2012 Şubat Anneleri

birinciyi beğendim

harbiden kızlar erken yaww akşama kadar acıkırım ben şimdi yesem :1::39:

evet ya ben de :1:

kızlar lierac kremi kim alıyodu 100 ml 45 tl. burda sizinkiler ne kadarlık?

madalion.com | Giriş

aneam sizin kırkınız çıkcak nerdeyse ben yeni doğurcam :18:
valla nete girip nasıl doğurduğunuzu anlatmassanız küserim size
korkuyorum ben teselli verin bana azoşşş hepiniz hemen hemen aynı zamanda doğurcanız sona kalan aslı,özge ben olcaz heralde :31:

Temam merak etme ben gelip anlatcam seve seve :1:

Gökçecim o pijamalarla ivit emzirmek zor.

yaaa 9 ay10 günden gelen mesaj da bile artık bebege hazırlık yapma zamanı geldi. odasını alın hastaneyi ayarlayın diyo:9::9::9:

Benim de 3 Şubat miyadı ve babamın seneyi devriyesi oluyor.
Önceleri istiyordum ama sonra topicte dediler ki gönlünce sevinemez, kutlayamazsın.
İnşallah denk gelmez diyorum şimdi.

bencede kutlayamazsın insan nede olsa hüzünleniyor benim babamında 16 mart Allah rahmet eylesin babalarımıza

korkuyorum ben teselli verin bana azoşşş hepiniz hemen hemen aynı zamanda doğurcanız sona kalan aslı,özge ben olcaz heralde :31:

şubat sonu olarak bıde ben varım aranızda :1: 23 şubat demişti doktorum

Ben de kırmızıları alayım dedim.Bi de yeşili beğendim...
Ben de erken yemeye başlıcam, azıcık yürüyüşüme vakit kalsın diye.

aslında yeşili de beğenmiştim ama kısaca hepsi demeye utandım :1:

benim de beklenen doğum tarihi 28 Ocak :18:

bencede kutlayamazsın insan nede olsa hüzünleniyor benim babamında 16 mart Allah rahmet eylesin babalarımıza

amin canım mekanları cennet olsun....

aslında yeşili de beğenmiştim ama kısaca hepsi demeye utandım :1:

Ben de kırmızıyı aldım.Zaten pek de ihtiyaç yok da işte çok beğendim diye aldım, suyunu çıkarmıyım dedim.

Cümleten Selam olsun :3:

Selam canım.

Kızlar kızlar yüreğim sızlar...Haftasonu İstanbul'dan gelen teyzemin kızı benim minnoşa GAP'tan kuru kafalı bir çıtçıtlı body almış yaz için...Ama bayıldım böyle metalci gibi :D
Şimdi bu unnado, trendyol felan hepsine hergün giremiyorum, oralarda eğer 3-6 ya da 6-9luk converse beyaz ya da lacivert bulursanız haber verir misiniz?
O bodynin altına giydircem, o topaç bacakları löp löp gözükcek :D He bi de kurukafalı lacivert ya da beyaz bandana :23:

Back
X