- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.061
ultrason zararlı diyolarya hani sürekli olursa tani
ben o yüzden korkuyorum yoksa hergün bakarım
kızlar yaaa bişey sorucam normal doğumun hepsinde kesiyorlarmı aşağıyı yaa
kabus oldu vallahi çok korkuyorum sezeryan istemiyorum normal doğumdada sancı değil o kesi beni düşündürüyor internette ne kadar doğum izlediysem hepsinde kesip atıyorlar vallahi
oooooo bnm daha 20 gun var bıtermı kı :s:s
ultrason zararlı diyolarya hani sürekli olursa tani
ben o yüzden korkuyorum yoksa hergün bakarım
kabus oldu vallahi çok korkuyorum sezeryan istemiyorum normal doğumdada sancı değil o kesi beni düşündürüyor internette ne kadar doğum izlediysem hepsinde kesip atıyorlar vallahi
evet tatlım çalışıyorum ama benim kendi işim o yüzden daha zor doğuma kadar burdayım
valla ben doktoruma dedim ki ultrason aletinden eve almak istiyorum...resmen aşeriyorum
evet ama özellikle şu 3-4 boyutlular için söyleniyor onlarda daha net görüntü almak için daha fazla ses dalgası gönderiyormuş ondada bebek rahatsız oluyormuş huzursuz oluyormuş, dr um söylemişti ben hiç girmedim renkliye riskimde olduğu için
benim bildiğim doğum esnasında yırtılma olduğu için sonrasında dikiyolar zor doğum olursa açılma olmassa kesiyolar diye biliyorum ben
valla ben doktoruma dedim ki ultrason aletinden eve almak istiyorum...resmen aşeriyorum
yok artık:)..............
bende yeni öğrendim kesiliyomuş ama o an hissedilmiyomuş doğum bittiğinde dikilirken hissediyomuşsun
ödüp patlıyo vallahi
bncede yok artık :))))
tatlım dıkısı hıssetmıyormusun dogum esnasında yırttıkları sırada ıgne vuruo uyusturuyorlarmıs.. ve bu yuzden dıkerken anlamıyormusun bıle
kızlar amma kaynatmışsınız
umarım bişey kaçırmadım...:))
KIzlar amma kaynatmışsınız
Umarım bişey kaçırmadım...:))
valla bilmiyorum canım arkadaşım söylemişti 2 tane iğne yedim yinede ağrıyı acıyı hissettim demişti
KIzlar amma kaynatmışsınız
Umarım bişey kaçırmadım...:))
yok cnm en son kestik biçtik birbirimizi
normal doğum yapcaz ya sözüm ona
masa bası mı barı cok yorma kendını
b enim bildiğim kadarıyla kesi olmadan doğuranlar da varmış. ama kesiyi doğumdan sonra öyle acılı falan hissetmiyormuşsun. kızlar biz korkup böyle ürpertici hikayeler dinledikçe kendimizi canımızın acımasına şartlandırıyoruz. ben kendimi her bünye farklıdır diye teskin ediyorum. şimdiden gözümüzü korkutmalarına izin vermeyelim:)
masabaşı tatlım allahtan sigortacıyım... sanada kolay gelsin hem iş hem ev zor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?