2012 Şubat Anneleri

ultrason zararlı diyolarya hani sürekli olursa tani
ben o yüzden korkuyorum yoksa hergün bakarım

bence hıkaye bunlar yaa ne zararı olcak sankı radyosyonmu yayıyo

cnm bende coık korkuyorum ama %80 90 spınal anestezı ıle sezeryan olcakmıs.
hepsınde kesık atmıyorlar atsanalarda hıssetmıyormusun bıle o sancı ıle anlamıyormusun
zaten uyusturuyorlarmıs ıcını temızledıklerınde uyusuk oldugu ıcın dıkısı anlamıyormusun atıldıgını..

ultrason zararlı diyolarya hani sürekli olursa tani
ben o yüzden korkuyorum yoksa hergün bakarım

evet ama özellikle şu 3-4 boyutlular için söyleniyor onlarda daha net görüntü almak için daha fazla ses dalgası gönderiyormuş ondada bebek rahatsız oluyormuş huzursuz oluyormuş, dr um söylemişti ben hiç girmedim renkliye riskimde olduğu için

benim bildiğim doğum esnasında yırtılma olduğu için sonrasında dikiyolar zor doğum olursa açılma olmassa kesiyolar diye biliyorum ben

bende yeni öğrendim kesiliyomuş ama o an hissedilmiyomuş doğum bittiğinde dikilirken hissediyomuşsun
ödüp patlıyo vallahi

vallahı her gıdısımde renklıye gırıyorm gecen hfta gıdısımde yıne ne yuzunu ne memıslerını nede kukusunu gosterdı :))) ama bır anlık mınıcık bı burun gorduk zaten o bıle bıze yettı ınanın bır an o buruncuk gozumun onunden gıtmıyor.. renklı ultrasyona gırmeden asla durmam :)))

valla ben doktoruma dedim ki ultrason aletinden eve almak istiyorum...resmen aşeriyorum

yok artık:)..............

bncede yok artık :))))

bende yeni öğrendim kesiliyomuş ama o an hissedilmiyomuş doğum bittiğinde dikilirken hissediyomuşsun
ödüp patlıyo vallahi

tatlım dıkısı hıssetmıyormusun dogum esnasında yırttıkları sırada ıgne vuruo uyusturuyorlarmıs.. ve bu yuzden dıkerken anlamıyormusun bıle

KIzlar amma kaynatmışsınız
Umarım bişey kaçırmadım...:))

bncede yok artık :))))

tatlım dıkısı hıssetmıyormusun dogum esnasında yırttıkları sırada ıgne vuruo uyusturuyorlarmıs.. ve bu yuzden dıkerken anlamıyormusun bıle

valla bilmiyorum canım arkadaşım söylemişti 2 tane iğne yedim yinede ağrıyı acıyı hissettim demişti

KIzlar amma kaynatmışsınız
Umarım bişey kaçırmadım...:))

yok yok kacırmadın :)

valla bilmiyorum canım arkadaşım söylemişti 2 tane iğne yedim yinede ağrıyı acıyı hissettim demişti

valla ılk kez duydum
bı arkadasta catır cutur dıktıler gordum ama hıccc hıssetmedım demıstı ıyy dusunsene püfss D:

b enim bildiğim kadarıyla kesi olmadan doğuranlar da varmış. ama kesiyi doğumdan sonra öyle acılı falan hissetmiyormuşsun. kızlar biz korkup böyle ürpertici hikayeler dinledikçe kendimizi canımızın acımasına şartlandırıyoruz. ben kendimi her bünye farklıdır diye teskin ediyorum. şimdiden gözümüzü korkutmalarına izin vermeyelim:)

ahh ahhh bnm de hep dılım de ama öd patlaması denılen seyı su dogumdan once yasamassak ıyı

kızlar yaa acıyıda geçtimde o vajen kesildikten sonra nasıl eski haline geliyor? yada geliyormu acaba? birde hemen hastaneye gitmeyin sancı başlayınca diyorlar. saatte 1 cm açılıyormuş erken gidince mutlaka kesiyorlarmış evde duş alın yürüyün biraz açılsın öyle gidin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…