2012 Şubat Anneleri

Daha anlaşamadım canım, internet sitesine baktım, birde burdan bir arkadaşım Samsunlu onu arayıp bilgi edinmiş, 500tl. demiş pazarlıksız ama bu fiyat, 10 gün sonra doğumu var bana fiyat konusunda bilgi verecek bakalım, 400 derse çok sevinicem.İçeriğini kendin belirliyorsun, ben 300 resimlik dvd ve 20 adet renkli 10 adet siyah beyaz foto baskı olanını istiyorum.Onun haricinde kapı posteri, müzikli slayt, 2 dev boyut resim felan da var ama bana gereksiz geldi onlar.Müzikli slaytı bende yapıyorum çünki.

anladım canım 500tl çokmuş
daha ben hiç böyle şeylere bakmadım
çok geriden hallediyorum galiba
siz ne güzel çoğu şeyi planlamışsınız

Kız bi çiçeğe tav olma onu normalde de getirir :))
Yalnız biz hep istiyoruz ama gördünüz mü Ebru Gündeş'i basının önünde kocasına çok çok teşekkür etti bu güzelliği kendisine yaşattığı için..İyiki benim herif izlemedi :27:

evet bende seyrettim çok sinir oldum ondan böyle hareket hiç beklemezdim :51:benimkine dedim hatırlat hastaneden çıkarken kameraya bakarak sana minettarlıgımı belirtecem dedim gülüyo
r:27:

benim dün akşam uzanırken aklıma bişey takıldı kızlar...sizlere sorayım dedim....bazılarınız rapor alcak iş yerinden ama doğumdan sonra yine çalışcak...bilmiyorum işe devam etmicek varmı? aranızda doğumdan sonra..:44:...ben işten erken çıkarıldım malum ay sonu yokum aranızda artık..sizi özlicem..fakat evde nasıl zaman geçircem bilmiyorum..ev hayatını çok seviyorum ama....hadi oğlum doğana kadar onun kıyafetlerini almaktı bişeyler örmekti geçer zamanda..o doğduktan sonrada ben çalışmicam..zaten oğlumu kimselere güvenip bırakamam..allahta mecbur etmesin....o zaman ne yapıcam bilmiyorum..komşularımın yaşı benden büyük..tanıyorlar beni ama gidip gelme şansım olsa dahi çok dedikoducular..yani daire 10 gitsem daire 5 den duyarım yarın ömürgün konuştuklarımızı....öyleler...buda beni sinir ettiği için pek gidip gelmem..evdede hep zaman geçmez..gerçi 2 ay zaten anca bebeğin kendini toparlaması kış şartları derken geçer ama yazın ne yapcam bilmiyorum....sosyalleşememe:44:kten korkuyorum açıkcası..eve tıkalıda kalmak kötü....offfffffofffffffffff​

oğlumun adının yazdığı kolye

İsimli kolye iyi fikir ya :))))

bencede takı olmalı kesinlikle
aslında ben trabzon bileklik alsın isterdim ama 7 milyar falan var
oyüzden anlamlı bir kolye olabilir
kolye takmayı sevmiyorum ama anlamlı bir hediye istiyorum

Trabzon bileklik istedi hatuna bak :53:
Ama sen de haklısın 5.sene süprizi olarak ikiz verdin,külçe istesen yeri valla :27:

slm millet ..... dün doktora gittik..oğluşumun herşeyi normal....tek bişey kafama takıldı kahvaltı yapıp gitmiştim tansiyonum 13 9 çıktı hemşire yeme zeytin peynir tuzluysa dedi....bebek yüksek tansiyona fazla dayanmazmış..dedim allah korusun....ilk kez yüksek çıktı..... dün doktor 23 + 4 günlük dedi ... muhtemel doğum tarihim 17 02 mış... sanırım satımla ikigün oynuyor doktorun hesabında..bide 5 ci ayın yeni bitti altıya girdin dedi..biz eşimle şimdi yediye gircez sanarken..doktorun hesabı hepten farklı çıktı....anlayamadık...:44: oğlum 651 gr ..23 cm boyu..kafası biraz bana büyük geldi ultrasonda ama normal dedi doktor bişey demedi....çok şükür sağlıklıya önemliside bu....bacaklarını gördüm..ellerini göremedim minik ellerini..ne zaman görsek yatıyo paşam..babası gibi uykuya düşkün olcak sanırım:9:...zayıf geldi bana gerçi haftama göre ideal kiloda normal dedi doktor ama yinede azgeldi...bir ayda 300.gr almış..:26:..kiloları hep anasına aldırıyooo kerata..:57:

maşallah oğluna :nazar:

Romantik kuzu seni :D Güzel fikirmiş kız vallahi :69:

:27: arada tutar romantizmim

anladım canım 500tl çokmuş
daha ben hiç böyle şeylere bakmadım
çok geriden hallediyorum galiba
siz ne güzel çoğu şeyi planlamışsınız

Evet çok :( 400 kulağa daha az gibi geliyor :D İnşallah kayınvalide son anda caymazda içimde kalmaz ne diyim :D

evet bende seyrettim çok sinir oldum ondan böyle hareket hiç beklemezdim :51:benimkine dedim hatırlat hastaneden çıkarken kameraya bakarak sana minettarlıgımı belirtecem dedim gülüyo

hahahahha :))
Sen boşver onları kuzum, onlar kamaralara oynuyor, tabi adam arap şeyhi gibin zengin kadın ondan pohpohluyor bu kadar :27:

benimde çok hoşuma gitti bu ebru gündeşin konuşması....onun sayesinde kızını kucağına almış anne olmuş öyle diyo bak bak...sende doğurdun kaç ay taşıdın anaammmmmmmm..şımartmam o kadar ben...:19:

bu nasıl rakamlar ya ozaman bende tansiyon yok benim en yüksek 9/5 :1:

Ohooooo 90/50 tansiyon mu beaaaaaa :))))
Benim uyurken o kadar düşüyo ancak :)))

parası olsaydı araba almasını isterdim :1:

Oyelkeni tutun kızlar, yavaştan villaya doğru gidiyo :51:

inş cnm tuzlu zeytin falan yedim dedim hemşire ondandır dedi....hep 12 9 11 8 çıkardı benim....ilkkez öyle görünce yüksek dedi sanırım....inş bişey olmaz....sağolasın....dikkat ediyorum artık yediklerime....

Yok yok inan bana yüksek değil, ama kafana takılıyosa ölçü takibi yap, arada ölçtür.

benimde çok hoşuma gitti bu ebru gündeşin konuşması....onun sayesinde kızını kucağına almış anne olmuş öyle diyo bak bak...sende doğurdun kaç ay taşıdın anaammmmmmmm..şımartmam o kadar ben...:19:

sanki taş attıda kolu yoruldu zaar :1:benim koca bana teşekkür etsin bütün eziyeti ben çekiyorum çok gereksiz bi konuşma yapmış kadından sogudum

benim dün akşam uzanırken aklıma bişey takıldı kızlar...sizlere sorayım dedim....bazılarınız rapor alcak iş yerinden ama doğumdan sonra yine çalışcak...bilmiyorum işe devam etmicek varmı? aranızda doğumdan sonra..:44:...ben işten erken çıkarıldım malum ay sonu yokum aranızda artık..sizi özlicem..fakat evde nasıl zaman geçircem bilmiyorum..ev hayatını çok seviyorum ama....hadi oğlum doğana kadar onun kıyafetlerini almaktı bişeyler örmekti geçer zamanda..o doğduktan sonrada ben çalışmicam..zaten oğlumu kimselere güvenip bırakamam..allahta mecbur etmesin....o zaman ne yapıcam bilmiyorum..komşularımın yaşı benden büyük..tanıyorlar beni ama gidip gelme şansım olsa dahi çok dedikoducular..yani daire 10 gitsem daire 5 den duyarım yarın ömürgün konuştuklarımızı....öyleler...buda beni sinir ettiği için pek gidip gelmem..evdede hep zaman geçmez..gerçi 2 ay zaten anca bebeğin kendini toparlaması kış şartları derken geçer ama yazın ne yapcam bilmiyorum....sosyalleşememe:44:kten korkuyorum açıkcası..eve tıkalıda kalmak kötü....offfffffofffffffffff​

canım zaten bebekle nasıl vakit geçecek anlamayacaksın
birde gece uykusuzluğu eklenince ayakta uyuyacaksın zaten :))

İsimli kolye iyi fikir ya :))))

Trabzon bileklik istedi hatuna bak :53:
Ama sen de haklısın 5.sene süprizi olarak ikiz verdin,külçe istesen yeri valla :27:

ahaha yok kız almaz ki
telefon aldı zaten daha yeni
bunu doğum hediyesine say dedi :)

anam öyle mi demişşş

fıstık nerelerdeydin kaçgündür girmedin nasıl elifnaz.....ağlamak yok dimi artık....özledim seni...ayın 31 işten çıkıyorum..hep özlicem sizi...:14:

Oy canım benım, bende senı ozledım tatlım.
Yogunum ama bugunlerde.
Izne ayrılmadan, bıraz ısler hafıflesın ıstıyorumn, nafıle.
Bırbırımıze uzak olmasak, gorusurduk belkı ):
Ama ıstanbul da bır uctan dıger uca gıtmek, ölüm gıbı.

bencede takı olmalı kesinlikle
aslında ben trabzon bileklik alsın isterdim ama 7 milyar falan var
oyüzden anlamlı bir kolye olabilir
kolye takmayı sevmiyorum ama anlamlı bir hediye istiyorum

Yok, o kadar pahalısını bende ısteyemem.
Ama guzel bır bılezık almalı.
Saat dusunmus o, ben 'ıkısını de al o zaman' dedım.
Tamam dedı sımdılık :1:

Eki Görüntüle 279224

eşime hazırlamıştım 1. yıl sürprizi
balonların içinde de küçük kağıtlarda notlar yazıyo
sehpanın üstünde de iğne var :16:

Bana cok guzel bır fıkır verdın :34:

Ben calısıcam canım.
Ama bebegım ne olacak, onu bılmıyorum.
Kayınvalıdem daha bır kez 'ben bakarım' demedı.
Hos, bende o baksın ıstemıyorum.
Cunku o vakıt evımızde kalacak ve ben evımde ozgur olamayacagım.
Bakıcı desen, cok alıyorlar.

Ama calısmak ıstıyorum.
Cunku evde kalmak benı bogar dıye dusunuyorum, alısmamısım ya.

Calısmasaydım, ılk aylar sıkılırdım.
Ancak ılerleyen zamanda, yazın yani bebegımle bol bol parka gıderdım.
Arada alıs-verıs merkezlerını gezerdım.
Gercı el kadar bebe ıle nasıl olur bılmıyorum ama :26:

Kendımı mutlu etmeye calısırdım.
Bebegımle bol vakıt gecırdıgım ıcın mutlu da olurdum zaten.

Arada varsa, arkadaslarımla gorusurdum.
Esımle dısarı cıkardım.
Spor yapardım.

Back
X