2012 Şubat Anneleri

benimkide sırt üstü yatıyo ayakları havadaydı..şimdide aynı sanırım..seninki doğum pozisyonunu almış sanırım...ne çabuk erken değilmi..:44:..hakkımızda hayırlısı olsun....yaa bende bugün boğazımda yanma var..iş yerinin suyundanmıdır nedir....rahatsız oldum çok..:25:...dönmelerinin yavaşlaması için 32 yi geçmeleri lazım asell..daha erken...

acaba bnm de donermı??

benimkide sırt üstü yatıyo ayakları havadaydı..şimdide aynı sanırım..seninki doğum pozisyonunu almış sanırım...ne çabuk erken değilmi..:44:..hakkımızda hayırlısı olsun....yaa bende bugün boğazımda yanma var..iş yerinin suyundanmıdır nedir....rahatsız oldum çok..:25:...dönmelerinin yavaşlaması için 32 yi geçmeleri lazım asell..daha erken...

bilmiyorum cnm benim ki 3haftadır aynı pozisyonda....

çevremdekilerden söyleyemen yada adını unutan oluyo ama alışacaklar nasılsa şuan pek duyulmamaış
olduğundan herkes söylemesi zor yada güzel diyerek soğutamadılar beni :1:
zamanla insan herşeye alışıyo bi isme mi alışamıcaklar.:1:
siz ne isminiz karar verdiniz pekii??

NEHİR koyduk bizde teyzeleri nasıl sizce???

Son düzenleme:
acaba bnm de donermı??
dönüyodur bence sen fark etmiyosun yada iç karnın büyük.yeri çok bebeğin...keşke doktora sorsaydın...ara sırada olsa anlaman lazım...tuhaff:44:
bilmiyorum cnm benim ki 3haftadır aynı pozisyonda....
değişir belkipozisyonları...benimki için doktor ters bebek dedi sırt üstü olunca nasıl ters oluyo bende anlamadım...doğuma kadar 10 kere değişir şekli zaten ...takmıyorum kafama..daha çok zamanı var...kordon dolanması falan olmadığı sürece normal doğarlar inş..:16:
NEHİR koycan bizde teyzeleri nasıl sizce???

cnm nehir güzelde hem kıza hem erkeğe konabiliyo....keşke başka bi isim baksan kesin kız isimlerinden erkeğe konmayanlardan..:34:benim fikrim tabi bu....sen bilirisnde..mesela duru damla ipek ela çok seviyorum bu isimleri..

dönüyodur bence sen fark etmiyosun yada iç karnın büyük.yeri çok bebeğin...keşke doktora sorsaydın...ara sırada olsa anlaman lazım...tuhaff:44:

değişir belkipozisyonları...benimki için doktor ters bebek dedi sırt üstü olunca nasıl ters oluyo bende anlamadım...doğuma kadar 10 kere değişir şekli zaten ...takmıyorum kafama..daha çok zamanı var...kordon dolanması falan olmadığı sürece normal doğarlar inş..:16:

cnm nehir güzelde hem kıza hem erkeğe konabiliyo....keşke başka bi isim baksan kesin kız isimlerinden erkeğe konmayanlardan..:34:benim fikrim tabi bu....sen bilirisnde..mesela duru damla ipek ela çok seviyorum bu isimleri..

dr bellı olmaz dedı ama sanmıyorum dedı..

ohh masallah vallaa ne guzel yuruyus yap son zmnlarda catıların acılsın kolayca barı

yürüyüşten pek geri kalmıyom zaten:1::1:

NEHİR koyduk bizde teyzeleri nasıl sizce???

güzel canım :16:

doktor gayet güzel gidiyon başından beri dedi
demek sorun yok diye rahatız:nazar::nazar::nazar:

alısırlar alısırlar bende NIHLE ASLI koyacam kımse beceremeyız dıyorlar sıt pıst derız dıyorlar ben becereyım gerısı onemlı deıl olmadı yanına bı ısım daha takarsın bnm gıbı

nıhle ne demek canım:26::26:

nihle Allah'ın armaganı emanetı demekmıs cnm

hıımmmm çok güzel.
bende bunu duymamıştm hayret :9::9:
bir ara ecrininn anlamı bu die biliyodum..
sonra ecrin ve ceylin patlaması yaşandı
benm kız gelene kadar buğlem patlaması olmaz inşallah ..
işte o zaman değiştiririm affetmem :9::9::9:

iki ismi sevmiyorum cnm ama 2.ye kesin koyacam rabbim nasip ederse:34:

moda smdı cnm ıkı ısım as olsun:1:

nasıl sanmıyo yaaa bu haftanı saymasak daha normal doğuma 7 8 haftan var.....dönmesi lazımm:44:

bılemıyorum cnm her kontrolde aynı pozısyonda ondan dedı galıba. 3 aylıkken bıle ayaklarını bagdas kurup tam kasıklarımda oturuyordu dusun :1::1::nazar::emir_bebek:

aslında öyle..ama ben hem kıza hem erkeğe konulabilen isimleri sevmiyorum..cinsiyeti belli olmalı bence ismin..okulda alay konusu oluyo yoksa...ama tabi içimize sinende çok önemli.....

bu lafta bana galiba rüzgar denizden dolayı sanırım :1:

dediğim gibi ne siniyosa içine onu koymalısın ve okul hayatında

rencide olmuyacak bi isimse sorun yok demektir

hangisini beğenirse onu kullansın öyle bi fırsat sınıyoruz ona :1:

Back
X