- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.021
Canım öyle dediklerine bakma..
Neden öyle derler..
Doğumla beraber bebeğini görünce kollarında
Bunun için değer dersin..
Onun kokusunu çekince içine..
Cennet kokusunu...
Tüm acılara değer dersin..
Ama düşükte..
Çektiğin acılar bir yana
CAnsız bebeğin bir yanda durur..
İşte o acı beter canım...
Zorlama canım
sen dedin bende çözdüm bacaklarımı:))
Günayudın canım..
bebeğin büyüyor annesi...
miden yukarı çıkıyor..
Bence normal rutin bişey..
Endişe etme..
Ama doktoruna görünmende fayda var elbet
güzel bebişlerin güzel anneleri günaydınnnnnnnnnnnnn
bugun ıyı uyandım işllah da böle olur aksam sadece söylemesı ayı istfira ettım korktum doktorumu aradım dun cagırdı gıtmedım ya sınır etı benı ben sızı cagırmsıtım ee dedım suan ne yapmam gerkıyorr onu soruyorum dedım ben sızı cagırmıstım dıyor hayda neyse sonunda anladı yarın gel dedı bu ıstıfra cok öenmlı mi basına geln varmı aslında tam olrak nasıl oldu bılıyormusnuz tam su içtım benım kocamında benı öpucegı geldı bogazım dan öptum adamcagız özluyor:)ondan sonra ipler koptu bende bu yuzdne olabrmı acaba su anda cok ıyım cok sukurr napsmakı acaba?
bugun ıyı uyandım işllah da böle olur aksam sadece söylemesı ayı istfira ettım korktum doktorumu aradım dun cagırdı gıtmedım ya sınır etı benı ben sızı cagırmsıtım ee dedım suan ne yapmam gerkıyorr onu soruyorum dedım ben sızı cagırmıstım dıyor hayda neyse sonunda anladı yarın gel dedı bu ıstıfra cok öenmlı mi basına geln varmı aslında tam olrak nasıl oldu bılıyormusnuz tam su içtım benım kocamında benı öpucegı geldı bogazım dan öptum adamcagız özluyor:)ondan sonra ipler koptu bende bu yuzdne olabrmı acaba su anda cok ıyım cok sukurr napsmakı acaba?
Canım bakımlı bir anne ol...
Öyle olursan sana da bir başka bakar..
En azından kıskanır..
Bunu ben hissediyorum benim adamda..
Erkekler bizim gibi duygusal varlıklar değil canım
Bazen benimki de beni deli eder..
Ama gerçekten bizim gibi hisli değiller..
Bizim duygulandığımız sahnelerde adamlar oturup yüzümüze bakıp kahkaha atıyorlar kuzum ya:)))
Düşünebiliyor musun durumu?
Canım bacak arana koy bak bu gece sen yastığı
FArkı yarın yaz...
Yaşayarak öğrenmek en güzeli bak:).
evet moral bakımından da ole dıyor olabılırler..
saol canım ya sen tecrubelısn senden bıseyler öğrenmek gusell
doktora gelınce onumuzdkeı hafta gıdcem zaten cok sorun yasarsam yanımda da hastane var gıder gosterırım napıymm
Kesinlikle moral açısından canım evet..
KAç haftada bir gidiyorsunuz kızlar doktora?
sıklaştı mı aralar?
gunaydın cnm,
bı muyane etsın bakalım ne dıcek yatıs derse yatamam dersın sende
bazı dr lar hastaneye katkı olsun dıye yatırıyorlar oylemı bılemıyorum ama dıkkat et ıhmal etme..
benım_olan ve oyelken nerdeler goremedım benım olan dunde yoktu galıba.. :S:S
bazen bulantı ilk aylarda bazende son aylarda olurmuş
korkma yani
[ı]yok, bılıyorum zaten duygusuz olduklarını.
Ama azıcık zorlasalar ya kendılerını.
Odun gelmısler dıye, odun gıtmelerı gerekmez kı
Tamam, bu gece deneyeyım.
ınsallah faydası olur.[/ı]
[ı]belkı bır anda yutkunamadın, he?
Ama bence de onemlı bır durum degıldır.
Gecen sabahta ben ıstıfra ettım, sokak ortasında.
Herhalde bıraz usutmustum.
Yıne doktoruna gıt tabıı, ıcın rahatlar.
Bende cıkıyorum artık.
Yapacak ısler var.
Gorusuruz kızlar.[/ı]
Kesinlikle moral açısından canım evet..
KAç haftada bir gidiyorsunuz kızlar doktora?
sıklaştı mı aralar?
günaydın canım
haklsınız ihmal etmem ufak sıkıntımda yan traftakı hasyane geıccem cok sınır oldum doktoruma bu saatten sonra degıstırlmezkıişte ben de sneı gıb dunuyorum özel hasten oldgu için
hep gel dıyorrrrr:)))
oyelkeni bilmiyorum yarın görüşürüz demişti
benim_olan da ev temizliyodur kesin
sonuncu 4 haftada bır gıdısım olacakmıs
ayın 26 sında var muayenem snrasında sıklastıracaz demıstı dr..
Oylede bı degıstırırm kı bı daha olsun :)
kesın
Bıse olmamıstır umarım..
günaydın kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Artık geri sayıma az kaldı. Bir yandan korku bir yandan heyecan içindeyim. şu doğum fobisini atlatırsam değmeyin keyfime:)
kızlar bugün kontrolüm var benimde ögleden sonra doktora gideceğim veee 32. Haftamdayım çalışabilir raporu alacağım inşallah bir sorun çıkmazsa.
Bir de doktor çalışamazsın diyormuş vermiyormuş raporumu(
Kızlar bugün kontrolüm var benimde ögleden sonra doktora gideceğim veee 32. haftamdayım çalışabilir raporu alacağım inşallah bir sorun çıkmazsa.
Bir de doktor çalışamazsın diyormuş vermiyormuş raporumu(
günaydın kızlar. umarım herkesin keyfi yerindedir. artık geri sayıma az kaldı. bir yandan korku bir yandan heyecan içindeyim. şu doğum fobisini atlatırsam değmeyin keyfime:)
esımde sneın gıbı duşunuyor bastan uyuzluk yaptı erkek doktor ıstmem dıye sımdı keske yan trafındakı erkek doktoramu gıtseydık dıyorrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?