2012 Şubat Anneleri

cnm benı gordunuz dun koca gun yaptım yınede zorlandım bırde esım aksam utumu yaptıgı halde 10a kadar anca bıttı aksam anca yapılıyo koca gobekle dınlen yap dınlen yap derken gecıyo zmn. bnm esımde dıyordu bır ıkı aldıktan snra oda heveslendı basladı oda almalara sımdı benden cok heveslı

sende tek izin vermiyorsa yanına anneni bi yakınını alda git yap alışverişini rahat rahat hem kendine hem bebişe, valla ben o tür şeyleri kendim yapmayı çok seviyorum yanımda kimse olsun istemem alışveriş yaparken annemde dahil, kendim bakıcam beğenicem kafam rahat rahat alıcam çıkıcam.

herkese merhabalar kızlar
bende bir kaç gündür iç çamaşrımda ıslanma oluyo hafiften ama ıslanıyor...
öyle çok su gelmiyo ama çamaşırımı ıslatıcak derecede..
akıntıyla beraber..
acaba bu normalmi yoksa benden gelen çocuğun amniyotik sıvısımı, yani bazen öyle sıvı kaybı oluyormuş ya ondan kafama takıldı...
sizdede oluyormu:26:

günaydın...

Bbye, mesajını okudum, inşallah bir aksilik çıkmadan hayırlısıyla bu süreci atlatırsın ve vakitlice oğlunu kucağına alırsın. Dualarım seninle.

cok saol umarım öle olur daha cok kucuk be teyzesıdaha durması lazımm annecıgıne tutun dıye dua edıyorum elım karnımda umarım kabul olurr

cnm sende dekı artık yeter doguracam ıyı deılım vs sen bana parasını ver ben gıder alırım cok yanlız gıtmemı ıstemıyorsan takıl pesıme sende de tamamla allah korusun surprız olursa nolcak

ay şu yakışıklıya bakarmısınız

Aziz Bebe - Ürünler

ay maaşallah maaşallah nazar değmesin gözler falan çok tatlı

ay erkek anası senı cok tatlılar ama hıc ılgımı cekmedı

Tsk ederizz işllahh vazgecer su an gelmketende oğlusumm

gecer cnm gecer korkma bol bol dınlen otururken sırtına yaslık koy ve yat yatarken de ayaklarının altına yastık koy bolbol su ıc hıccc bıse olmaz Allah'ın ıznı ıle

nıhlee biz kaç aylık hamile oluyoruz şimdi? yani kaçıncı aydayız?

aysebahar burda en tecrubelımız ona sor canım,

ay yok erkek anası degılım ben kız anasıyım

Selam kızlar...
Ben geldim valla..
hoşgeldin afiyet olsun

aysebahar burda en tecrubelımız ona sor canım,

ay yok erkek anası degılım ben kız anasıyım

hoşgeldin afiyet olsun

cnm ne bıleım erkek resımlerı gorunce bırde alttakı o cızelgeyı erkege benzettım ondan olsa gerek senden deılde kızınden ozur dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…