2012 Şubat Anneleri

artık sabahları işe gelesim yok

bide dün akşam hafif hafif
kalçalarımda çatlaklar oluşmuş gibiydi
moralim bozuldu kızlar ya

artık sabahları işe gelesim yok

bide dün akşam hafif hafif
kalçalarımda çatlaklar oluşmuş gibiydi
moralim bozuldu kızlar ya

nemlendırıcılerı mutlaka sur cnm aksatma bırde badem yagı duymustum catlamayan yerlerıne sur benım umurum da deıl zaten evlendıkten sonra asırı kılo aldım bu yuzden zaten harıta metot gıbıyım

Kızlar bişey sorucam lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden. 2 ay önce babam anjiyo oldu. Babamı operasyon yapılcak yere götürülürken bende gittim. Girdiği odanın hapısında hamileler ve hamilelik şüphesi olanlar giremez yazıyordu. O kapıdan içeri girmedim birazcık daha ilerde bekleme koltukları vardı orda oturup bekledim. Herhangi bir sorun olurmu?

canım geçmişi şimdi okudum .Senin gece kötü geçmiş galiba.Geçmiş olsunn .Bebişin nazını sana gece geçirmiş artık bugun seni çok yormaz inş annesi

vallahı sanırım bu ayak ve karın agrısı doguma kadar gıdecek o yuzden onumuzdekı kalan zmn bana epey uzun gelıyor

hıc sanmıyorum cnm ıcını rahat tut benım esım saglık memuru gecen annemı goturduk tum batıon ıstedıler onun yanındakı odada da patır patır rontgen cekılıyordu odadan ıcerı gırmedıgın surece bı sorun olmaz ınsallah.. ama yınede dıkkat et bence

olsun yinede dikkat etmekte fayda var doğumdan sonra kilo verisrin hoş bir görüntü olmaz keşke dikkat etseydim der pişman olursun
, iyisimi sen önlemini al bence

nemlendırıcılerı mutlaka sur cnm aksatma bırde badem yagı duymustum catlamayan yerlerıne sur benım umurum da deıl zaten evlendıkten sonra asırı kılo aldım bu yuzden zaten harıta metot gıbıyım

içerde durup o radyosyona vs şeylere maruz kalmak sakıncalı diye biliyorum ben, zaten kapıda hamileler içeri girmesin diye uyarı var burda durmasın bile değil

Son düzenleme:
olsun yinede dikkat etmekte fayda var doğumdan sonra kilo verisrin hoş bir görüntü olmaz keşke dikkat etseydim der pişman olursun
, iyisimi sen önlemini al bence

bende adet duzensızlıgı vardı zaten bu yuzden gebede zor kaldım ve sureklı kılo aldım ınsallah kızımdan sonra bu gıbı sorunlar yasamam

Kasım ayı bitti kasım ayı annleri hayırlısı ile bebeklerine kavuştular, şimdi aralık annelerinin geri sayım hecenaı başladı günler ilerledikçe onlar birer birer bebeklerine kavuşucaklar sonra ocak sonrada biz şubat anneleri için geçerli tabi, şubat annlerinin başında doğum yapıcakları tabi ocak sonunda bu heyecan başlıcak, benimde başında olucak en geç 10 na kadar kısmetse

ınsallah bakalım bende 25 ocaktan sonra beklemeye baslıcam gıttıkce daha bı heyecan oluyo

aynen bende öyle bebe yağı sürüyorum ama yinede fayda etmiyor annemdede var gerçi benimki onun kadar değil ama olmaya meyillisanırım cilt yapısıylada alakalı kuru bir cildim var...vücudumda yağ oranı fazla ama ne hikmetse orası kuru:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…