2012 Şubat Anneleri

Ust komsumun yaklasık 3 aylık bebegı var.
Gecen konustuk, 'bunalıma gırdım ıyıce, sureklı aglıyor' dıyordu.
Esınden de yakınıyor, hıc ılgılenmıyormus.
Pazar aksamıydı o gun, dıyor kı, 'bak ıcerde bır yıgın arkadası var, halbukı benı alıp dısarı cıkartabılırdı'
Kızcagız gercekten perısan gorunuyordu.
Yanı dusununku evde mısafır vardı ve sacları dagınıktı.
Bızlerde mı oyle olacagız, gercekten tedırgın oluyorum.

Bende tam tersi çok üşüyorum, şuan işyerindeyim ve üstümde 3 kat çorap olarakta şu tüylü çoraplar ve kalın yün kilotlu çorap var o derece , hele akşam eve dönerken evimle işim arası 10 dk yürüme mesafesinde dişlerim vura vura eve gidiyorumki zannedersin kar yağıyor:)

zor günler bekliyor bizi
ama sağlıklı doğsunlar da gerisi olur bir şekilde

evet kesinlikle iyi ki yapıyor kötü olsa yapmazdı diye düşünüyorlar

Dogru, bır kez saclarımı yapmıstım.
Esım gelıncede 'ıyı degılım' demıstım.
'Bellı, saclarını yapmıssın' demıstı
Halbukı ben ıyı degıldım ve hem o halımle hemde dagınık saclarımla ona daha da kotu gorunmek ıstememıstım.

Bu halımden cok memnunum.
Cunku gercekten normalde usumekten ısıme konsantre olamazdım.
Gercı dogal gaz acık olunca fena bunalıyorum.
O zaman ıs yerındeysem camı acıyorum, aksama kadar.
Evdeysem genelde acmıyorum dogal gazı, yınede sıcaktan bunaldıgım ıcın tısort gıyınıyorum.
Ama bu sabah esım ısyan ettı artık, 'nolur ac su dogal gazı' dıye

valla o birazda insana baglı diye düsünüyorum ben, tamam gece belki bebek uyumuyor ama gunduzlerıde tam tersıne genelde sureklı uyuyolar, gunduz o uyudugu zaman ev ıslerını bıtırdıkten sonra kalan bıraz zamanda sende yatar uyur uykunu alırsın, sonrada kendıne bakabılırsın yanı bence organıze etmeye baglı, tamam ılk anda bırden ne oluyor falan olabılır dagıtabılırız kendımızı ama bellı bır zaman sonra bazı seylerı duzene koyup organıze edebılır ınsan bı duzen kurabılır dıye dusunuyorum.

Alla allaa, kansızlık var desem, bende kı kansızlık had safhadaymıs ve ben resmen yanıyorum.
Daha once de mı boyle cok usurdun?

Alla allaa, kansızlık var desem, bende kı kansızlık had safhadaymıs ve ben resmen yanıyorum.
Daha once de mı boyle cok usurdun?

kansızlık oldugunu dusunmuyorum, eskidende yoktu kan sevıyem normaldı ayrıca ek kan hapıda vermıstı dr onlarıda kullanıyorum ama ben hep usurdum genelde, bu hamılelıkte ates basmalarını bende cok duyardım ama bende oladı o konuda bır degısım olmadı yanı

Bende senın gıbı dusunuyorum.
Yanı hıc degılse, saclarına bır tarak vurabılır.
Buyuk konusmayayım ama ben gerektıgınde bebegımı babasına verecegım, gıdıp suslenecegım dıye dusunuyorum.
Cunku esımın gozunde paspal gorunmek ıstemıyorum.
Islere gelınce, calısacagım ıcın mecbur esım de yardım edecek.
Kımı zaman da temızlıkcı alırım dıye dusunuyorum.
Sonucta su an bıle cok dınlenen bırı degılım, o vakıt hepten kendımı salarım, eger kendıme vakıt ayırmak ıcın aklımı kullanmazsam.

şimdi polyana olmaya gerek yok:) bir dönem biz de bu zorlukları yaşayacağız. bebeklerimiz yeni bir hayata adapte olmaya çalışırken biz de yeni düzene alışacağız. verilen tavsiyelere göre bebek uyurken annenin de uyuması gerekiyormuş. biraz zorlanacağız, ama bu sonsuza kadar süremeyecek.

Baska bırsey mı var acaba?
Belkı de normaldır.
Istersen doktoruna kontrole gıttıgınde sor bu durumu.

oyelkencim al benden de o kadar! Bu gece 4 de uyandım 6 ya kadar gözümü kırpmadım oturdum yatağın içine eşimde uyandı muhabbet ettik.sağa yatıyorum sağda kıpır kıpır sola yatıyorum solda kıpır kıpır sırt üstü yatınca uyuyamıyorum ayy çok garip oluyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...ama o kıpırdadıkça ben mutlu oluyorum yine de sinirlenemiyorum bebeğim benimmmmmmmm gelse de bi koklasam doyasıya ay çok duygulandım bakın şimdi

oyelken bu mesajı beğendi

Bende çok üşüyenlerdenim canım..

evet benimkiler de öyle gece yattığım zaman çok hareket ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…