- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.201
BENDE 27 ARALIKTA BIRAKACAĞIM GALİBA
AMA HALA YERİME KİMSE YOK
senin biraz daha varmıs, ona bakarsan benim yerimede daha kimse henuz gelmedi biri varmıs ama ıkı aylık vermek ıstemedıgı ıcın daha getırtmıyor galıba, bızım patron para konusunda 5 kurusu bıle ararda:)
hahhaahahahaha ahhhh su patronlarrrrrr
gunaydın tatlım sımdı ıyıyım ama 1 2 saate ne olurum bılemem
hahhaahahahaha ahhhh su patronlarrrrrr
böylesi tektir emin ol, zaten kendide zaman zaman diyor ya ben bu dünyaya tersim yada bu dünya bana ters diye
artık sabahları işe gelesim yok
bide dün akşam hafif hafif
kalçalarımda çatlaklar oluşmuş gibiydi
moralim bozuldu kızlar ya
artık sabahları işe gelesim yok
bide dün akşam hafif hafif
kalçalarımda çatlaklar oluşmuş gibiydi
moralim bozuldu kızlar ya
canım geçmişi şimdi okudum .Senin gece kötü geçmiş galiba.Geçmiş olsunn .Bebişin nazını sana gece geçirmiş artık bugun seni çok yormaz inş annesi
Kızlar bişey sorucam lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden. 2 ay önce babam anjiyo oldu. Babamı operasyon yapılcak yere götürülürken bende gittim. Girdiği odanın hapısında hamileler ve hamilelik şüphesi olanlar giremez yazıyordu. O kapıdan içeri girmedim birazcık daha ilerde bekleme koltukları vardı orda oturup bekledim. Herhangi bir sorun olurmu?
Kızlar bişey sorucam lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden. 2 ay önce babam anjiyo oldu. Babamı operasyon yapılcak yere götürülürken bende gittim. Girdiği odanın hapısında hamileler ve hamilelik şüphesi olanlar giremez yazıyordu. O kapıdan içeri girmedim birazcık daha ilerde bekleme koltukları vardı orda oturup bekledim. Herhangi bir sorun olurmu?
nemlendırıcılerı mutlaka sur cnm aksatma bırde badem yagı duymustum catlamayan yerlerıne sur benım umurum da deıl zaten evlendıkten sonra asırı kılo aldım bu yuzden zaten harıta metot gıbıyım
olsun yinede dikkat etmekte fayda var doğumdan sonra kilo verisrin hoş bir görüntü olmaz keşke dikkat etseydim der pişman olursun
, iyisimi sen önlemini al bence
bende adet duzensızlıgı vardı zaten bu yuzden gebede zor kaldım ve sureklı kılo aldım ınsallah kızımdan sonra bu gıbı sorunlar yasamam
inşallah..... sen oralara takılma şimdi anın keyfinin çıkar
ooooo taksammm dunyaam yıkılır desem sasırma umursamıyorum fazla ammannn kızım hayırlısı ıle dgsada onunla ugrasırken gıder kılolar
Kasım ayı bitti kasım ayı annleri hayırlısı ile bebeklerine kavuştular, şimdi aralık annelerinin geri sayım hecenaı başladı günler ilerledikçe onlar birer birer bebeklerine kavuşucaklar sonra ocak sonrada biz şubat anneleri için geçerli tabi, şubat annlerinin başında doğum yapıcakları tabi ocak sonunda bu heyecan başlıcak, benimde başında olucak en geç 10 na kadar kısmetse
nemlendırıcılerı mutlaka sur cnm aksatma bırde badem yagı duymustum catlamayan yerlerıne sur benım umurum da deıl zaten evlendıkten sonra asırı kılo aldım bu yuzden zaten harıta metot gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?