- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #37.701
Hosbulduk canım.
Napıyonuz bakiim ne var ne yok ben yokken neler kaynattınız![]()
Nolsun bizler aynıyız haberler sende..Ortalıklarda yoktun, nasıl geçiyor zamanın? Hazırlıklar ne durumda?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk canım.
Napıyonuz bakiim ne var ne yok ben yokken neler kaynattınız![]()
sende anlatırsın emi cnm banaaslında yeşili de beğenmiştim ama kısaca hepsi demeye utandım
benim de beklenen doğum tarihi 28 Ocak :18:
günaydın bebişCümleten Selam olsun![]()
Ben 83 Aralık doğumluyum canım..Ne zayıfı kızEvet doğumdan sonra olacam ama
![]()
Nolsun bizler aynıyız haberler sende..Ortalıklarda yoktun, nasıl geçiyor zamanın? Hazırlıklar ne durumda?
sende anlatırsın emi cnm bana
günaydın bebiş
ya maşallah hatun epey küçük gözüküyosun ben daha çok minikim ama fil gibiyim orasıda ayrı tabi87 doğumluyum
Napıyım ev tmeizlik agrılar falan filan derken zaman geciriyoruz iste evde oyle.
Gorumcem bizde o yuzden pek giremiyorum. Dun seker yuklemesini yaptırdım 133 cıktı doktor normal dedi degerimi. Cok sukur bir sorun yok sekerden yana.
İyi gözünaydınKurtulamadın şu görümceden
![]()
Alt üst kırmızı aldım canım.Beyaz üstlerim de altlarım da vardı, arada da onlarla kombinlerim dedim.
Asıl altını beğendim ben
Unnadodan aldık canım
Kızlar kızlar yüreğim sızlar...Haftasonu İstanbul'dan gelen teyzemin kızı benim minnoşa GAP'tan kuru kafalı bir çıtçıtlı body almış yaz için...Ama bayıldım böyle metalci gibi![]()
Şimdi bu unnado, trendyol felan hepsine hergün giremiyorum, oralarda eğer 3-6 ya da 6-9luk converse beyaz ya da lacivert bulursanız haber verir misiniz?
O bodynin altına giydircem, o topaç bacakları löp löp gözükcekHe bi de kurukafalı lacivert ya da beyaz bandana
![]()
sende anlatırsın emi cnm bana
Sağol kuzu küçük gösterdiğimi söylüyorlar hep, bakalım doğumdan sonra da sölicekler mi
Takma sen de doğumdan sonra sıkı bi spor ve diyet ile cillop gibi olursun.
maşallah canımSağol canım hepimizinkini inşallah28. haftaya girdik.
eşine de sana da tebrikler. zevkiniz guzelmiş. bi de üstlerinde ayıcık mayıcık yok ya o çekti beni))
benim ev de beyaz bacım. bembreyaz hatta. koltuklarım da dahil. eheheheh nasıl baş ettiğimi sorma anlatmak istemıyorum.))
valla benim akşamları karnımın göbek deliğimden aşağıda olan kısmı kopacak gibi oluyor. bünye alışkın değil o kadar göbeğe, şişmeye ağrıyor işte. hatta bazen kendimi hacıyatmaz gibi öne tartacak sanıyorum. öyle bi çekme oluyor. ee bi de yer çekimi var kı eheh ehehe.
aynen. bi tarafı şişkin bi tarafı normal. eheheheh.
aynen tatlım, tam göbüş deliğimin altı :)ne sandıydınız? çemkir bana oyoş bağır bana oyoş. sana cevap vermedim diye tartakla beni oyoş...
o zaman sakin olup, tadını çıkarıyorum![]()
aneam sizin kırkınız çıkcak nerdeyse ben yeni doğurcam :18:
valla nete girip nasıl doğurduğunuzu anlatmassanız küserim size
korkuyorum ben teselli verin bana azoşşş hepiniz hemen hemen aynı zamanda doğurcanız sona kalan aslı,özge ben olcaz heralde![]()
Temam merak etme ben gelip anlatcam seve seve
Gökçecim o pijamalarla ivit emzirmek zor.
Cümleten Selam olsun![]()
Kırmızı şirinleri aldım ben de :)
Bugün yapacağım ikinci alışverişimde kargo ödemeyecekmişim başka ne alsam acep![]()
Ben 83 Aralık doğumluyum canım..Ne zayıfı kızEvet doğumdan sonra olacam ama
![]()
evet değiştirerek de güzel olur canım
güle güle giydir canım görürsem söylerim
anlatırım tabii ki de inşallah şöyle gelirim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normal doğumu amma da abartmışlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben gelip yazıcam kız :)))
ballandıra ballandıra anlatıcam hemi de...:))
ben de 83 sürümlüyüm azo. yedek parçamız bile kalmayacak yakında piyasada. yaşlandık beaaa..
anlatın valla benide korkudan kurtarın bende normal istiyorum çok rabbim yardım etsin
sizin parça kalmadıysa benimkiler müzedemi sergileniyo acep![]()
Dün akşam eşim istedi diye işyerine bir borcam dolusu tatlı yaptım, hemde en sevdiğim tatlı, sabah gönderdim şimdi gözümün önünden gitmiyor![]()
ne tatlısıydı kız o?
kızlar ben çok açıktım eve çıkcam kendinize ii bakın bugün ciciş koltuklarım gelcek onları bekledim gelmediler halen bari çıkıyım yemeğimi yiyimde ...
canım ben şu an 5,5 aylık hamileyim ikiz olduğu için erken doğumda olabilir
sence 1 kutu krem yeter mi 2 kutu mu alayım
Cevizli Tarçın rüyasıAdına gurban olduğum.
Hadi iyi bak kendine hoşçakal![]()