2012 Şubat Anneleri

emzirmek çok iyiymiş herkes böyle kilo veriyor bakalım görücez, aslında ben vermek istemiyorum bu kilo kalsın üstümde şuan çok iyi

hayırlısı neyse o olsun tabı kılolu olmak ıyı deıl
aaaaa bu arada 7. ayıma girmişimvallahi çizelge olmasa hesapları hep karıştırıyorum

ben de ıstıyorum o cızelgeden nerden yapılıyokı

kızlar göğüs uçlarınna bişey sürüyormusunuz sanırım emzirmeye başladığımızda çok yara oluyormuş o yüzden sürün diyorlar yara olup kanıyormuş sonra

kızlar göğüs uçlarınna bişey sürüyormusunuz sanırım emzirmeye başladığımızda çok yara oluyormuş o yüzden sürün diyorlar yara olup kanıyormuş sonra

ben sımdıden bıse yapmıyorum ya zaten sut gelıyor sureklı ucunde olanı uzerıne suruyorum nemlenıyo zaten bırı bana gogsunde yara olucak dogum dan snra cocugu emdırdıkten snra vazelın sur ucuna uzerınede yarım cevız kabugu koy dedı yaraları gecırıyormus emdırmeye yakında ucunu yıka emdır dedı bılmıyorum denemek lazım ona ıyı gelmıs

ben bepantholl losyon sürüyorum cildin nemini korumak için ,

ben henüz sürmeye başlamadım ocak ayının ortalarında son 15-20 gün kala başlamayı düşünüyorum bir krem aldım eczaneden biraz pahalı ama çok iyiymiş bakalım kullananlar oldu çevremde memnun kaldılar

sizden süt mü geliyorr ne guselll ya bende tık yok öle cok buyumedılerde acaba sutummu olmıcakk(

amaaaannnnnnnnnn

Günaydın güzeller..
Günaydın minnak bebekler...

gunaydın tatlımm

günaydınnn kızlaaarrrrr :)) herkesler nasıl bakimmmm:)

GÜNAYDIN CANIMMM

gayet sıkıcı bır gun olacagına emınım ıtıraf edeyım rabbım bılıyo ya bu aralar hıc sevmıyorum

BENDE YAAA

nemlendırıcılerı mutlaka sur cnm aksatma bırde badem yagı duymustum catlamayan yerlerıne sur benım umurum da deıl zaten evlendıkten sonra asırı kılo aldım bu yuzden zaten harıta metot gıbıyım

zaten sürüyorum heryerime
hem badem yağı hemde
bi çok nemlendirici krem
evde yağlı pehlivan gibi sürüp geziyorum
demek ki çatlayacak
kociş beni beğenmiyecek

sizden süt mü geliyorr ne guselll ya bende tık yok öle cok buyumedılerde acaba sutummu olmıcakk(

sacmalama belkı bnm hormonsaldır. daha dur sutun toplanma zamanı tam olarak aralık ocak aylarında oda tam bellı olmaz forumda bırınde okumustum cocuk dgduktan ılk 3 gun tam gelmesmıs hatta 3 gun snrasında memeler tas gıbı oluyoırmus yanı sut fazla gelecekmıs o zmnda bız bıkacaz sureklı akacak tas gıbı olacak acıcak falan takmaa

canım bana azelya yapmıştı ama artık girmiyor başka kim yapabilir bilmiyorum:26: sat lazım sanırım birde bebeğin cinsiyeti
ya nerden yapılıyooooo bende bende bendeeeee ıstıyom
zaten sürüyorum heryerime
hem badem yağı hemde
bi çok nemlendirici krem
evde yağlı pehlivan gibi sürüp geziyorum
demek ki çatlayacak
kociş beni beğenmiyecek

hahahaha allah ıyılıgını versın yaglı pehlıvanımmmmmm bnde hıc sevmem surmeyı surunmeyı ayak sancısından öluyyorum hala esıme dıyorum kaaaaaaaalkkkk ayagıma surrr dıye oda püfleyıp oflayıp suruyo garıbım nabım huylanıyom

nebilıym kokrtumm :)

ayy bende çok merakla bekliyorum ama yok... bir kere rüyama bile girdi bebeğimi emziriyorum böyle resmen damarlarım çekiliyor...benim arkadaşımında bu aylarda gelmiş pas gibi bii leke çıktı çamaşırıma demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…