyet olsun :D Pazar günü karfurdaydım ya kaçırdım :1:

Ahh keşke dediğin gibi 2 kilo almış olsam, ama ayda hemen hemen en az 3 kilo alıyorum :(

Ben direkt şöyle söylemeyi düşünüyorum: "X ben yarın saat 8de kan vercem, 9da burda olurum emi"
Şu sevimli surat ifadesini takınmayı da ihmal etmemem lazım :69:

ben de evlendiğimden beri hiç istemiyorum çalışmayı ondan önce de istemiyordum ama evlenince hiçççç

Daha saat anca 3 oluyor ya :( Bugün hayırlara çıksın bi de daralıyorum oturduğum yerde, zaman zaman zor nefes alıyorum...
Ya saatler geri alınınca napcaz :14:

ben çok darlanıyorum aralıkta 30 hafta raporumu aldıktan sonra
çalışmayı düşünmüyorum riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
birde zaten çok sıkılıyorum

Abovv:27:Kabus gibi ya. Ama kilo baktım gün gün değişiyor . Azaldığı bile oluyor. Tartıya devamlı çıkıp kendimi kasmamaya karar verdim. Ayna ile tartılıp ona göre yediklerime dikkat edeceğim.:1: Bir de doktor ana kontrollerde soruyor , doktora gitmeden önce tartılacağım.

Zaten oldum olası bu tartı denen mereti hiç sevmem.

Ahhh keşke doktor bana da sorsa, hiç olmazsa 1-2 kilo eksik söylerim..Ama yok adam kendi tartıyor, korkuyorum her gidişimde :18:

Bence de :):) Laf aramızda kalsın doktoruma bu kez yalan sölicem, pempe yalan :D "ekmeği kestim ama anlamıyorum sürekli alıyorum kiloyu" dicem :26:

ahah güldürdün beni cnm..:1:
Sırf doktordan fırça yememek için yalan mı söylenir kız..
De doktorcum doymuyorum neyapayım şekerim tansiyonum düşüyor de..:37:
Yemiyeyim mi de, Aç kalayım bayılayım mı de.. Bunu mu istiyorsunuz de?:37:

Back
X