- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sorum daha var kızlar.Sizin bulantılarınız ara ara kesiliyor mu tüm gün mü sürüyor...
Benim genelde uzun sürüyor, özellikle de aç kaldığımda...Ara öğün yemiyordum pek bugüne kadar...Midem boş kalıyordu...
Ama bugün sabahtan beri bebe bisküvisi, meyve, kraker midemi boş bırakmadım şu an bulantım yok.
Ama şimdi de niye yok diye taktım
Sürekli mi oluyor bulantısı olanların, yoksa ara sıra kesiliyor mu?
Bi sorum daha var kızlar.Sizin bulantılarınız ara ara kesiliyor mu tüm gün mü sürüyor...
Benim genelde uzun sürüyor, özellikle de aç kaldığımda...Ara öğün yemiyordum pek bugüne kadar...Midem boş kalıyordu...
Ama bugün sabahtan beri bebe bisküvisi, meyve, kraker midemi boş bırakmadım şu an bulantım yok.
Ama şimdi de niye yok diye taktım
Sürekli mi oluyor bulantısı olanların, yoksa ara sıra kesiliyor mu?
benim kesiliyor ama ben de sinir oluyorumm.. araştır araştır kafam patlıcak
kesin bana bu bebiş hayırlısıyla doğarsa diplomada verirler
selam annislerrr..
benimde fasülyem subatta dünyaya gelicek ins.
ama benim fasülyem beni üzmeye basladi,giremiyorum pek buralara..dün serum taktilar,iyi geldi.. ins devam eder böyle güzel güzel..
ben hala dr secmedim,ama deltadaki pinar hanima gitmistim ilk ona devame diyorum.. maltepe civarinda yasayip , dr önerisi olanlar var mi ??
Hayirli olsun canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
Dragos Şifayı birkaç kişi önerdi bana ama kendim gitmedim bilmiyorum.
kızlar benim hep yatasım var azcık karnım ağrır ama acıkınca deliriyor benim bebişim resmen yemek ye diyo..![]()
evet canım bende iki kg zayıflamışım,
ama eskiye göre abur cubur yemediğim içindir sanıyorum.
dikkatli beslenmekten dolayı olabilir.
hiç geciktiğini hatırlamıyorum canım acayıp düzenli ya gunu gunune gelir ya da bır ıkı gun önceden gelır ama hıc gecıkmez işte daha öncelerı cok dusunmedıgım ıcın günü gününe takip etmıyordum ama ıkı aydan berı 28.gün regl oluyorum ama öncesıde duzensız dııl
kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...
aynen yaa tam bir tatlı manyağıydım şimdi ise evde tonlarca çikolata var ama ben paketlerini görünce bile kötü oluyorum![]()
AYYYYYYYYYYYYYYYYy inanmıyoruuuuum maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 2012 anneleri gelmişşşşş hoşşşş geldiniz kızzzlar ayy ağlıycam vallaa hayırlı olsun herkesin bebişleri Allah elinize almayı nasip etsin işalllah.....ben 2010 şubat annesiyim durunurun annesiyim kızlar ay valla gözlerim doldu sizi görünce çoktandır giremiyorum tabi benim kızım 1 buçuk yaşına girmek üzere onun peşinde koşturmaktan anca işilerimi yapıyorum şimdi uyuyo tesadüfen bakayım dedim çok şaşkınım![]()
izmirde olan var mı bende dr bulamadım
kızlar tıp merkezine gitim 20 tl ödedim bu arada.doktor karından baktı kalp atışlarını göremedi.alttan baktı kalp atışları bugün durmuş dedi.yani bebeğim ölü şuan.yarın kendi doktoruma gidicez eşimle.bakalım o da aynı şeyi söyleyecek büyük ihtimalle.yani kürtaj olucam.haftaya kadar olurum herhalde.annenin kanını zehirliyormuş yoksa.bende zaten şans olsa öbür bebeğim de düşmezdi.bana uğur getirmedi kk kızlar.bozulmuş gebelikle kürtaj olmakmış kısmetim.korkuyorum hem de çok.bi daha girmem buraya.allaha emanet olun...