- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.701
kızlar bu ağrılar az su tükettiğimiz için oluyo olabilir mi?
çünkü geçen haftada ağlaya ağlaya
dr gittim az mı su içiyosun demişti
Ben su içmeyi hiç sevmem çokta içmiyorum olabilir cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım
iyiyim allaha şükür
şeker,magnezyum,kalsiyuma baktılar hepsi güzel çıktı
bebekler de iyi dedi doktor 760 gr olmuş her biri
dr dediğine göre kilosu çok iyiymiş
hiçbir problem yok herşey istediğimiz gibi dedi
28 aralıkta rapor almaya gideceğim
çalışiıp çalışamayacağına ozaman karar veririz dedi
ama sanırım ben kesin çalışmayacağım
görümcem 2 gün hastanede yattı riske atamam
bu arada geceleri hiç uyuyamıyorum artık heryerim ağrıyor
kızlar bu arada cuma günü benim yerime alacakları birisiyle görüşmüşler
kızların doğum muhabbeti oluyor diye bizim şirket artık bayan almıyor
neyse çocuğa demişler ki ikizleri olacak kendi işe devam edeceğini söylüyor
ama biz inanmıyorum devam edeceğine demişler![]()
çok sevindim herşeyin normal olmasına gözün aydın
bende onu sorucaktım
gece ağladım sinirdensırtım belim delincek böyle kemiklerim ayrılcakmış gibi ağrıdı
eşime masaj yaptırdım
5 dk sonra yine başlıyo
uykusuz geldim işe
hep böyle mi olcak artık?
Ben su içmeyi hiç sevmem çokta içmiyorum olabilir cnm.
Herkese günaydın bayanlar,
Senin adına çok sevindim canım aman bebekler iyi olsunda gerisi boş şeyler
boşver ne yaparlarsa yapsınlar sen takma kafana, bende c.tesi dr daydım rapor için görüşmeye dr 32 hafta demişti yani 23 aralığa denk geliyordu ama 1 hafta once den basla istirahate dedi yani onumuzdeki hafta cuma son gunum bugun isyeri ile gorusucem aralık sonu diye biliyor cunku bakalım tazmınat olayını falanda konusucam ortaya nasıl bir tablo cıkacak,
sanırım bu tur problemler hep olucak, bende c.tesı gece bırden yataktan fırladım nefes alamadım nefesım kesıldı kalktım oturdum derın derın nefes almaya calıstım cok kotuydu,
sık sık gelsene cnm yaaa...eşin ne iyi adam evide temizlemiş ohhhh..iyi yapmışın..haftaya yıkarsın alıp deterjan..dalinin makine için olan bebe deterjanı var ondan al..yumuşacık yapıyo kıyafetleri......öptüm seni..kendini yormaa
![]()
ne güzel yaa herkes genç maşallah
32 yaşındayım ben
depresyon için bir nedenim daha var yani
GUNAYDINNNN... OYELKEN COK SEVINDIM CNM MASALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN![]()
Herkese günaydın bayanlar,
Senin adına çok sevindim canım aman bebekler iyi olsunda gerisi boş şeyler
boşver ne yaparlarsa yapsınlar sen takma kafana, bende c.tesi dr daydım rapor için görüşmeye dr 32 hafta demişti yani 23 aralığa denk geliyordu ama 1 hafta once den basla istirahate dedi yani onumuzdeki hafta cuma son gunum bugun isyeri ile gorusucem aralık sonu diye biliyor cunku bakalım tazmınat olayını falanda konusucam ortaya nasıl bir tablo cıkacak,
ohhh ne güzel benimde işi bırakmama 3 hafta var
bende 1 hafta rapor mu alsam acaba ya
hiç gelmek istemiyorum artık
kızlar mıde yanması ıcın bolbol su ıcılmesı gerekıyormus.. sımdı kanal d de doktorumda soyluyor erken dogum onlemesı ıcın damardan bos su verıyorlarmıs boylece bebegın erken gelmesını durduruyorlarmıs yanı suyun onemı cok buyukmus kasılmaları sancıları önluyormus
canım bilgi için çok teşekkürler
evet doğru maalesef bundan sonra böyle
ağrılarla uyuyabilene ne mutlu
bende bu aralar bebegın sıvısının azalma olayı cok oluyor dıye dr danıstım oda onun cok su az su ıcme ıle ılgılı bır durum degıl dedı,
Canım nasılsın?
Kızların nasılmıs?
Gecmısı okuyamadım da.
Seker yukleme sonucun guzel cıkmıstır ınsallah.
Benımde artık agrılarım cok olmaya basladı.
Aksam esım masaj yapıyor ama nafıle.
O bıraktıktan bır kac dk sonra yıne baslıyor agrılar.
Gece de yanımda uyumamıs
Sabah 'neden?' dıye sordum.
'Cok agrın vardı, yatakta dondun durdun, bende uykuya dalamadım' dedı.
Sıtem eder gıbı degıldı ama yıne de uzuldum.
Bu agrılar yuzunden esımle beraber uyuyamaz olduk.
günaydın canım
iyiyim allaha şükür
şeker,magnezyum,kalsiyuma baktılar hepsi güzel çıktı
bebekler de iyi dedi doktor 760 gr olmuş her biri
dr dediğine göre kilosu çok iyiymiş
hiçbir problem yok herşey istediğimiz gibi dedi
28 aralıkta rapor almaya gideceğim
çalışiıp çalışamayacağına ozaman karar veririz dedi
ama sanırım ben kesin çalışmayacağım
görümcem 2 gün hastanede yattı riske atamam
bu arada geceleri hiç uyuyamıyorum artık heryerim ağrıyor
oyelken;
valla hamilelik doneminde 20 gün rapor alma hakkımız oluyormus, ben 10 gun kullanmıstım ramazan bayramı doneminde simdide bebek gelisimi icin 1 hafta daha vericek sonrasında donmıcem zaten calısamaz raporum olucak, sende ıstersen 20 gun hakkın vardır dr danıs ıstersen ama isveren bunun ıle ılgılı eksık maas verıyor sen sonra gidip ssk sana odeme yapıyor. evde istirat cok onemliymis bebegin kg alması ve gelisimi icin.
bende onu sorucaktım
gece ağladım sinirdensırtım belim delincek böyle kemiklerim ayrılcakmış gibi ağrıdı
eşime masaj yaptırdım
5 dk sonra yine başlıyo
uykusuz geldim işe
bende onu sorucaktım
eşime masaj yaptırdım
5 dk sonra yine başlıyo
uykusuz geldim işe
kızlar mıde yanması ıcın bolbol su ıcılmesı gerekıyormus.. sımdı kanal d de doktorumda soyluyor erken dogum onlemesı ıcın damardan bos su verıyorlarmıs boylece bebegın erken gelmesını durduruyorlarmıs yanı suyun onemı cok buyukmus kasılmaları sancıları önluyormus
canım iyiyim sen nasılsın
şeker iyi çıktı çok şükür
kızlar da iyilermiş allaha şükür
ama bende de uyku hiç yok
bütün gece inliyorum resmen
sabahta 7 de ayaktayım
merhaba ben de şubatta bekliyorum bebeğimi... uzuun zamandır takip ediyorum bu topiği ama okuyup da yazmaya üşenenlerdenim
buklee sırt mesajı yaptırdığını söyleyince önemli diye düsünüp ben de size dahil oldumm:)nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama sırt masajının doğumu kolaylastıran oksitosin hormonu salgısını arttırdığını okumustum.. dolayısıyla bizim dönemde yapıldığında erken doğum tehlikesi olusubiliyor... AMANNN DİKKAT EDELİM KIZLARRR...
HERKESE SELAMLAR, SAĞLIKLI GEBELİKLER
merhaba ben de şubatta bekliyorum bebeğimi... uzuun zamandır takip ediyorum bu topiği ama okuyup da yazmaya üşenenlerdenim
buklee sırt mesajı yaptırdığını söyleyince önemli diye düsünüp ben de size dahil oldumm:)nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama sırt masajının doğumu kolaylastıran oksitosin hormonu salgısını arttırdığını okumustum.. dolayısıyla bizim dönemde yapıldığında erken doğum tehlikesi olusubiliyor... AMANNN DİKKAT EDELİM KIZLARRR...