- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.121
herkese günaydın kızlar
bbye çok dikkat et kendine
yerindende kalkma hiç bişey bebeğinden önemli değil unutma..
evet 3 ay dolmadan bende elimi bişeye sürmedim hatta biraz abarttım 5 ay bitmesine yakın ufak ufak almaya basladım 6 ayda hzlandırıp hepsini tamamladım, erkeklere kalsa dogduktan sonra bıle olur, onlar bu kadar ıs oldugunu bılmıyorkı etiket kes yıka kurut vs , bazı seylerı kendımız ayarlamamız en guzelı cunku bız bu konuları daha ıyı bılıyoruz yasıyoruz goruyoruz
benım esımde ben ve bebekle ılgılı bısey oluncAhep ertelıyo baskası desekı gece kalk gel benı suraya gotur kosa kosa gıder.ben hafta sonu gıdıp bebişe beşik bakalım dedgımde yorgunum dınleneyım gıderız dıyor.hava kararıyor oyle cıkıyoruz bır magaza gezınce sıkılıyo hadı eve gıdelım dıyo hıc bısey almadan gerı donuyoruz.bebekten oncede boyleydı hala boyle.bı alısverıse gıtsek ıkı magazadan fazla yere gıremıyoruz kendıme bısey alacak oldgmda begenmesem de gırdımız magazalardan mecbur bısey alıp cıkmak zorunda kalıyorum.tek gıtmemıde ıstemıyo mecbur kendıne ayak uyduruyorum.o yuzden bebısımızın tulum ve zıbını dısındakı herseyı duruyo ınsallah yarın annemlere gıdıp ordan alıcam tabi eşim musade ederse
günaydın...
Bbye, mesajını okudum, inşallah bir aksilik çıkmadan hayırlısıyla bu süreci atlatırsın ve vakitlice oğlunu kucağına alırsın. Dualarım seninle.
benım esımde ben ve bebekle ılgılı bısey oluncAhep ertelıyo baskası desekı gece kalk gel benı suraya gotur kosa kosa gıder.ben hafta sonu gıdıp bebişe beşik bakalım dedgımde yorgunum dınleneyım gıderız dıyor.hava kararıyor oyle cıkıyoruz bır magaza gezınce sıkılıyo hadı eve gıdelım dıyo hıc bısey almadan gerı donuyoruz.bebekten oncede boyleydı hala boyle.bı alısverıse gıtsek ıkı magazadan fazla yere gıremıyoruz kendıme bısey alacak oldgmda begenmesem de gırdımız magazalardan mecbur bısey alıp cıkmak zorunda kalıyorum.tek gıtmemıde ıstemıyo mecbur kendıne ayak uyduruyorum.o yuzden bebısımızın tulum ve zıbını dısındakı herseyı duruyo ınsallah yarın annemlere gıdıp ordan alıcam tabi eşim musade ederse
ay şu yakışıklıya bakarmısınız
Aziz Bebe - Ürünler
ay maaşallah maaşallah nazar değmesin gözler falan çok tatlı
Tsk ederizz işllahh vazgecer su an gelmketende oğlusumm
Selam kızlar...
Ben geldim valla..
cnm hayırlı olsun bu arada 8. aya gırmıssın
vallahı bana kalırsa herseyı hazır tutun gec kalırsınız allah korusun yerı gelınce restı cekın valla bende almadım 6, aya kadar ama 6dan snra yavastan yavastan hepsını aldım sımdı bı bezım bıde bı kac pıjama tkmım kaldı. ben ılk hamılelıgımde almıstım bıde herseyı bebegım dusunce korktum bu seferkınde hıc bıse almadım bellı zmna kadar ama bu saatten snrada alınmalı yanı bakmayın kocalarınıza. senfatcım sende bence herseyını tamamla allah korusun erkek ne anlar hazırlıktan anı bıse olsa...
herkese merhabalar kızlar
bende bir kaç gündür iç çamaşrımda ıslanma oluyo hafiften ama ıslanıyor...
öyle çok su gelmiyo ama çamaşırımı ıslatıcak derecede..
akıntıyla beraber..
acaba bu normalmi yoksa benden gelen çocuğun amniyotik sıvısımı, yani bazen öyle sıvı kaybı oluyormuş ya ondan kafama takıldı...
sizdede oluyormu:26:
cnm sende dekı artık yeter doguracam ıyı deılım vssen bana parasını ver ben gıder alırım cok yanlız gıtmemı ıstemıyorsan takıl pesıme sende de tamamla allah korusun surprız olursa nolcak
ay erkek anası senıcok tatlılar ama hıc ılgımı cekmedı
hoşgeldin afiyet olsunSelam kızlar...
Ben geldim valla..
nıhlee biz kaç aylık hamile oluyoruz şimdi? yani kaçıncı aydayız?
as hg cnm yedınmı tıka basa
aysebahar burda en tecrubelımız ona sor canım,
ay yok erkek anası degılım ben kız anasıyım
hoşgeldin afiyet olsun
sen daha 7 yi bitiriyorsun canım 31 hafta gorunuyor 32 hafta 8 aylık oluyor
cnm ne bıleım erkek resımlerı gorunce bırde alttakı o cızelgeyı erkege benzettım ondan olsa gerek senden deılde kızınden ozur dılerım
ay o çizelgeyi bana biri yapmıştı ben beceremediğim için , tamam tamam kızım affetti seni alınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?