- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #39.061
bende tekim hafta sonu kk ya giren zannediyordum:=)
biraz mobilya konusunda araştırma yapayım dedim.Çilekteki mobilyaları fazla beğenmedim fiyatlarda acayip uçuk.
ikeadan alayım diorum onlarda çok mu ucuuzonlarında tipini ve her eve,her tarza uyabilmesini çok seviyorum.
bi karar veremedm.
sizler ne yaptınız bebek mobilyası işini.
ağırlaşmadan halletmek istiyorum herşeyini Allah nasip ederde.
canım ben öğretmen olarak atandıgımda genç odası takımı almıştım 1 sene kullandım şuan duruyıor evde onu kullanıcam için dolap falan almadım park yatakla idare edecem, sende içine sineni ve kesene uygun olanı seç çünkü bu dönemde acayip para gerekiyor
iyi akşamlar cnm..iş yerinden dolayı akşam cnm sıkıldı..işten çıkardıkları yetmiyormuş gibi sskmıda kesmek için imzamı istediler benden ondan çok ağladım akşam eşim sağ olsun teselli etti...şehir dışındayım dedim ama bi aksilik olcak diye korkuyorum çünkü şu dönem sskam çok çok önemli ve doğum parası almam için aralık 20 ye kadar yani ben rapor alıp verene kadar ödenmesi gerek..bi aksilik olursa dava edicem onları kafaya koydum cnm ondan cnm sıkıldı birazz...
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun,bence bi avukata yada bilen birine danış,gerekirse dava açarsın 1 ay bile idare edemiyorlasa seni gerçekten kötü insanlarmış ama üzme kendini rabbim bi kapıyı kapatırsa digerini açar merak etme, bebeginde kısmetiyle gelir inşallah