2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım

hoşgeldin ..

Baharcıgım, gecmıs olsun.
Rabbım acıl sıfalar versın bebıslerıne.

Benımde artık agrılarım daha cok.
Zorlanıyorum artık gunluk yasamımda.
Corap gıyınmek, en zor ıslerden bırı mesela.
Hele metrobuse bınmek ıcın cıktıgım o yokus!
Tam bır felaket.
Her gun mılım mılım ılerlıyorum, soluklanarak.
Rabbım ızın verırse bır kac haftaya kadar araba alacagız.
O zaman o yokusu cıkmaktan kurtulacagım.
Ve buna gercekten sevınıyorum.

arkadaşlar sizi sürekli okuyorum takip ediyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor ama inanın aynı süreçlerden geçtiğimzden bunları okumak bana güç veriyor..neyse ben birşey sormak istiyordum ben de bazı geceler çok terleme oluyor pijamalarım nemleniyor yani o derece sizde böyle olanınız var mı ?

hoşgeldin canım aramıza
benim ayaklarım çok terliyor genelde
üstümüde açıyorum geceleri ama pijamam nemlenmiyor

görümcene kırmızı kurdele takmak lazım. biz beceriksizliğimizin kurbanıyız, o yüzden görümcen gibi insanlara helal olsun.

Bız mı becerıksızız?
Bence fazla marıfetlıyız.
Bu nedenle kâle alınmıyoruz.
Bak, benım esımın ablası evlendıgımız ılk yıl hamıleydı.
Esı, bır cok ısı yapardı, kardeslerı hafta sonu temızlıge gıderdı, annesı arada canı ne ıstıyorsa pısırırdı.
Yıne ben nısanlıyken abımın esı hamıleydı, ne zaman esım ve aılesı bıze gelecek olsa hasta olurdu.
Gercı normalde de sureklı yatardı ama o zaman yatması benı gercekten sınırlendırırdı.
Annem esımın aılesını bırakıp, onun yatagına yemegını gotururdu, hasta ve hamıle dıye.
Esımın aılesı de saskınlıgını gızleyemezdı.
Ama sımdı ben hamıleyım, calısıyorum ve her yerım agrısa da ısımı kendım yapıyorum.
Allah razı olsun, esım pazar gunlerı bana yardım edıyor.
Ama bır erkek ne kadar yardım edebılır kı.
Ona gore evı supurup, sıldık mı, butun ısler bıttı.
Ama benım ıcım rahat etmıyor, bır yıgın ıs cıkarıyorum kendıme.
O nedenle ben kendıme becerıksız demıyorum.
Ama benım gıbı olanların kıymetı yok, bunu dıyebılırım.

kız şaka gibi aralıkta doğurması gerekenler ekimde doğurmuşlar 33. 34. hafatalarda

liste yapmışlar aralık annesi doğuranlar listesi diye 20 kişi var.

ciddimi amannn hemen bi bakıyım listeye, ay yok Allah hepimize aylı günlü doğumlar nasip etsin ama şubat en geç 10 na kadar doğum yapıcak olanlar bence ocak ayında her zaman tedbirli olmalı, mesela ben oyleyım sahsen, ay midem çok kötü yaaa offff, böyle olunca iş hiç çekilmiyor şeytan al çantanı çık diyor

Son düzenleme:
GÜNAYDIN CANIM EE YORGUNUM DİYORSUN KEK YAPIYORSUN SENDE :))

Bende kendıme sasırıyorum ya zaten.
Eve gıderken ayakta duracak halım olmuyor.
Eve bi' gırıyorum yok suranın tozunu alayım, yok surayı duzelteyım.
Be salak, fırsar varken dınlensene, dımı!

Bak, daha pazar gunu evı temızledık.
Dun aksam eve gırdım, yıne mobılyaların tozunu aldım, yerlerı sıldım, kek yaptım, masayı hazırladım.
Ve esım gelene kadar ancak 15 dk oturabıldım.
Oda belkı yıne oturmazdım ama baktım ayaklarım sısmıs, agrı yapıyor artık dur dedım kendıme.

günaydınlar güzel anneler .....
keyifler nasıl bakalım
ben geceleri uyuyamıyorum sola yatsam olmuyo saga yatsam olmuyo sırt üstü yatamıyorum yüz üstü yatmayı özledim ama oda malum imkansız offf nolcak bilmem ......sola mı yatmak lazım ki hep?

işte marifet bizim rol yapamamamız zaten

keşke buluşsak hep beraber

insan rahat edemiyor işte yapmadan

Hayır, ılla sola yatmak zorunda degılsın.
Ben doktora sormustum, bır sorun olmaz demıstı.
Fakat su gercek var, sol tarafına yattıgında bebek daha ıyı beslenecegı ıcın gelısımı daha ıyı olur.
Ben soyle yapıyorum, baslangıca sola yatıyorum ama uyku tutmuyor, saga donup uykuya dalıyorum.
Sonra gece uykulu sekılde uyanıyorum ve bu kez sola donuyorum.
Ama tabıı bılıncsız sekılde tekrar sagıma dondugum zamanlar var.

günaydın canım
ben arada sırt üstü yatıyorum

ben her dondugumde uyanıyorum soyle delıksız uyku nasılsır unuttum, bende yuzustu yatıp uyuyan bırıydım ama simdi bir sag bir sol ile uyumaya calısıyorum ama kızlar bu gunlerı bıle arıcaz galıba, ekim annelerinin topigine baktımda 40 cıktıktan sonra bazıları daha cıkmadan hepsi gece sabahlıyormus hepsi 2 saatlik uykuyla duruyorum offf dıyıp duruyor hep aglıyormus bebisleri, bizide oyle zamanlar bekliyor hazırlıklı olun o yuzden simdi bu kadarcık seylere sızlanmıyalım bence:) ay ben bebek aglamasına dayanamamkı ıcım bır tuhaf olur o agladıkca bende aglarım herhalde:)

Son düzenleme:

zor günler bekliyor bizi
ama sağlıklı doğsunlar da gerisi olur bir şekilde

Hee evet, bu konuda becerıksız oldugumuzu kesınlıkle kabul edıyorum.
Eee ben ıs yapınca, adam dıyor kı 'ıyı olsa, bu ıslerı yapamazdı'
Haklısınız valla.

evet kesinlikle iyi ki yapıyor kötü olsa yapmazdı diye düşünüyorlar

kan basıncı hamileyken 2 katına çıktığı için vücut ısısı artıyormuş. ben de çok üşüyen bir insanken artık boğazlı kazak giyinemiyorum, evde de kısa kollularla geziyorum. çorap bile bunaltıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…