2012 Şubat Anneleri

inan biz de anlamadık ama çok yorulmuştum son bir hafta kızımın odası geldi yerleştirdik falan belki onun etkisi olabilir. Doktorum çamaşırı ıslatacak kadar akıntı oldu mu diye sordu ama olmadı hatta hiçbir sıkıntım yoktu kontrolde öğrendik işte. napalım iğnelerimi oldum dün gece ve bugün sabah ikişer doz. çook bol su içiyorum artık ikimiz de Allah a emanetiz...

hepimiz ALLAH a emanetiz cnm....hareketlerini takip et herhangi bi şüphede mutlaka dr.na söyle....bi de kaç cm. diye sor bi daha ki kontrolde..

işteyim yaa kaçırıyorum bugün cvpları..:34:maşallah bayağı kilolu....buğlem ismini çok seviyorum ben ama söylemesi biraz zor oluyo..bazı kişiler için...:16:hatta eşime geçen sene kızımız olursa adı buğlem olsun dedim söyleyememişti..çok gülmüştüm..:9::nazar::nazar:maşalah..

evt maşallahı var hatta doktorada sordum gayet güzel gidiyo kilosu dedi:nazar::nazar:
olması gereken mişş gittiğimde 28+4 sanırım..
sen kaç haftalıkken gitmiştin ve kaç kiloydu??

evt ilk duyanlar biraz zorlanıyo ama eşim ve ailem 2 senedir
bu isme alıştılar kızım olursa buğlem koyacağımı
çevrem bildiğinden artık zorlanmıyolar..
ben de hep klasık isim olmasın die uğraştığımdan
söyleyemenlerde su der artık onlarıda düşündük :1::1::1:

evt maşallahı var hatta doktorada sordum gayet güzel gidiyo kilosu dedi:nazar::nazar:
olması gereken mişş gittiğimde 28+4 sanırım..
sen kaç haftalıkken gitmiştin ve kaç kiloydu??

evt ilk duyanlar biraz zorlanıyo ama eşim ve ailem 2 senedir
bu isme alıştılar kızım olursa buğlem koyacağımı
çevrem bildiğinden artık zorlanmıyolar..
ben de hep klasık isim olmasın die uğraştığımdan
söyleyemenlerde su der artık onlarıda düşündük :1::1::1:

güzel buğlem..hoş.:34:....ben 27 +4 de gittim senden bi hafta önce gitmişim yani..1150 grdı..30cm di..herşeyi normal çok şükür:nazar:.inş 1300 olmuşturlar şimdi..3 kiloyu geçer bebeklerimiz inş yaa...azcık toplu olsunlar inş..benim oğlum karnımı çok sallıyo sağa sola bazen....izleyerekte fark ediyorum artık...8ci aya girdik dimi biz şimdi..:44:

güzel buğlem..hoş.:34:....ben 27 +4 de gittim senden bi hafta önce gitmişim yani..1150 grdı..30cm di..herşeyi normal çok şükür:nazar:.inş 1300 olmuşturlar şimdi..3 kiloyu geçer bebeklerimiz inş yaa...azcık toplu olsunlar inş..benim oğlum karnımı çok sallıyo sağa sola bazen....izleyerekte fark ediyorum artık...8ci aya girdik dimi biz şimdi..:44:

cnm mrb ben cuma gittim dr kızım 1250 gr geldi:nazar::nazar::nazar::nazar:

ters dönmemiş daha sanırım 32 haftada dönecek...2 gündür çok sık idrara gitmeye başladım özellikle tekme attığı zamanlarda...dün hiç uyumadım hatta..sende durum nasıl??

ben nıye goremıyorum ya delı edecek bu kız benı herkes de ole cevremde falan kolu bacagı dusarı cıkıyo benım kız da tık yok .. yok daha 8. aya 32de gırıyoruz cnm

cnm mrb ben cuma gittim dr kızım 1250 gr geldi:nazar::nazar::nazar::nazar:

ters dönmemiş daha sanırım 32 haftada dönecek...2 gündür çok sık idrara gitmeye başladım özellikle tekme attığı zamanlarda...dün hiç uyumadım hatta..sende durum nasıl??

cnm genellikle o haftalardan sonra pek dönmüyorlarmış bebişler...

ben nıye goremıyorum ya delı edecek bu kız benı herkes de ole cevremde falan kolu bacagı dusarı cıkıyo benım kız da tık yok .. yok daha 8. aya 32de gırıyoruz cnm

sallanmıyomu karnın hiç..bazen beni uykumdan uyandırıyo kerata....belki iç karnın büyüktür ondan daha yeri varsa belki..

bende bebeğime buğlem düşünmüştüm...çevremdeki kişiler biz söyleyemeyiz dediler vazgeçtik:50::50::50:

çevremdekilerden söyleyemen yada adını unutan oluyo ama alışacaklar nasılsa şuan pek duyulmamaış
olduğundan herkes söylemesi zor yada güzel diyerek soğutamadılar beni :1:
zamanla insan herşeye alışıyo bi isme mi alışamıcaklar.:1:
siz ne isminiz karar verdiniz pekii??

sallanmıyomu karnın hiç..bazen beni uykumdan uyandırıyo kerata....belki iç karnın büyüktür ondan daha yeri varsa belki..

yok canım yaa ole gorunur bı sallantı yok benm hıssedebılecegım kadar anca ıc karnım genıs olabılır dgru ama dgrucaz hala dısarıda gorunur bı hareket yok :1::1:

bende bebeğime buğlem düşünmüştüm...çevremdeki kişiler biz söyleyemeyiz dediler vazgeçtik:50::50::50:

alısırlar alısırlar bende NIHLE ASLI koyacam kımse beceremeyız dıyorlar sıt pıst derız dıyorlar ben becereyım gerısı onemlı deıl olmadı yanına bı ısım daha takarsın bnm gıbı

benim geçen haftadaki kontrolumde doktor şuan başı aşağıda dedi :nazar:
böyle giderse normal doğum gözüküyo dedi :nazar:

benimkide sırt üstü yatıyo ayakları havadaydı..şimdide aynı sanırım..seninki doğum pozisyonunu almış sanırım...ne çabuk erken değilmi..:44:..hakkımızda hayırlısı olsun....yaa bende bugün boğazımda yanma var..iş yerinin suyundanmıdır nedir....rahatsız oldum çok..:25:...dönmelerinin yavaşlaması için 32 yi geçmeleri lazım asell..daha erken...

Back
X