- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.221
emzirmek çok iyiymiş herkes böyle kilo veriyor bakalım görücez, aslında ben vermek istemiyorum bu kilo kalsın üstümde şuan çok iyi
aaaaa bu arada 7. ayıma girmişimvallahi çizelge olmasa hesapları hep karıştırıyorum
kızlar göğüs uçlarınna bişey sürüyormusunuz sanırım emzirmeye başladığımızda çok yara oluyormuş o yüzden sürün diyorlar yara olup kanıyormuş sonra
aynen bende öyle bebe yağı sürüyorum ama yinede fayda etmiyor annemdede var gerçi benimki onun kadar değil ama olmaya meyillisanırım cilt yapısıylada alakalı kuru bir cildim var...vücudumda yağ oranı fazla ama ne hikmetse orası kuru:44:
kızlar göğüs uçlarınna bişey sürüyormusunuz sanırım emzirmeye başladığımızda çok yara oluyormuş o yüzden sürün diyorlar yara olup kanıyormuş sonra
ben sımdıden bıse yapmıyorum ya zaten sut gelıyor sureklı ucunde olanı uzerıne suruyorum nemlenıyo zaten bırı bana gogsunde yara olucak dogum dan snra cocugu emdırdıkten snra vazelın sur ucuna uzerınede yarım cevız kabugu koy dedı yaraları gecırıyormus emdırmeye yakında ucunu yıka emdır dedı bılmıyorum denemek lazım ona ıyı gelmıs
aynen bende öyle bebe yağı sürüyorum ama yinede fayda etmiyor annemdede var gerçi benimki onun kadar değil ama olmaya meyillisanırım cilt yapısıylada alakalı kuru bir cildim var...vücudumda yağ oranı fazla ama ne hikmetse orası kuru:44:
Günaydın güzeller..
Günaydın minnak bebekler...
günaydınnn kızlaaarrrrr :)) herkesler nasıl bakimmmm:)
gayet sıkıcı bır gun olacagına emınım ıtıraf edeyım rabbım bılıyo ya bu aralar hıc sevmıyorum
senin biraz daha varmıs, ona bakarsan benim yerimede daha kimse henuz gelmedi biri varmıs ama ıkı aylık vermek ıstemedıgı ıcın daha getırtmıyor galıba, bızım patron para konusunda 5 kurusu bıle ararda:)
EVET ÇOK İLGİNÇLER
artık sabahları işe gelesim yok
bide dün akşam hafif hafif
kalçalarımda çatlaklar oluşmuş gibiydi
moralim bozuldu kızlar ya
DOKTOR BANA İSTEDİĞİN KREMİ SÜR BÜNYEN ÇATLAMAYA MÜSAİTSE ÇATLARSIN DEDİ
günaydın herkese çok yoğun bir gün
GÜNAYDIN CANIM
aaaaa bu arada 7. ayıma girmişimvallahi çizelge olmasa hesapları hep karıştırıyorum
OOO MAAŞALLAH
Günaydın güzeller..
Günaydın minnak bebekler...
GÜNAYDIN CANIM
hayırlısı neyse o olsun tabı kılolu olmak ıyı deıl
ben de ıstıyorum o cızelgeden nerden yapılıyokı
benim yarın stajyerim yok
oyüzden bütün işleri bugün bitirmeye çalışıyorum :)
ohh ne güzel ama kaynananın gelecek olması kabus gibi ıyyyyyyy
geçmiş olsun canım
nemlendırıcılerı mutlaka sur cnm aksatma bırde badem yagı duymustum catlamayan yerlerıne sur benım umurum da deıl zaten evlendıkten sonra asırı kılo aldım bu yuzden zaten harıta metot gıbıyım
sizden süt mü geliyorr ne guselll ya bende tık yok öle cok buyumedılerde acaba sutummu olmıcakk(
amaaaannnnnnnnnn
gunaydın tatlımm
ne azı daha cooook varrr
ya nerden yapılıyooooo bende bende bendeeeee ıstıyomcanım bana azelya yapmıştı ama artık girmiyor başka kim yapabilir bilmiyorum:26: sat lazım sanırım birde bebeğin cinsiyeti
zaten sürüyorum heryerime
hem badem yağı hemde
bi çok nemlendirici krem
evde yağlı pehlivan gibi sürüp geziyorum
demek ki çatlayacak
kociş beni beğenmiyecek
sacmalama belkı bnm hormonsaldır. Daha dur sutun toplanma zamanı tam olarak aralık ocak aylarında oda tam bellı olmaz forumda bırınde okumustum cocuk dgduktan ılk 3 gun tam gelmesmıs hatta 3 gun snrasında memeler tas gıbı oluyoırmus yanı sut fazla gelecekmıs o zmnda bız bıkacazsureklı akacak tas gıbı olacak acıcak falan Takmaa
sizden süt mü geliyorr ne guselll ya bende tık yok öle cok buyumedılerde acaba sutummu olmıcakk(
Bana muhtemel doğum tarihini ve satını yaz
cinsiyetini bebeğinin
ben yaparım çizelgeyi sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?