- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.081
ahh ahhh bnm de hep dılım de ama öd patlaması denılen seyı su dogumdan once yasamassak ıyı
kızlar yaa acıyıda geçtimde o vajen kesildikten sonra nasıl eski haline geliyor? Yada geliyormu acaba? Birde hemen hastaneye gitmeyin sancı başlayınca diyorlar. Saatte 1 cm açılıyormuş erken gidince mutlaka kesiyorlarmış evde duş alın yürüyün biraz açılsın öyle gidin diyorlar
ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum kızlar korkuyorum çok
kalabildiği kadar kalsın içimde
masabaşı tatlım allahtan sigortacıyım... sanada kolay gelsin hem iş hem ev zor vallahi
saol nurum
aynen aslında benım de kreıd ödemem var aynen bende cuzı bısye alıcam ızınde ama duydguma gore gec izne cıkarsan alıcagın paradan da kesılıyomrus
sen gec cıkıp gec gelıcen ozamn ölemı
ay ben anlamdım bu dogum ıznını bı turluu bıldıkelrını paylasırmısn?
benım de oğlusm olucak işalhhhh :)
ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum kızlar korkuyorum çok
kalabildiği kadar kalsın içimde
kızlar yaa acıyıda geçtimde o vajen kesildikten sonra nasıl eski haline geliyor? yada geliyormu acaba? birde hemen hastaneye gitmeyin sancı başlayınca diyorlar. saatte 1 cm açılıyormuş erken gidince mutlaka kesiyorlarmış evde duş alın yürüyün biraz açılsın öyle gidin diyorlar
annemd eöle dıyor hemn goturmem senı hastneye kolayına kacıp sunu sancı verıyorlarmıs az dururruz evde dıyorr evde dogurcam galıba ben annmeı dınelrsemm:)))
evet tatlım çalışıyorum ama benim kendi işim o yüzden daha zor doğuma kadar burdayım
bend eböle dıyorum kalsın içimde ama yuzunu gormek ıcnde sabırsızlanıyorummm::)
kızlarr epudural dogum ızledım sezeryan. dr kaan kocatepenın youtubede allahım nasıl aglıyorum varyaa hıckıra hıckıra bu ne guzel bı mutluluk yaaaaaaa..
canım sen praktikerden almışdın çocuk odasını değil mi?nasıl kalitelimi nasıl bişey bizde bi bakcaz ona
tam zamında geldın dogum dıkısndne bahsedıyoruzzzzzz sen bılrısn acıyormu cok anlıyormsun dıkarken kesekrken falan
yok yok kacırmadın :)
valla ılk kez duydum
bı arkadasta catır cutur dıktıler gordum ama hıccc hıssetmedım demıstı ıyy dusunsene püfss D:
yok cnm en son kestik biçtik birbirimizi
normal doğum yapcaz ya sözüm ona
kızlarr epudural dogum ızledım sezeryan. dr kaan kocatepenın youtubede allahım nasıl aglıyorum varyaa hıckıra hıckıra bu ne guzel bı mutluluk yaaaaaaa..
Cnm şimdi ben izne çıkmayıp 37.haftama kadar çalışacağım.
Doğum öncesi kullanmadığım 5 haftamı doğumdan sonra kullanacağım.
Herhangi bir kesinti olur diye duymadım. Bu şekilde yapmak benim en yasal hakkım.
ben de national da epidral normal doğum izlemiştim. hastane odasında kadın, eşi, doktor ve hemsire var. çok kolayca doğurdu. Allahım bize de nasip et nolur.
kalsın ben ona böyle daha iyi bakarım diye düşünüyorum
neden ağladın kız yalan bence epudural kız resmen felç kalanlar varmış
boşa duygusala bağlama
cnm şimdi ben izne çıkmayıp 37.haftama kadar çalışacağım.
Doğum öncesi kullanmadığım 5 haftamı doğumdan sonra kullanacağım.
Herhangi bir kesinti olur diye duymadım. Bu şekilde yapmak benim en yasal hakkım.
canım her doğum şeklinde risk var
aralık annelerinde biri normal doğum yapmış mesela..
Ama bebeğinin kolunun yanlış çekilmesi sonucu felç riski varmışç...
offff 70 kilo olmuşum
allah korusunnnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?