• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

evettt kötü esprikti ama olsun olur arada açlığına veriyom:35::35:bende moralini bozayım öyleyse ben daha 1 kg aldım hamile olduğumdan beri azoşcum ama şekerim olduğundan bende şüpheleniyorum dur bakalım benim sonuç nasıl çıkcak

Maşallahhhhh :nazar: Ben 3 haftayı 1 kilo ile atlatırsam doktorum "aferim" dicek :1:

kızlar herkes istediği muhabbeti yapar, geyikte olur, acıda konuşulur(geçen gün arkadaşımız kahoguloya üzüldüğümüz gibi) yani güleriz de ağlarızda. tam 1,5 saattir vatandaşla uğraşıyordum, yoğundum, hemen yazdığınız sayfalara göz attım ve katıldım aranıza, yani buna gerilmeye gerek yok ki. kimse kimseyi işi olduğunda beklemek zorunda da değil. dün o şekerlemeler süsler bana çok güzel fikirler verdi mesela. arkadaşın saçma sapan sözler ve geyik muhabbeti demesi cidden beni sinirlendirdi. o anki muhabbet seni açmamış olabilir ama saygıyla başka muhabbete geçilmesini beklersin olur biter. tekrar söylüyorum tüm arkadaşlarım bana bu güzel yolculukta yol arkadaşı, can yoldaşı oldu. anneme kocama anlatamadım sizlere anlattım, rahatladım. yani kısıtlamalara gerek yok.

:46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor
sizede oluyormu

bak cevap vermezseniz küserim hee :27:

Biri sağda biri solda mı bebüşlerin? Yaslanmaya başlamışlardır :)) Benimkisi yaslanınca geriliyor...

Günaydın güzeller..
Azelyam sinirlenme sen bak kendini sonra yemeye vercen :D :P
Bu arada cnm bnm ekmek yemeden doyabiliyormusun..:(
Ben yemezsem doyamıyorumda..:D Doysam dahi gece acıkıyorum bu seferde :D

Günaydın canım hoşgeldin...Ekmeksiz doymuyorum maalesef :(( Ama birdaha o doktora gidip utanç içinde ordan ayrılmak istemiyorum :1: Aslında çok katı da değil diyetim, pirinç pilavı yerine bulgur yiyorum mesela.Öğlenleri 3 simit alışkanlığımı bıraktım, en çok ondan ümitliyim bakalım faydası ne olacak :D
Gece acıkınca 1 minnak elma, ya da bir bardak süt ile kendimi kandırıyorum, sabret kızım diyorum :D

günaydın kızlar..maşş erken ödeniyor pisliğini biz çekiyorz:41:günlerdir erken maaş ödemesi için uğraşıyoruz:47:

Günaydın hoşgeldin, Allah yardımcın olsun :34:

Ne diyorsun, kesinlikle kalıbımı basarım 1 kere cevap vermemiştir..O da kafasına esene cevap veriyor...O biriktirmiş bence.:27:

Açıcam kız söz :1: Hatta suratımı boyucam fotoda zayıfladıkça resim koycam bu 80 kilo halim,bu 70, bu 60 diye :9:

aynen aynı şeyi ben de dedim. o bazı şeylerin birikimini saçtı ortalığa. dikkat et grup mrup falan da sıkıştırmış. :)) hoşuna gitmeyen ne varsa kaynak yapa yapa eklemiş peşpeşe.

ahahahahhaha "after" "before" yapucaz yani. kız 80 deme ya :((( korkuyorum :26:

Ben sağıma yattığım zaman böle sanki sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibi oluyor..:26:
Sol tarafıma yattığımdada soluma aynı şekilde bıçak saplanıyor gibi oluyor rahatsız oluyorum ama öle gerilme olmuyor ama büyük ihtimalle karnın büyüyordur kuzu..:emir_bebek:

bende de belimin sol tarafına bıçak saplanıyor gibi geceleri uyuyamıyorum eşimle rasmen kavga dövüş geceleri:4:o horul horul uyuyor sinirlerm bozuluyor:19:

Gruplaşalım o zaman, biriken bize patlasın?
Grup olmak isteyen elime mum diksin :))))
Var mıydı sizin çocukluğunuzda da bu elime mum diksin olayı :60:
Ay yarıldım çocukluğuma :60:

Bu arada 80i hedeflemişin anladığım kadarıyla :34:

:9: hehe. valla bize patlamalarını pek tavsiye etmem biz gruplaşmışız ya

Günaydın hoşgeldin, Allah yardımcın olsun :34:[/QUOTE]

ödedik bitti şükür cuma günü hesaplarda..hayır madem böyle bişey yapacn bize 1 hafta önceden bildir yok açıklıyorlar yarın songün diyorlar...zaten asabiyim bu aralar valla hepsinn canı dayak istiyor:4:

AZOO ALLAH SENİ NAPMASIN E Mİ? iş yapıyordum bi yandan bı bakayım dedim ahahahahahahaha sümüğüm atladı kız dışarı manyak.

ahahahahahhha. ahahahaha.

Hahahha :D ayyy sümüğüne gurban :27::27:

bak ya hatun rejimdesin gene hoşbeş diyon yaaa :20: canı çeken varmı soran yok çilenkli bi hoşbeş olsa hımmmm enfes çay içiyorum boşta gitmiyo yafff

Yok kız bıraktım, kırk yılın başı çok canım çekerse 1 paketçik yerim, öyle 3 paket yok, çok ümitliyim kendimden :)))

Biz dikiyorduk :1:
80i bulur gibime geldi bi an, yoksa Allah mı söyletti :27:

ya sen yeni gitmedin mi ne kdar zamanda çağırıyor[/B]

3 haftada bir çağırıyor, geçen cuma gittim, bu cuma 1 haftamı yemiş olucam :D

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir........bugün dr gittim bebeğim 24 haftalık . 664 gr biraz zayıfmı dr normal dedi ama bide tersmiş küçük hanım oynamayada basladı artık çok şükür hissediyorum ay çok güzel bir duyguymuş allah herkeze yasatsın.......
bu arada toklumşekerim 93 çıktı açlık 90 cıktı herşey normal dediler diyetten dolayı 2 kilo vermişim bide olsun bebek iyi olsunda ama insan yinede merak ediyor işte[/Q
..................................................

Günaydın, gözünaydın :nazar: Maşallah canım.

tüm gününü burada öldüreceğine google amcaya yazsaymış bebek döşeği nasıl olmalı, özellikleri filan diye hem günü de ölmezmiş. :19:

Bir düşünseydi belki bulurdu :D

Son düzenleme:
$297323_10150345497538531_328682453530_8078286_503637495_n.webp kızlar bu karükatür benden size gelsinnnnnnn:1:

taşınma işini ne yaptınız ?

çok şükür taşınma muhabbeti 2 yıl ertelendi en azından yavrum büyüycek ben çalışabilcem sanırım rahatladım dün konuyu eşimle açıklağa kavuşturduk çok mutluyum kendimde kutlama yapıyorum
AZOŞ YİNE AKLIMA SOKTU GİTTİM ALDIM GELDİM HOŞBEŞİ 2 TANE CÜCÜK PAKET

Eki Görüntüle 282890 kızlar bu karükatür benden size gelsinnnnnnn:1:

Çok tatlı bu yaaaa :1:

çok şükür taşınma muhabbeti 2 yıl ertelendi en azından yavrum büyüycek ben çalışabilcem sanırım rahatladım dün konuyu eşimle açıklağa kavuşturduk çok mutluyum kendimde kutlama yapıyorum

Anaaaa çok iyi ya, çok sevindim gözünaydın, ohh yarasın fındıklı olmadığı için dibim düşmedi :27:

bende de belimin sol tarafına bıçak saplanıyor gibi geceleri uyuyamıyorum eşimle rasmen kavga dövüş geceleri:4:o horul horul uyuyor sinirlerm bozuluyor:19:

Gece iki kere felan birde wcye kalkıyorum ben ,sonra uyu uyuyabilirsen :6:
Hele bu gece yine kalktım wcye gözlerim kapalı resmen uykum kaçmasın diye :D Sonra dedim bebiş olsaydı ne yapardım acep..
Benim herifin uykusu çok ağır öle kolay kolay uyanmaz..Ve geçenlerde uykusunda böyle genleşirken gözümü patlatıyordu yanlışlıkla az kalsın..:37:

Ama olsun kız boşuna dememişler Cennet anaların ayağı altındadır diye..
Evlatlarımız hayırlı olsunda..

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor sizede oluyormu
bak cevap vermezseniz küserim hee :27:
Küsme bacımmmm:34: oluyor, karın büyüdükce olması dogal sanırım.. krem sürmeyi ihmal etme seker..

Günaydın güzeller..

Günaydın seker...

anlıyorum güselim yavru vatana bak be adama kazık atıyor desene o kuşum sen beğen biz sana gönderilim öle de pahalı oluyor mu?:44:

cok incesin seker ya.. saol tatlım..:16:
nolcak cok begenirsem 10 kurus fazla verip alıyorum.. zaten buraya gelen dolu bavulla geliyor hep eheee :34:

ben biliyorum ve diktim gitti :34:...........
buarada sen kac kilo aldın bacım ben kacırmısım...... bak ben bildigin 10 kilo oldu yani (masallllllaaaaaaah)))))

çok sevindim rahatlamışsındırda sıkıldığın yanına kar kaldı desene
Çok tatlı bu yaaaa :1:

amannn sağlıklı olunda gerisi boşşş:52:

Yok kız bıraktım, kırk yılın başı çok canım çekerse 1 paketçik yerim, öyle 3 paket yok, çok ümitliyim kendimden :)))

sen bıraktında her bahsettiğinde ben bırakamıyorum nedense ohh sefam olsun yiyiorum gitmiyorum bu arada istanbuldayım 2 sene daha:21::32:

Benimkisi de 4 haftada bir çağırıyordu, bu kez 3 dedi..30. haftama denk geliyor sanırım.

benimkide 3 hafta sonra gel dedi ama sinirliyim ona başka doktor ve hastane arayışı içindeyim dün oluşumu bile göstermedi geriiiiiiiii bu arada oluşum 750 gr olmuş çok şaşırdım iyi beslemişim keratayı:1:

Gece iki kere felan birde wcye kalkıyorum ben ,sonra uyu uyuyabilirsen :6:
Hele bu gece yine kalktım wcye gözlerim kapalı resmen uykum kaçmasın diye :D Sonra dedim bebiş olsaydı ne yapardım acep..
Benim herifin uykusu çok ağır öle kolay kolay uyanmaz..Ve geçenlerde uykusunda böyle genleşirken gözümü patlatıyordu yanlışlıkla az kalsın..:37:

Ama olsun kız boşuna dememişler Cennet anaların ayağı altındadır diye..
Evlatlarımız hayırlı olsunda..

valla aynılarını bende yaşıyorum ama bacaklarımın arasına yastık koyduğumda rahat ediyorum:49:gerçi sabah uyandığımda yastık başka yerlerde oluyor genelde:1:

hele tuvalete gitmekten tükendim artık bi kendi çişimi yapıyorum bi oğlumun çişini yapıyorm:emir_bebek:

benim oğlan akşamları hiç tekmelemiyor babası da onu hissetmiyor ohhh çok kıskanıyor beni:9:

Back
X