2012 Şubat Anneleri

Selam arkadaslar bende birkaç zamandır ani hareketlerde cok sert hareketler olmasa da karnımda elektrik carpmasi gibi bir his oluşturuyor korkutuyor beni. Aynı şeyi yaşayan başka kimse var mı? Normal mı sizce?

Selam arkadaslar bende birkaç zamandır ani hareketlerde cok sert hareketler olmasa da karnımda elektrik carpmasi gibi bir his oluşturuyor korkutuyor beni. Aynı şeyi yaşayan başka kimse var mı? Normal mı sizce?

bu aylarda bebeğin bu tarz sert,ani,şiddetli hareket etmesi çok normalmiş henüz yeri bol olduğu için bu kadar güçlü hissedebiliyormuşuz yani zaten bir aya kalmaz daha tutarlı daha az hareket edebilcekler yerleri daralmaya başladığı için normaldir yani benimde bazen bütün karnım titriyor gibi oluyor vurduğunda :)

evet telefon titreşimi gibi oluyor arada bendede...28.haftamızdan sonra bu kadar rahat olamayacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…