2012 Şubat Anneleri

aslında yeşili de beğenmiştim ama kısaca hepsi demeye utandım :1:

benim de beklenen doğum tarihi 28 Ocak :18:
sende anlatırsın emi cnm bana
Cümleten Selam olsun :3:
günaydın bebiş
Ben 83 Aralık doğumluyum canım..Ne zayıfı kız :1: Evet doğumdan sonra olacam ama :23:

ya maşallah hatun epey küçük gözüküyosun ben daha çok minikim ama fil gibiyim orasıda ayrı tabi87 doğumluyum

Nolsun bizler aynıyız haberler sende..Ortalıklarda yoktun, nasıl geçiyor zamanın? Hazırlıklar ne durumda?

Napıyım ev tmeizlik agrılar falan filan derken zaman geciriyoruz iste evde oyle.

Gorumcem bizde o yuzden pek giremiyorum. Dun seker yuklemesini yaptırdım 133 cıktı doktor normal dedi degerimi. Cok sukur bir sorun yok sekerden yana.

günaydın bebiş

ya maşallah hatun epey küçük gözüküyosun ben daha çok minikim ama fil gibiyim orasıda ayrı tabi87 doğumluyum

:17::16: Sağol kuzu küçük gösterdiğimi söylüyorlar hep, bakalım doğumdan sonra da sölicekler mi :27:
Takma sen de doğumdan sonra sıkı bi spor ve diyet ile cillop gibi olursun.

Alt üst kırmızı aldım canım.Beyaz üstlerim de altlarım da vardı, arada da onlarla kombinlerim dedim.
Asıl altını beğendim ben :34:

Unnadodan aldık canım

evet değiştirerek de güzel olur canım

Kızlar kızlar yüreğim sızlar...Haftasonu İstanbul'dan gelen teyzemin kızı benim minnoşa GAP'tan kuru kafalı bir çıtçıtlı body almış yaz için...Ama bayıldım böyle metalci gibi :D
Şimdi bu unnado, trendyol felan hepsine hergün giremiyorum, oralarda eğer 3-6 ya da 6-9luk converse beyaz ya da lacivert bulursanız haber verir misiniz?
O bodynin altına giydircem, o topaç bacakları löp löp gözükcek :D He bi de kurukafalı lacivert ya da beyaz bandana :23:

güle güle giydir canım görürsem söylerim

anlatırım tabii ki de inşallah şöyle gelirim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normal doğumu amma da abartmışlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:17::16: Sağol kuzu küçük gösterdiğimi söylüyorlar hep, bakalım doğumdan sonra da sölicekler mi :27:
Takma sen de doğumdan sonra sıkı bi spor ve diyet ile cillop gibi olursun.

işte maşallah diyelim o saman nazar değmesin:nazar:
beni korkutan şey bugüne kadar ne kadar kg aldıysam üstüme yapışıp kaldı lise yıllarımda 52kgdum 22de evlendim 64kgdum hamile kaldım 73,5la şimdi 78 sen düşün artık beni fitnesseda gittim rejimde yaptım ama yokk veremiyorum aksine daha kg alıyorum

Sağol canım hepimizinkini inşallah :nazar: 28. haftaya girdik.
maşallah canım :nazar:

eşine de sana da tebrikler. zevkiniz guzelmiş. bi de üstlerinde ayıcık mayıcık yok ya o çekti beni;)))

benim ev de beyaz bacım. bembreyaz hatta. koltuklarım da dahil. eheheheh nasıl baş ettiğimi sorma anlatmak istemıyorum.;)))

valla benim akşamları karnımın göbek deliğimden aşağıda olan kısmı kopacak gibi oluyor. bünye alışkın değil o kadar göbeğe, şişmeye ağrıyor işte. hatta bazen kendimi hacıyatmaz gibi öne tartacak sanıyorum. öyle bi çekme oluyor. ee bi de yer çekimi var kı eheh ehehe.

aynen. bi tarafı şişkin bi tarafı normal. eheheheh.

ne sandıydınız? çemkir bana oyoş bağır bana oyoş. sana cevap vermedim diye tartakla beni oyoş...
aynen tatlım, tam göbüş deliğimin altı :)
o zaman sakin olup, tadını çıkarıyorum ;)

aneam sizin kırkınız çıkcak nerdeyse ben yeni doğurcam :18:
valla nete girip nasıl doğurduğunuzu anlatmassanız küserim size
korkuyorum ben teselli verin bana azoşşş hepiniz hemen hemen aynı zamanda doğurcanız sona kalan aslı,özge ben olcaz heralde :31:

ben gelip yazıcam kız :)))
ballandıra ballandıra anlatıcam hemi de...:))

Temam merak etme ben gelip anlatcam seve seve :1:

Gökçecim o pijamalarla ivit emzirmek zor.

ama çok guzeller :( almıyım yani?

Cümleten Selam olsun :3:

aleykümselam.

Kırmızı şirinleri aldım ben de :)
Bugün yapacağım ikinci alışverişimde kargo ödemeyecekmişim başka ne alsam acep :P

bana pijama al misal.

Ben 83 Aralık doğumluyum canım..Ne zayıfı kız :1: Evet doğumdan sonra olacam ama :23:

ben de 83 sürümlüyüm azo. yedek parçamız bile kalmayacak yakında piyasada. yaşlandık beaaa..

evet değiştirerek de güzel olur canım

güle güle giydir canım görürsem söylerim

anlatırım tabii ki de inşallah şöyle gelirim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normal doğumu amma da abartmışlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah cnm rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah

Dün akşam eşim istedi diye işyerine bir borcam dolusu tatlı yaptım, hemde en sevdiğim tatlı, sabah gönderdim şimdi gözümün önünden gitmiyor :43:

Son düzenleme:
kızlar ben çok açıktım eve çıkcam kendinize ii bakın bugün ciciş koltuklarım gelcek onları bekledim gelmediler halen bari çıkıyım yemeğimi yiyimde ...

Back
X