2012 Şubat Anneleri

Foruma yeni dahil oldum fakat görüyorum ki gökçe isimli arkadaşı seven ve forumda olmayısını yadırgayan çok sayıda üye var.forumun amacı ortak sıkıntıları paylaşıp amaca yönelik verimli ve keyifli vakit geçirmekse (ki üye olan herkesin amacının bu olduğuna inanıyorum) gökçe hanımın bu amaca fazlasıyla hizmet ettiğini görüyorum...geçmiş mesajlarda gökçe hanım dalga geçmekle suçlanıyorsa eğer etki tepki noktasında karşı tarafın hakarete varır mesajının da dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum!!dediğim gibi yeni katıldım ama forum yöneticisinn sanki sohbet odasında değil de trt stüdyosundaymışız gibi hitap beklemsi ve istediği kişiyi böyle saçma bi sebepten silmesi bunca hoş sohbet insana rağmen beni forumdan çok soğuttu!!

En az 10 kez yazıldı o üye ceza aldı diye ama neyse.....

neden nereye gidiyorsun ki gökçe ne için kim için....bence kalacaksınki insanlar amaçlarına ulaşamasın

olurmu öyle ama birinci aşamada başarılı oldu sıra 2. bölümde.....

ezen bir site yönetimi ezilen bir üye....

şimdi 30 kişi aaa gökce yoksa bende gidiyorum cevapları gelecek....

bekliyorum

Topu bana atmak yerine daha şık bir karar vermenizi bekliyordum....

Ben topu size atmıyorum beyefendi. Şuan bu forumda gerek aktif katılım sağlayan gerek sadece okumakla yetinen birçok insanın, ki bunlar bebek bekleyen ve stresten uzak durması gereken anne adayları, ellerinin buz gibi olduğunu ve kasılmalar yaşadığını (bkz. ben) düşünüyorum ve bunu yaşatmaya kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum. Eğer burada hiçbir paylaşım yapmamış, hiç bir üyenin sorunu ile ilgilenmemiş, kimseyle birlikte üzülüp kimseyle birlikte sevinmemiş bir insan yüzünden burada huzurla ve güle eğlene yazan insanlar stres yaşıyorsa ben burda bir anormallik ararım. Neyse ben doktor randevuma geç kalıyorum. İzninizle!

bekliyorum

bakın bende bennebileyim için demiştim bunu ama siz üstünüze alınmışsınız.gerekirse evet oda denilir.burdaki hedef adengökçe değil bu bende alabilirdim başka rumuzlu arkadaşta sorun o değil sorun yapılan haksızlık 1-2 cümleyle yargılanan ceze verilen insanlar

bakın bende bennebileyim için demiştim bunu ama siz üstünüze alınmışsınız.gerekirse evet oda denilir.burdaki hedef adengökçe değil bu bende alabilirdim başka rumuzlu arkadaşta sorun o değil sorun yapılan haksızlık 1-2 cümleyle yargılanan ceze verilen insanlar

iste olay size yansıtılan..... bu sitede kimse benim tarzım bu alaycı bir tavrım var diyip kimseyle dalga geçemez. Sizler dediniz ki geçer bende peki tercih sizin diyorum bu kadar basit....

iste olay size yansıtılan..... bu sitede kimse benim tarzım bu alaycı bir tavrım var diyip kimseyle dalga geçemez. Sizler dediniz ki geçer bende peki tercih sizin diyorum bu kadar basit....

tamam bizim açımızdan bir sorun yok sizin içinde kalmamıştır umarım

kazen gerçekten de o arkadaş her yazılanı haketti bence
özürlü falan filan yani küfür etsek bile haketmişti bence o

peki haketti bu konuda sizde bende hem fikiriz peki bu arkadaşla dalga geçme yetkisini siz kendinizde buldunuz mu ? Bu başlıkta böyle bir misyonunuz varmı ? Eger var ise dedigim gibi herkes istedigini yazacak bundan sonra kötü içerik butonu bu başlıkta yok aüzı iyi laf yapan kazanacak altta kalanın canı kalsın madem biz kendimiz vermek istiyoruz cezasını diyorsunuz....

kazen gerçekten de o arkadaş her yazılanı haketti bence
özürlü falan filan yani küfür etsek bile haketmişti bence o

sinem bu mesajı çooooooooook beğendi. insan psikolojisi konusunda kendimi ciddi anlamda yetiştirmiş ve şu anda bu alanda çalışan biri olarak o arkadaş küfrü bile hak etti. ve biz bu hormonlarımızla doğa üstü bir sabır sergiledik. (gökçe de dahil tabi)

Birşey soracağım. Peki size alaycı üslubundan dolayı şikayet ettiğim üyeyi en azından sözlü şekilde neden uyarmadınız?
Özeldeki hakaretvari mesajlarını da şikayet ettiğim halde, neden?
Önyargılı olmadığınıza emin misiniz?

bekliyorum

burda 10 yaş grubu insanlar ile konuşmuyorsunuz beyefendi
cahile laf anlatmak;köre renk tarif etmek gibidir (imam evzai)

daha fazla bu stresi yaşayamayacağım gerçektende çok gerildim hemde saçmasapan bir nedenden dolayı..umarım yarın sabah açtığımda gökçe burda olur ve kaldığımız yerden herşeye devam ederiz.hepinize iyi akşamlar

Kazen .!.:
dogrulari soylemek ile cesareti ve aptalligi karistirmayin ! ben konu uzun diye arayi alip oraya yazdim insanlari bosu bosuna yonlendirmeyin

bana gelmiş özel bir msjdır... dahada bir yorum yapmayacağım...

arkadaşlar eşim geldi beni almaya, mesaim bitti. hoşçakalın. yarın görüşmek üzere.

daha fazla bu stresi yaşayamayacağım gerçektende çok gerildim hemde saçmasapan bir nedenden dolayı..umarım yarın sabah açtığımda gökçe burda olur ve kaldığımız yerden herşeye devam ederiz.hepinize iyi akşamlar

İyi akşamlar kızlar...
Ben de her an çıkabilirim.Yazamazsam şimdiden iyi akşamlar.

Birşey soracağım. Peki size alaycı üslubundan dolayı şikayet ettiğim üyeyi en azından sözlü şekilde neden uyarmadınız?
Özeldeki hakaretvari mesajlarını da şikayet ettiğim halde, neden?
Önyargılı olmadığınıza emin misiniz?

HATA 1 Üye şayet banlanmadı ise siz zannediyorsunuz ki üye uyarılmadı, oysa üye 5 puanlık ilk cezasını alıyor ve bu mesajda deniyorki uslubunuza lütfen dikkat edin.

HATA 2 Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık, bu sebeple uyarılar sonrasında tekrarı halinde şimdi cezaya dönüşüyor.

Şimdi bu durumda ön yargılı olan ben miyim yoksa sizin bilgi eksikliğiniz mi ?

bana gelmiş özel bir msjdır... dahada bir yorum yapmayacağım...

Adı üzerinde özel mesaj artık özel değil siz ayrıca artık bu siteyle işimde olmaz diyordunuz....

o yüzden büyük konuşmamak gerek ....

sakın sinirlenmeyin ama bu yazdıkalrımdan zira bu başlıkta serbestlik istedik

Back
X