• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

hoşgeldin...:71: diğer şubat anneleri bölümü nerede ki:44:

Face kurulunca grup kapandı sanırım çünkü oradaki bütün üyeler yani yorum yazanlar facete buluştuk öyle olunca boş kaldı kapatıldı sanırım haziran ayından beri beraberiz bütün üyelerle ilk ayımızdan bari yani

benimde aynı yer ozaman benimde 5 aralıktır :)))
öğlen arası gidicen mi dediğim yere

gittim havuzlu han'a emzirme sütyeni aldım bide alt çamaşır.. sütyeni 15 den verdi toparlayıcı özelliği varmış... birde çok güzel lohusa takımları vardı uzun vakit ayırabileceğim bir günde tekrar gitmem lazım

[

pek yemedim yaa güzel değildi :((

Bende bişey yemedim bugün
Dün hamburger pataates kızartması gidince hala kendime gelemedim

Evet tatlım ilk bebeğim : bilgilerimi özetleyim :1:

İSTANBULDAN KATILIYORUM
SAT 15 MAYIS
KIZIM OLACAK İNŞALLAH (İLK BEBEĞİM)
ÇALIŞIYORUM :14:

Hoşgeldin canım..
Bende face grubuna katılmıştım ama sonra yazmayınca çıktım
İşyerimde yasak benim face
akşamd çocuklardan bakamıyorum

Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim sat 1 mayıs ama bizimki ocak 15 gibi olucak ilk bebeğim kız olucak adınıda ECRİN NAZ:nazar: koymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim.uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası.
benim size bir sorum olucak aldıgınız kıyafetleri yıkayıp astınızmı?

Hoşgeldin pren..
Maşalah canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ecrin nazı
Nazlı olacak ama:)
Canım yıka as kurut şimdiden
Hoş ben hala yapamadım ama sen bir an önce yap..

anam burası birden çok kalabalık oldu kızlar. heyecanlandım ben:)

Canımsın ya..
:79:çok dadlusun:)))

Bendendir benden :1: bereketliyimdir :1::1:

Bu arada kızlar ya benim gece boğazım çok kuruyo duramıyorum hatta uyanıyorum defalarca nefes alamıyorum sizinde oluyormu böyle şeler

benimde garip bir şekilde burnum tıkanıyor sabahları grip mi oldum acaba diye korkarak uyanıyorum:2:ama geçenlerde arkadaşım nefeslerin hızlandımı diye sordu meğer hamilelikte oluyormuş öyle:49:sabaha kadar su içmekten çişe gitmekten uyuyamıyorum zaten

aysebahar sen daha tatlusun bebişim:)

bu arada bu boğaz kuruluğu ve burun tıkanması konusu var ya benide yedi bitirdi ama normalmiş panik yapmayalım yani:)

bu arada eminönünde polar sabahlık vardı fiyatını bilmiyorum ama kim sormuştu nerede bulabilirim diye:44:

Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim sat 1 mayıs ama bizimki ocak 15 gibi olucak ilk bebeğim kız olucak adınıda ECRİN NAZ:nazar: koymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim.uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası.
benim size bir sorum olucak aldıgınız kıyafetleri yıkayıp astınızmı?

HOŞGELDİN BEN YIKADIM VE ÜTÜLEDİM HAZIR

Evet konu bebek oldumu gerçekten kanımız kaynıyo :21: bu arada kızlar 28 yaşındayım :emir_bebek:

Artık bundan sonraki sürecide sizlerle atlatırım inşallah :36: grubumuza katılmak isteyen olursa bana mesaj atsın ben link veririm

HOŞGELDİN ÇOK SICAK KANLI İNSANLARIZDIR :)))

Bu arada kızlar ya benim gece boğazım çok kuruyo duramıyorum hatta uyanıyorum defalarca nefes alamıyorum sizinde oluyormu böyle şeler

CANIM 2 GÜNDÜR BENDE DE OLUYOR HAMİLELİKTEN MİDİR Kİİİİ

gittim havuzlu han'a emzirme sütyeni aldım bide alt çamaşır.. sütyeni 15 den verdi toparlayıcı özelliği varmış... birde çok güzel lohusa takımları vardı uzun vakit ayırabileceğim bir günde tekrar gitmem lazım

SEZERYAN KİLOTU MU ALDIN 10 LİRAYA
EMZİRME ATLETLERE DE BAKTIN MI
BEN PİJAMAMI SABAHLIĞIMI DA ORDAN ALDIM
ESMER KIZA GİTTİN DİMİ :)

Aynen canım..

emzirme atleti de al canımö

benimde garip bir şekilde burnum tıkanıyor sabahları grip mi oldum acaba diye korkarak uyanıyorum:2:ama geçenlerde arkadaşım nefeslerin hızlandımı diye sordu meğer hamilelikte oluyormuş öyle:49:sabaha kadar su içmekten çişe gitmekten uyuyamıyorum zaten

bende canım ya tuvalet ile mutfak arasında mekik dokuyorum resmen...

Bilmiyorum kızlar faci kuruyor boğazım , burnumun içi ve doğalgazı açmıyorum bilerek kurutuyor diye o zaman hiç nefes alamıyorum. Hamilelik zor zanat gerçekten :43:

aysebahar sen daha tatlusun bebişim:)

bu arada bu boğaz kuruluğu ve burun tıkanması konusu var ya benide yedi bitirdi ama normalmiş panik yapmayalım yani:)

Canım tuvaletten ve mutfaktan çıkamıyorum ama..
Birde bebek emiyor ya
memeden zor kurtarıyorum
Ya altıma yapacağım
Ya susuzluktan öleceğim o derece..
ben tam kalkıyorum bir çığlık arkamda..
Eşimin ödü patlıyor:)))

Kızlar bende kızımın odasına dolabı ikeadan aldım 238 TL BEYAZ isterseniz bir bakın ben çok beğendim bebek bölümündeki dolaplar zaten beyaz görürsünüz.Park yatak aldım 180 TL .

Kızımın odası hazır nerdeyse eksik tek kızım allahım hemen geçsin şu zamanda kavuşalım :)))))

ewet uygunmuş baya bende dolap almayım bizimkinde biyerlere sıkıştırırım dedim ama sanırım dolap almam gerekecek gibi oğloşuma:55:

Emzirme atleti yerine grubumuzda bir anne , anne atleti önerdi bol bol onlardan kullanın dedi çok rahat ediyorsunuz dedi . Bende tutkunun atletlerine baktım sizinde aklınızda bulunsun illa emzirme atleti almamıza gerek ok çok pahalı gibi tabi siz bilirsiniz :18:

Selam tatlım, ben normalde yıkamayı düşünüyordum bu aralar ama erken olduğunu söylediler aralık ayını bekleyip yıkayım diyorum ama benim şubat olacaksenin daha yakınmış ay başında yıkamaya başla bence :15:

banada kımı erken dıyor kımı yap dıyor şaşırdım ıyıce evdede kendi odamda yer problemi yaşamaya başladım artık herşeyin yerli yerınce yerleşmesini istiyorum artık...

Hoşgeldin canım..

Hoşgeldin pren..

amin canım inşallah hepimizde hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah.nazlı olucagı kesin zaten.hadi sende yıka canım

Canımsın ya..

Evet konu bebek oldumu gerçekten kanımız kaynıyo :21: bu arada kızlar 28 yaşındayım :emir_bebek:

Artık bundan sonraki sürecide sizlerle atlatırım inşallah :36: grubumuza katılmak isteyen olursa bana mesaj atsın ben link veririm

HOŞGELDİN ÇOK SICAK KANLI İNSANLARIZDIR :)))

CANIM 2 GÜNDÜR BENDE DE OLUYOR HAMİLELİKTEN MİDİR Kİİİİ

şubatın kaçında olucak dogumun canım...

ewet sezeryan külotu bide emzirme sütyeni...atleti unutmuşum koştur koştur gittim öğlen arası sabahlığı kaça aldın?

Hoşgeldin canım..

Hoşgeldin pren..

Canımsın ya..

amin canım inşallah hepimizde hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah.nazlı olucagı kesin zaten.hadi sende yıka canım

banada kımı erken dıyor kımı yap dıyor şaşırdım ıyıce evdede kendi odamda yer problemi yaşamaya başladım artık herşeyin yerli yerınce yerleşmesini istiyorum artık...

şubatın kaçında olucak dogumun canım...

18 ŞUBAT KISMETSE ÖYEL GÖSTERİYO AMA BEN KENDİMİ 10 ŞUBATA HAZIRLADIM İÇİMDEN BİR SES 10 ŞUBATTA DOĞACAK DİYO :))))

18 ŞUBAT KISMETSE ÖYEL GÖSTERİYO AMA BEN KENDİMİ 10 ŞUBATA HAZIRLADIM İÇİMDEN BİR SES 10 ŞUBATTA DOĞACAK DİYO :))))

İçimdeki ses kızım oluyo :emir_bebek::nazar: :9:

Back
X