- 30 Kasım 2010
- 9.715
- 19.614
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.161
ay cokk guzelmıssssss bende cok begendım nerden yapıyorsun bunları kı bana yazarmısın ozelde detaylı
aynen şimdi bile bir çok şeyde zorlanmaya başladı insan , zaten bu hamileliğin herşeyi çok güzel ayrı bir tat tek güzel olmayan yanı haraketlerinin kısıtlanması,
ay ay sağol canım çok sevinirim
kız bıze nazar deysın bırakta yemeyelım gıttıkce sısıyoruz kocaman olduk :: ama bebısler tombıslessın kı bakımını guzel yapalım cahıl cahıl bakmayalım
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
burdan bak canım
dene
selam kızlar....
As canım hoşgeldin
ay cnm meyve bulundur cekmecelerınde bozulmayanlardan acıktıkca onu at bızım pazar zamanı cts gunlerı meyve kalmamıs evde cıkolatalara saldırdım bende
unuttum yoksa hazırlamıştım meyvelerimi..
tamam canım sağol, yok değiştirmem daha bu tabloyla yol devam
ay cokk guzelmıssssss bende cok begendım nerden yapıyorsun bunları kı bana yazarmısın ozelde detaylı
yok değmesin kimseye sana değerde yiyemessen bebekte beslenemez o yüzden hiçbirimize değmesin,
tamam canım ..
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
burdan bak canım
dene
As canım hoşgeldin
unuttum yoksa hazırlamıştım meyvelerimi..
tamam canım sağol, yok değiştirmem daha bu tabloyla yol devam
tamam canım ..
tsk ederrım cnm ........
ay temmuz ağustos annelerine baktımda daha cinsiyetleri belli değil hepsinde bir heyecan, o günlere gittim ve kendimi çok kıdemli görmüş geçirmiş gibi hissettim:)
ben geldim kızarr.....nasılsınız?....akşam çok canım sıkıldı benim yaaa.....eşim akşam işten geldi yemek yedik..o yorgunluktan uyuyakaldı kanepede..bende fatmagülden sonra gidip bi duş alayım dedim...banyo yaptım akşam..ağlıcaktım valla....temizlerken kestim kendimi........kukumu göremiyorum artık deli olcam yaa.....bacaklarım zaten fazla uzamadı ama kukumu temiz olması lazım..bide benim doktorum erkek..çekincem ondan..tüydökücümü alsam ben ağdada yapamam oraya..alışkın değilim...sizler ne durumdasınız....bu biraz özel bi soru ama napıcamı şaşırdım ben...eczaneden tüydökücü alsam her banyomda temizlesem olurmu acaba?...kuaföre gitmem asla..zaten utangacım nasıl normal doğurcam onu bile düşünemiyorum bazen ....bu arada tacın bebek nevresimleri çok güzel yaaa..bi nevresim takımı almam şart benim ama kapıda ödeme sistemleri yokmuş bende üyeliğimi sildim tacdan..kredi kartı olaylarına güvenemiyorum..en iyisi dışardan almak..çoookkk para biriktirmem gerek çookkkkk....bugünde tülleri attım makineye....nolur nolmaz erken falan doğar oğlum temiz olsun ev..bide bebekle onlarla uğraşmim.... .
geldim ben çok konuştunuz mu bakalım?
ben geldim kızarr.....nasılsınız?....akşam çok canım sıkıldı benim yaaa.....eşim akşam işten geldi yemek yedik..o yorgunluktan uyuyakaldı kanepede..bende fatmagülden sonra gidip bi duş alayım dedim...banyo yaptım akşam..ağlıcaktım valla....temizlerken kestim kendimi........kukumu göremiyorum artık deli olcam yaa.....bacaklarım zaten fazla uzamadı ama kukumu temiz olması lazım..bide benim doktorum erkek..çekincem ondan..tüydökücümü alsam ben ağdada yapamam oraya..alışkın değilim...sizler ne durumdasınız....bu biraz özel bi soru ama napıcamı şaşırdım ben...eczaneden tüydökücü alsam her banyomda temizlesem olurmu acaba?...kuaföre gitmem asla..zaten utangacım nasıl normal doğurcam onu bile düşünemiyorum bazen ....bu arada tacın bebek nevresimleri çok güzel yaaa..bi nevresim takımı almam şart benim ama kapıda ödeme sistemleri yokmuş bende üyeliğimi sildim tacdan..kredi kartı olaylarına güvenemiyorum..en iyisi dışardan almak..çoookkk para biriktirmem gerek çookkkkk....bugünde tülleri attım makineye....nolur nolmaz erken falan doğar oğlum temiz olsun ev..bide bebekle onlarla uğraşmim.... .
aynen bende gecen gıttım soruları bıle komıgıme geldı :) gıdıp arada ders vermek lazım
hg cnm ıyıyım sen nasılsın,
kız barı aynaya bakarak yap ben epılasyon kullanıyorum veya bu hastane eldıvenlerı yokmu onla gormeden bıle alsam yetıyo allah ne verdıyse :)) ben nevresım takımını yengeme dıktırcem guzel dıkıyor alacam gozume guzel gelen kuması dıktırcem aslında en mantıklısı daha kalıtelı oluyor hem bence kızde tanıdık varsa ona yoksa dıkım evlerıne dıktırın
eldivenle alcak kadar uzatmıyorum ki ahh ahhh deli olcam yaa..aynalara bakcaz bu gidişle....hg cnm ıyıyım sen nasılsın,
kız barı aynaya bakarak yap ben epılasyon kullanıyorum veya bu hastane eldıvenlerı yokmu onla gormeden bıle alsam yetıyo allah ne verdıyse :)) ben nevresım takımını yengeme dıktırcem guzel dıkıyor alacam gozume guzel gelen kuması dıktırcem aslında en mantıklısı daha kalıtelı oluyor hem bence kızde tanıdık varsa ona yoksa dıkım evlerıne dıktırın
benim 1 takım annem yaptı ama gundelik içinde 1 takım almam lazım değiştirmelik olsun diye
ya bnm besık alırken uyku setıde aldım o var ama bı yorgan almak ıstıyorum.
eldivenle alcak kadar uzatmıyorum ki ahh ahhh deli olcam yaa..aynalara bakcaz bu gidişle........
bende yeni geldim cnm...tüllerimde çıkmak üzere asana kadar burdayımmm
benim 1 takım annem yaptı ama gundelik içinde 1 takım almam lazım değiştirmelik olsun diye
onu ben hallettim yorganını yastıgını aldım, yastık su bogulmayı onleyıcı olanlardan aldım delikli
eldivenle alcak kadar uzatmıyorum ki ahh ahhh deli olcam yaa..aynalara bakcaz bu gidişle........
bende yeni geldim cnm...tüllerimde çıkmak üzere asana kadar burdayımmm
bende uzatmıyorum kı en son 2 hafta once aldım hala bıse yok dusunzaten olsada rahat edemem arada epılasyonu alıyorum elıme ufakları cekıyor ıyı oluyor ole.. tullerı sen asma yaa allah korusun bıse olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?