2012 Şubat Anneleri

bu ne be sayfanın sonuna atmıs benı gorunmuyor :)

yok kum dukuyorum ben cok asırı harc yapacak yakında:))) bırde ıdrar yollarında enfeksıyon var bunları atmam gerek yoksa suyum patlayıp erken dogarmıs bebek buda benı zorlarmıs onceden su geldıgı ıcın kuru oluyo galıba

bıttı dun cok sukur herseyı sımdı sıra bende onuda hafta sonu hallederım artık

canım günaydın..
artık hareketlerimiz iyice ağırlaşmaya başladı, bu dönemde bol bol dinlenmek gerekiyormuş ama çalışırken zor oluyor valla..
ben çok ağırlaşmadım hala eğilip kendi ayakkabımı bağlayabiliyorum en azından
bizimde yarın kontrolümüz var, nasıl özledim meleğimi anlatamam ya

Herkese günaydın , haftayı bitiriyoruz en sevdiğim gün ( çalışanlar için özellikle ) hafta sonu tatili geldi,

günaydın canım, sabah kalkarken yarın tatilllllllll uyucam diyerek uyandım..
inşallah ilerde bu günlerimizi de aramayız :26:

Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı cumalar..
Güzel ve bereketli bir gün olur inşallah..

günaydın şekerim nasılsın

suyu gece gündüz yanımdan ayırmıyorum.. ve normali çok istiyorum nasip kısmettt :S

Geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendine..
Çok yorma kendini

Günaydın canım.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?

suyu gece gündüz yanımdan ayırmıyorum.. ve normali çok istiyorum nasip kısmettt :S

KArşımda damacana...
Ve bende başlıyorum sayende canım..
Sağol..

anlamadım suyla normal doğumun alakası çözemedim

bana tekrardan açıklar mısınız
bende damacana alıyım yanıma

yok yok tatlım normalle alakası yok ben hamileliğim süresince kilo almadım da bunu bol suya bağladık ve bebek içinde yararlı olduğunu duydum okudum açıkcası. 51 ile hamile kaldım 28 haftalığım ve 58 kiloyum. suyun önemi büyük

Canım çalışıyor musun sen? evde misin?

Canım çalışıyor musun sen? evde misin?

BENDE 63 LE HAMİLE KALDIM 29 HAFTADAYIM 69 KİLOYUM ŞUAN...AŞIRI DA SU İÇMİYORUM KENDİMİ ZORLUYORUM HEP YANIMA ŞİŞEYE DOLDURUYORUM.AMA YEMEME DİKKAT EDİYORUM YANİ GECE YATARKEN YADA GEREKSİZ ZAMANLARDA GEREKSİZ ŞEYLER YEMİYORUM ÇOK ACIKIYORSAM MEYVE İLE GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…