2012 Şubat Anneleri

Bende dedim elefera ile ne kadar benziyoruz diye. Demek ki sende koç burcuymuşsun. (bende koçum) doktor yasak getirmeden önce bende balayında gibiydim. şimdi korku sardı feci. Doktor ambargosu da olunca kocişle birbirmize hasret kaldık.

Elefaram ben de kesinlikle ders istiyorum sendenn lütfeeeeeeeeeeeennn

9: bitanesin valla sen
tşk ark bende çok seviyorum bu ismi çok kibar geliyor...etrftan beğenmeyen teyzeler oluyor..bende yaşıtım insanlara sormak istedim

bence de nehir ismi kulağa hoş geliyor.Ama ben isimlerin çocukların üzerinde etkileri olduğunu düşündüğümden anlamı daha güzel olan isimleri daha çok beğeniyorum . İsim seçmek çok zor.Umarım gönlüne yatan ismi bulursun

Son düzenleme:
doğumdan sonra belki kk ya giremezsek
faceden görüşürüz diye söyledim
haberdar edersin beni ozaman :)

benim face yok, genelde doğumdan sonra internet olayı bitiyor çünkü bebek insanın tüm vaktini alıyormuş bebekten kalan boşluklarda ev işleri vs gidiyormuş muhtemelen görüşemicez diğer aylarda doğum yapan arkadaşların bölümlerindeki katılımlardanda belli zaten:)

milupayı aradım..hamileyim bana da paket gönderin diye...meğer ben siteye üye olduğumda adresi girmemişim o yüzden gönderememişler şimdi göndercez dediler ama bakalım artık

Canım muhakkak ekle..
Ben görmek isterim miniğin odasını..
Süslemeler lambalar öyle güzel şeyler var ki...
Geçen gün bir bebek lambası gördüm alışveriş merkezinde
Sonra süslemeler..
Bittimmmmm

rica ederim ne demek :)

hoşgeldin canım

tesekkur ederım.cok guzel bı arkadas ortamınız var.bende tesadufen gırdım.esım sabah gıdıyo aksam gelıyo bende evde yalnızları oynuyorum cok sıkılıyorum.artık kendı kendıme konusmaya basladım)hamılelıkte de daha bı duygusal olundgndan ister ıstemez stres oluyordum.burdakı herkesın aynı heycanı yasıyo olması cok ıyı.sadece konusmaları okusa ınsan kendınden bıseyler rahatlıyo....acaba bunu bı tek ben mı yasıyorum dedıgı seylerı baskalırnda daoldgnu farkedınce sorunun kendınde olmadıgını anlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…