- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #38.241
burası şubat 2012 anneleri topiği burda grup olarak tabir edilen "GRUP" şubat anneleridir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğluşunun yeni yaşı yeni mutluluklar getirsin inşallah canım..Bugün benim rahmetli babamın da doğumgünü![]()
Kendine iyi bak çok öptüm![]()
süper bak tasarımı çok güsel olur dediğin gibi oda sade halı cıvıl cıvıl olsun hatta duvarlara balık stikerlerri yapıştırabilirsin çocukların gelişimleri için akvaryum filan çok iyi
valla güselim benim kafamda bambaşka modeller vardı ben renkli şeyleri seviyorum fakat bu mobilyayı görünce şirinler cizgi karakterine bayıldığım için bittim aldım renkler sade (kızımda olursa kullanabilirim) ocakta teslim edilcek yılbaşından sonra
Eki Görüntüle 283919
Eki Görüntüle 283920
Eki Görüntüle 283921
teşekkür ederiz teyzesi babanada Allahtan rahmet diliyorum bende seni çok öptüm![]()
selam kızlar
dün eminönüne gittim. orda havuzlu han diye bi yer var sadece bebek eşyaları satılıyo
herşey var yataklar pusetler kıyafetler anne ihtiyaçları falan
bikaç parça bişey aldım ama eve gelip internetteki alışveriş sitelerine baktım inanın sitelerde daha ucuza bulunuyo
üzüldüm gerçekten, uygun olacağını düşünerek gitmiştim oraya çünkü
bundan sonra şu kararı aldım ben
ürünü internette gerçeği gibi göremediğimiz için güvenemiyorum
gidip eminönünde veya haşim işcan geçidinde falan ürünlere bakıp beğenicem
sonrada internette hangi sitede ucuzsa siparişini verip satın alıcam.
ben o tartısma günü burda yoktumm mesela gece okudumm.. sonra yazdım ki bende birini sikayett etmiştimm ama bugünkübü anlamadım falann.. sonra haliyle ortam gergin azelyayla bblauyla konusamayınca kazen e msj attım. kimin sikayet ettigini söylüyor msuunuz diye. o da bana o kadar karaktersiz olmadıgını söyledi.. bende keske söyleseydinizz diyecektimm galiba yanlıs anlasıldım ben birini sikayet etmiştim yazdım bu üstüme kaldı galiba ama ben degilim dedim.. o da dedi kii ben ortaya laf attımm öyle sandılar siz kendi kendinize gelin güvey olmussunuz vs vs.. hatta dedi kii 50 tane msj alıyoruz bizz hepsi bu topicten degill dısardan okuyupp sinirlenipp üye olupp sikayet edenler varmıss.. sonra azelya ya msj attım topic e de yazdımm o tartısmada ben burda yoktumm yanlıs anlasılmasın falan diye.. yok burdan yazıncaa olay tartısmaya dönüyo diye dedim.. bizim tartısmalarr güzel de moderatörle tartısıncada hos olmuyo.. ay ne bileyim ben daha önce banlandım bi kere bi uyarı bi ban geldii moderatörüde bi daha görmedimm. hiç böyle uzamadı konuu. burda resmen kazen bey de tartısmaya dahil olmus dünn.. hormon dengesi falan cok kötü konusmalar bunlar hele ki bi erkek olarak![]()
ayyy çok güzel çok güzel bir tercih yapmışsın. Güzel günlerde kullansın eymenin(Oğlunun ismini çok seviyorum bu arada). Bizde Selim koyacağız inşallah.
Aklımıza ilk gelenin sen olma sebebi Kazen'in "size yakın biri" demesi..Demek ki aklımıza gelenin ilk sen olma sebebi, kendimize en yakın seni bulmamız.
bu nasil bir yaklasimdir ! yakin olunca o sanmissiniz tebrikler....
Bu arada kotu icerik butonunu kullaniyorsunuz siz degil mi ? Soyle gecmise gidip neleri sikayet ettiginizi bir dusunun !
Evet yakın olunca o sandım??
Geçmişte hep hakaretleri şikayet etmişimdir...Tüm şikayetlerimi önüme dökebilirsiniz.
Evet yakın olunca o sandım??
Geçmişte hep hakaretleri şikayet etmişimdir...Tüm şikayetlerimi önüme dökebilirsiniz.
sanmak baska birsey kazen sen dedi demek apayri birsey...
Simdi rica ediyorum konuyu uzatmak isteyenler bana kullanici isimlerini versin zaten msn uzerinden gorusuyorsunuz burada 3. sahislari benimde rahatsiz ettigim gibi sizin rahatsiz etme hakkiniz yok !
Ben konuya sizin sikayetinizle geldim yani sikayet eden sizdiniz bunu biliyormuydunuz ? Bu sebeple cok yakin dedim ! Yani arkadasinizi bilmeden sikayet eden sizdiniz ! Demetten tutunda elfera vs vs vs bir suru kisinin gunahini aldiniz. Onuda bir kenara birak kazen sensin dediniz. (cevabim size yazilmis gibi olsada basliktaki herkesedir)
Dün şikayet eden bendim de, diğer olayda kendi kendimi niye şikayet edeyim![]()
Neyse üstüme alınmıyorum keza çorba gibi oldu.
kızlar çoğu zaman online olarak görünüyorum ama çok takip edemedim bu konuşamaları , neler oluyor anlamıyorum...
sürekli bi laf sokma, sürekli bi tartışma ...
lütfen diyorum, hiç birinizi birbirinizden ayırmadan hepinize bir kardeş gibi sesleniyorum...
burda yalnızca güzellikleri paylaşalım, burası kimsenin tekelinde bir grup değil, tabiki herkes özgürce fikrini yazsın ama,
unutmayınki diğer tarafta üzülende bir hamile... birbirimizi üzmeyelim lütfen, konuya dahil olmayan benim gibi insanlarda bu polemikleri okumak zorunda kalmasın...![]()
hoşçakalınnn ben yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun![]()
bebeğin odasını da aldık Modesa'dan
ama sitesi olmadığı için resmini bulamadım
2 Aralık'ta teslim kısmetse
tamamen beyaz
orijinal kulpları takmıcaklar ama yine biz alıcaz onları da
kulpları Şirinler karakteri olcak
uyku seti de krem rengi
üstünde küçük bir ayıcağı melek uçurup getiriyor
3 kapılı dolap+büyüyen yatak+yatağı+uyku seti+ekstra kulplar
2.150 tl. 8'e böldüler
gelince inşallah resmini de eklerim
bi de taç'tan şirinler nevresim takımından da alcam