- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #37.541
evettt kötü esprikti ama olsun olur arada açlığına veriyombende moralini bozayım öyleyse ben daha 1 kg aldım hamile olduğumdan beri azoşcum ama şekerim olduğundan bende şüpheleniyorum dur bakalım benim sonuç nasıl çıkcak
Maşallahhhhh

kızlar herkes istediği muhabbeti yapar, geyikte olur, acıda konuşulur(geçen gün arkadaşımız kahoguloya üzüldüğümüz gibi) yani güleriz de ağlarızda. tam 1,5 saattir vatandaşla uğraşıyordum, yoğundum, hemen yazdığınız sayfalara göz attım ve katıldım aranıza, yani buna gerilmeye gerek yok ki. kimse kimseyi işi olduğunda beklemek zorunda da değil. dün o şekerlemeler süsler bana çok güzel fikirler verdi mesela. arkadaşın saçma sapan sözler ve geyik muhabbeti demesi cidden beni sinirlendirdi. o anki muhabbet seni açmamış olabilir ama saygıyla başka muhabbete geçilmesini beklersin olur biter. tekrar söylüyorum tüm arkadaşlarım bana bu güzel yolculukta yol arkadaşı, can yoldaşı oldu. anneme kocama anlatamadım sizlere anlattım, rahatladım. yani kısıtlamalara gerek yok.

kızlar ya karnımın sağ ve sol yanı 2 tarafıda sanki içerden geriliyor damarlarım gibi acıyor
sizede oluyormu
bak cevap vermezseniz küserim hee![]()
Biri sağda biri solda mı bebüşlerin? Yaslanmaya başlamışlardır :)) Benimkisi yaslanınca geriliyor...
Günaydın güzeller..
Azelyam sinirlenme sen bak kendini sonra yemeye vercen![]()
Bu arada cnm bnm ekmek yemeden doyabiliyormusun..
Ben yemezsem doyamıyorumda..Doysam dahi gece acıkıyorum bu seferde
![]()
Günaydın canım hoşgeldin...Ekmeksiz doymuyorum maalesef

Gece acıkınca 1 minnak elma, ya da bir bardak süt ile kendimi kandırıyorum, sabret kızım diyorum

günaydın kızlar..maşş erken ödeniyor pisliğini biz çekiyorzgünlerdir erken maaş ödemesi için uğraşıyoruz
![]()
Günaydın hoşgeldin, Allah yardımcın olsun