2012 Şubat Anneleri

annemd eöle dıyor hemn goturmem senı hastneye kolayına kacıp sunu sancı verıyorlarmıs az dururruz evde dıyorr evde dogurcam galıba ben annmeı dınelrsemm:)))

kızlarr epudural dogum ızledım sezeryan. dr kaan kocatepenın youtubede allahım nasıl aglıyorum varyaa hıckıra hıckıra bu ne guzel bı mutluluk yaaaaaaa..

Cnm şimdi ben izne çıkmayıp 37.haftama kadar çalışacağım.

Doğum öncesi kullanmadığım 5 haftamı doğumdan sonra kullanacağım.

Herhangi bir kesinti olur diye duymadım. Bu şekilde yapmak benim en yasal hakkım.

ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum kızlar korkuyorum çok
kalabildiği kadar kalsın içimde

ay yok kız ne kadar korksam da cbk gecsın zmn da bıran once opup koklayalım..

evet cnm sancı yedı dk bır vurunca gıdın dıyorlar normal dogum ıse..

annemd eöle dıyor hemn goturmem senı hastneye kolayına kacıp sunu sancı verıyorlarmıs az dururruz evde dıyorr evde dogurcam galıba ben annmeı dınelrsemm:)))

ben de national da epidral normal doğum izlemiştim. hastane odasında kadın, eşi, doktor ve hemsire var. çok kolayca doğurdu. Allahım bize de nasip et nolur.

bend eböle dıyorum kalsın içimde ama yuzunu gormek ıcnde sabırsızlanıyorummm::)

kalsın ben ona böyle daha iyi bakarım diye düşünüyorum

kızlarr epudural dogum ızledım sezeryan. dr kaan kocatepenın youtubede allahım nasıl aglıyorum varyaa hıckıra hıckıra bu ne guzel bı mutluluk yaaaaaaa..

neden ağladın kız yalan bence epudural kız resmen felç kalanlar varmış
boşa duygusala bağlama

Ben normal doğum istiyorum. Evet korkuyorum ama genede normal yolla olmasını istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar fazla düşünüpte korkutmayın kendinizi.
Birde şu var korkunun ecele faydası yok. Rahat olmaya çalışın.

canım sen praktikerden almışdın çocuk odasını değil mi?nasıl kalitelimi nasıl bişey bizde bi bakcaz ona

yaa ben çok şaşırdım ordaki teşhir olduğu için montesi felan o kadar iyi durmuyordu biz kendimiz monte ettik gayet güzel fazla para verdiğine hiç değmez kaç sene yatacakki zaten...

tam zamında geldın dogum dıkısndne bahsedıyoruzzzzzz sen bılrısn acıyormu cok anlıyormsun dıkarken kesekrken falan

yok yok kacırmadın :)

valla ılk kez duydum
bı arkadasta catır cutur dıktıler gordum ama hıccc hıssetmedım demıstı ıyy dusunsene püfss D:

yok cnm en son kestik biçtik birbirimizi
normal doğum yapcaz ya sözüm ona

benimde öyle

bende öyle yapacağım

ben de national da epidral normal doğum izlemiştim. hastane odasında kadın, eşi, doktor ve hemsire var. çok kolayca doğurdu. Allahım bize de nasip et nolur.

amin...

kalsın ben ona böyle daha iyi bakarım diye düşünüyorum

neden ağladın kız yalan bence epudural kız resmen felç kalanlar varmış
boşa duygusala bağlama

canım her doğum şeklinde risk var
aralık annelerinde biri normal doğum yapmış mesela..
ama bebeğinin kolunun yanlış çekilmesi sonucu felç riski varmışç...

sen bendne önce halletmıs olucan canım ya benıde bılgılendırımısn

lutfennnn ben par keısntııs oluyomrus ondan cıkarım dıyorumm yoksa bende calsırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…