2012 Şubat Anneleri

benim geciktiğinin 4. günü çıktı idrar testinde baya bi net çıktı hemde, istersen yap bi test çünkü insan var mı yok mu acaba diye düşünmekten strese giriyo ondanda gecikebiliyo ama inşallah vardır canım yaa..

peki bugun test alıcam o zaman umarım hayal kırıklıgı olmaz yarında gelır sızınle paylaşırım tekrar dua edın lütfen bende aranıza anne adayı olarak katılmak ıstıyorum:)

İnşallah canım aslında bu kadar hevesli olacagımı tahmın etmıyordum eşim hep daha önceden ıstıyordu ben hep bıraz daha bekleyelım dıyordum sımdı bırlıkte karar verdık ve öyle ıstıyorum kı anlatamam ama bu beklemek o kadar zormuş ki keşke daha önce başlasaydık dıyorum sımdı işte benımde mutlaka bır hafta öncesınden göğüslerımde şişlik ağrı bel agrısı ve kasık agrısı başlardı sımdı sadece kasıklarımda hafıf hafıf sancılar oluyor ara ara birde şişkinlik hıssı

siskinlik hisside var demek :34: yap bu gun bi test merak ettim :9:

merhaba kızlar ne olur cevap verin bana kendime bi uğraş bulmam gerek haftada 3 gün çalışıyorum çok sıkıldım eşimle uğraşıyorum ona baskı yapıyorum yapacak bir aktivite yok mu hamilelik oryantali yapmak istiyorum ankarada bildiğiniz bir yer var mı

Peki normalde geciktiği oluyormuydu canım?
benim hiç şaşmazdı, ben nedense adetimden 1 gün önce test yaptım sabah,
sonra inanamadım, beklemiyordum çünkü daha gecikmede olmamıştı.
eşimi uyandırmıştım yavrum sabah sabah ne korkmuştu, bana birşey oldu diye.
bana bişi olmuyo aşkım sen baba oluyorsun dedim, şok olmuştu :)

eğer günün gecikmiyorsa normalde, dene derim.
hiç geciktiğini hatırlamıyorum canım acayıp düzenli ya gunu gunune gelir ya da bır ıkı gun önceden gelır ama hıc gecıkmez işte daha öncelerı cok dusunmedıgım ıcın günü gününe takip etmıyordum ama ıkı aydan berı 28.gün regl oluyorum ama öncesıde duzensız dııl

peki bugun test alıcam o zaman umarım hayal kırıklıgı olmaz yarında gelır sızınle paylaşırım tekrar dua edın lütfen bende aranıza anne adayı olarak katılmak ıstıyorum:)

inşallah canım, katılacaksın gibi geliyor :)
benimde üçüncü ayda kısmet oldu hamilelik.
normalde regl öncesi olan sinirim yoktu, başım ağrırdı o olmadı. sadece reglinden iki üç gün önce gece uyurken kasık ağrısı olmuştu,
normalde hiç olmazdı, bir kaç gün daha sürdü.
inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah canım, katılacaksın gibi geliyor :)
benimde üçüncü ayda kısmet oldu hamilelik.
normalde regl öncesi olan sinirim yoktu, başım ağrırdı o olmadı. sadece reglinden iki üç gün önce gece uyurken kasık ağrısı olmuştu,
normalde hiç olmazdı, bir kaç gün daha sürdü.
inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah canım evet bendede regl öncesi bıraz gergınlık ve bas agrısı olurdu sankı böyle hafif bir soguk algınlıgı gıbı kırgın olurdu vücudum felan şimdi o bıle yok ama sürekli esnıyorum ve wc nin önunden ayrılmıyorum dıyebılırım umarım bu belırtıler psıkolojık dııldır

cesaret edemıyorum ıste 30 gun falan gecse mı dıyorum gecen ay cok heveslenmıstım esımde bende ama tek cızgıyı görunce cok uzulduk ıkımızde ama hayırlısı olsun dedık hem cok merak edıyorum hemde uzulmekten korkuyorum 2 gun gectı reglı gunum olsa kesın cıkar mı acaba ılk olunca tecrubesızlık böyle bişi işte o yuzden bu sıte cok guzel dusunulmus bence:)

canım bende adetim bır gun gecdı hemen ıdrar testı aldım eczaneden yaptın cok sılıkk ıkıncı cızgı cıktı esıme gösterdım ben goremedım ıkıncı cızgıyı dıye dalga gectı hatta sonra 3 gun daha bekledım yanı adetımı 4 gun gecmıstı sabah ıdrarımla tekrar yaptım ve bu kez 2. cızgı daha nettı esımde bu kez gordu 2.çizgiyi istersen eczanedenn al yap.bizede haber ver inşallah hamilesindir canım, hayırlısı olsun ınsallah.

canım bende adetim bır gun gecdı hemen ıdrar testı aldım eczaneden yaptın cok sılıkk ıkıncı cızgı cıktı esıme gösterdım ben goremedım ıkıncı cızgıyı dıye dalga gectı hatta sonra 3 gun daha bekledım yanı adetımı 4 gun gecmıstı sabah ıdrarımla tekrar yaptım ve bu kez 2. cızgı daha nettı esımde bu kez gordu 2.çizgiyi istersen eczanedenn al yap.bizede haber ver inşallah hamilesindir canım, hayırlısı olsun ınsallah.

evet sayenızde karar verdım bugun alıyorum testı cunku benım 27 olması gerekırken bugun 29 ve hala belırtı bile yok 1 gunde cıktıysa benımde varsa ınsallah cıkmalı sımdı bugun aksam olmak bılmez benım ıcın ıs yerınde:)

inşallah canım evet bendede regl öncesi bıraz gergınlık ve bas agrısı olurdu sankı böyle hafif bir soguk algınlıgı gıbı kırgın olurdu vücudum felan şimdi o bıle yok ama sürekli esnıyorum ve wc nin önunden ayrılmıyorum dıyebılırım umarım bu belırtıler psıkolojık dııldır

İnşallah Hayatımmm

Kızlar benim işimi hızlandırmam lazım
yoksa ayın birinde gazetelerde, maaşları alamayan personel yeni anne adayını taşladı :)) diye başlık görebilirsiniz... :9:

akşam çıkmadan önce görüşürüz yine hepinizi öpüyorum...

Merhaba arkadaşlar , bebegini görenlere hayırlı olsun...
Bizde bugün kontrole gittik, cok sükür hersey yolunda şimdilik, insallah cümlemizin ki hep yolunda gider...
Bende daha mutlu oldum görünce ve tekrar pıtpıtları dinleyince:nazar::nazar::nazar: birde zıpladı gibi oldu sanki ultrosonda cok sekerdi masallah...

sizlerde iyi olun güzeller, sevgiler...

Back
X