2012 Şubat Anneleri

ay herkes tek tek kayboldu kimse kalmadı burda fazla,

bende diğer ayların annelerine bir göz atıyım bari , iş yerindeyim işlerimi hallettim iş yok can sıkıntısı işte

akıntısı olan bi arkadaş okudum

eğer akıntı şeffafsa, kötü kokulu değilse ve kaşıntı yapmıyosa sorun yokmuş
sanırım çok fazla da gelmiyor

ay temmuz ağustos annelerine baktımda daha cinsiyetleri belli değil hepsinde bir heyecan, o günlere gittim ve kendimi çok kıdemli görmüş geçirmiş gibi hissettim:)

ben geldim kızarr.....nasılsınız?....akşam çok canım sıkıldı benim yaaa.....eşim akşam işten geldi yemek yedik..o yorgunluktan uyuyakaldı kanepede..bende fatmagülden sonra gidip bi duş alayım dedim...banyo yaptım akşam..ağlıcaktım valla....temizlerken kestim kendimi........kukumu göremiyorum artık deli olcam yaa.....bacaklarım zaten fazla uzamadı ama kukumu temiz olması lazım..bide benim doktorum erkek..çekincem ondan..tüydökücümü alsam ben ağdada yapamam oraya..alışkın değilim...sizler ne durumdasınız....bu biraz özel bi soru ama napıcamı şaşırdım ben...eczaneden tüydökücü alsam her banyomda temizlesem olurmu acaba?...kuaföre gitmem asla..zaten utangacım nasıl normal doğurcam onu bile düşünemiyorum bazen ....bu arada tacın bebek nevresimleri çok güzel yaaa..bi nevresim takımı almam şart benim ama kapıda ödeme sistemleri yokmuş bende üyeliğimi sildim tacdan..kredi kartı olaylarına güvenemiyorum..en iyisi dışardan almak..çoookkk para biriktirmem gerek çookkkkk....bugünde tülleri attım makineye....nolur nolmaz erken falan doğar oğlum temiz olsun ev..bide bebekle onlarla uğraşmim.....

ay temmuz ağustos annelerine baktımda daha cinsiyetleri belli değil hepsinde bir heyecan, o günlere gittim ve kendimi çok kıdemli görmüş geçirmiş gibi hissettim:)

aynen bende gecen gıttım soruları bıle komıgıme geldı :) gıdıp arada ders vermek lazım

hg cnm ıyıyım sen nasılsın,
kız barı aynaya bakarak yap ben epılasyon kullanıyorum veya bu hastane eldıvenlerı yokmu onla gormeden bıle alsam yetıyo allah ne verdıyse :)) ben nevresım takımını yengeme dıktırcem guzel dıkıyor alacam gozume guzel gelen kuması dıktırcem aslında en mantıklısı daha kalıtelı oluyor hem bence kızde tanıdık varsa ona yoksa dıkım evlerıne dıktırın

normaldir canım, ayna kullanıcaksın, o kremleri dr bir sor bebeğe zararlı olurmu diye sonucta derıden temas edıyor....

aynen bende gecen gıttım soruları bıle komıgıme geldı :) gıdıp arada ders vermek lazım

evet ya o zamanlara gidiyor insan, ama o zaman aralık ve ocaklarda bize ders vermeleri lazım:)

geldim ben çok konuştunuz mu bakalım?

h.g

benim 1 takım annem yaptı ama gundelik içinde 1 takım almam lazım değiştirmelik olsun diye

eldivenle alcak kadar uzatmıyorum ki ahh ahhh deli olcam yaa..aynalara bakcaz bu gidişle........
geldim ben çok konuştunuz mu bakalım?

bende yeni geldim cnm...tüllerimde çıkmak üzere asana kadar burdayımmm

ya bnm besık alırken uyku setıde aldım o var ama bı yorgan almak ıstıyorum.

onu ben hallettim yorganını yastıgını aldım, yastık su bogulmayı onleyıcı olanlardan aldım delikli

ya bayanlar diğer topiklere bakıyorumda, bu su azalması ne çok var neden olurki acaba, bir çoğunun suyu azalmış o yüzden daha erken doğum yapıyolar, yani erken doğum değil normal doğumdan daha erken zamanda

Son düzenleme:
eldivenle alcak kadar uzatmıyorum ki ahh ahhh deli olcam yaa..aynalara bakcaz bu gidişle........

bende yeni geldim cnm...tüllerimde çıkmak üzere asana kadar burdayımmm

bende uzatmıyorum kı en son 2 hafta once aldım hala bıse yok dusun zaten olsada rahat edemem arada epılasyonu alıyorum elıme ufakları cekıyor ıyı oluyor ole.. tullerı sen asma yaa allah korusun bıse olur..

benim 1 takım annem yaptı ama gundelik içinde 1 takım almam lazım değiştirmelik olsun diye

ben hazır alcam mecbur.... diktirecek kimse yok çevremde zaten onun arayışına girene kadar doğururum ben..bi takım yeter aslında zaten bebek fazla kirletmezki.....süreklide yatmayacağı için yatağında bi takım yetiyor aslında..olmazsa bitane çarşaf ayarla çarşafını değiştirirsin..çünkü ilerde nevresimleri mecbur kaldırıcaz küçük gelcek hepsi boylarına....

bende uzatmıyorum kı en son 2 hafta once aldım hala bıse yok dusun zaten olsada rahat edemem arada epılasyonu alıyorum elıme ufakları cekıyor ıyı oluyor ole.. tullerı sen asma yaa allah korusun bıse olur..

eldivenle yapamam ki cnm benimkiler çok sık senin sanırım tek tük var daha önce ağdada yaptıysan azalmıştır ben hiç ağda yapamadım çok tırsağım bu konuda..:18:.mecbur tüy dökücü alcam artık bi bayan eczanesine sorarım zararlı olmayandan versin napim...ban cesaret vercek biri olsa yanımda kuaföre giderim ama yok işte....merdivenle ascam cnm tülleri çok yüksek değil zaten evin tavanı...bişi olmaz inş...dikkat ederim sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…